bbkk 07.10.08, 21:03 Ja rozumiem że kasujecie posty kolejkowe w chustach/nosidłach testowych. Ale czemu recenzje też? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guruburu Re: Do adminek 07.10.08, 21:12 Jesli skasowalam opinie to przez przypadek. a w jakim watku zauwazylas, ze opinii brakuje? Odpowiedz Link
guruburu Re: Do adminek 07.10.08, 21:20 hehe chyba juz znalazlam - chodzilo Ci o Twoja recenzje poda Nelles czy o cos jeszcze? Latwiej od razu napisac czego brakuje. Ty widzisz tylko 7 wpisow, ja cala strone i tak dobrze, ze w tym konkretnym watku - tylko jedna :). Odpowiedz Link
bbkk Re: Do adminek 07.10.08, 21:51 No mi chodziło o moją recenzję. Innych usuniętych postów nie widzę. Na prawdę po tym jak tyle dziewczyn testowało tak mało jest opinii? Kasować z pozostałych kolejek! Odpowiedz Link
abepe Re: Do adminek 08.10.08, 00:20 Aaaaa, ja też testowałam poda i chyba recenzji nie napisałam. Pamiętam, że usiłowałam się dowiedzieć, czy recenzja ma być bezpośrednio do twórcy, czy na forum, ale chyba nie uzyskałam odpowiedzi i potem zapomniałam. Ale nie ma mnie z czego kasować, bo nie stoję w żadnej następnej kolejce:) Odpowiedz Link
bbkk abepe 08.10.08, 07:58 to masz szczęście ;-) ale recenzję mogłabyś napisać bo to bardzo pomaga innym mamom w wyborze chusty/nosidła Odpowiedz Link
abepe Re: abepe 08.10.08, 10:51 Tylko, że już nie pamiętam, bo to było dawno temu:(( Dobrze się nosiło, ale szczegółów nie podam:(( Odpowiedz Link