didis 15.06.08, 12:44 Dziewczyny bo hopek już czeka do wymiany u mnie w antoninku, trzeba sobie po niego wpaść.Napiszcie proszę na maila hellowen@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tobatka Re: ultracienki poznań - kj32, miko lub tobatka w 15.06.08, 14:26 Napisałam maila. Jeśli moja kolej, to chętnie w tygodniu wlecę. Nie chce mi się tamten watek załadować, więc nie wiem, czy kj i miko sa przede mną, czy nie.. Czekam więc również na wieści :) Odpowiedz Link
didis Re: ultracienki poznań - kj32, miko lub tobatka w 16.06.08, 07:13 przed tobą, ale się nie odzywają, jakby co to odbiorą od Ciebie:) Napisałam ci na gg:) Odpowiedz Link
kj32 Re: ultracienki poznań - kj32, miko lub tobatka w 16.06.08, 14:09 Ech, nie było mnie przez chwilę i już przegapiłam ;) Będę się w takim razie kontaktować z Tabatką Odpowiedz Link
kj32 Re: ultracienki poznań - kj32, miko lub tobatka w 16.06.08, 14:10 Miało być z Tobatką oczywiście:) Odpowiedz Link
tobatka Re: tobatka :) 17.06.08, 22:09 Gazetowy mail mi nie działa, więc pisz na tobatka @ wp.pl :) Dziś odebrałam chustę, od jutra intensywnie testujemy, ale już po macaniu mi się podoba :) Odpowiedz Link
tobatka kj32!!! :) 22.06.08, 21:47 Zbyt intensywnie sprzątałam skrzynkę pocztową i się rozpędziłam.. Napisz do mnie na tobatka @ wp.pl i podaj adres, to jak tylko wyschnie chusta zaraz ja pakuję i wysyłam... Przy okazji - jest już jakiś watek z opiniami o tej chuście? Odpowiedz Link