jusder 03.02.09, 17:31 witajcie, jestem mamą 13 dniowej Mai. Zaczynamy przygodę z elastykiem. Oceńcie proszę jak mi poszło z zamotaniem. fotoforum.gazeta.pl/u/jusder.html Dzięki za wskazówki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: proszę o ocenę 03.02.09, 17:40 bardzo fajnie - jedyne co to nie musisz tego panela ( poprzecznego) naciągać na główkę dziecka - te pasy krzyżujące się na dziecku powinny podtrzymywać główkę - tas poziomy powinien dochodzić jedynie do podstawy czaszki :) a ten "rękawik" z chusty - na ramieniu możesz podciągnąć wyżej aby uniknąć blokady w ruchach ;) Odpowiedz Link
ithilhin Re: proszę o ocenę 03.02.09, 17:40 bardzo ladnie! wiazanie i dociagniecie na medal. gratulacje :-) jedynie moze sprobuj bardzoej podkulic nozki malenstwa - zeby kolanka byly na wysokosci pupki... i zeby rozkrok byc ciut mniejszy - wtedy tez plecki sie ladniej zaokragla i nie musisz tak naciagac panela na lowe Malenstwa :-) wezel jak rozumiem z tylu jest podwojny a z przodu tylko przewiazane oony, zeby sie nie majtaly? Odpowiedz Link
jusder Re: proszę o ocenę 03.02.09, 17:51 ok rękawki podciągnięte, poprzeczny panel opuszczony, ale tylko jeden pas pionowy podtrzymuje jej główkę ...... tu muszę jeszcze popracować :-) a węzeł z tyłu podwójny, z przodu się tak owinęłam żeby mi się własnie za dużo nie majtało. dzięki dziewczyny :-) Odpowiedz Link
bbkk Re: proszę o ocenę 03.02.09, 17:52 cudnie :-) a nie przeszkadza Ci trochę ta chusta na ramionach? ja bym podwinęła Odpowiedz Link