ciociacesia 17.03.09, 20:08 nie jest moze za piekny ale działa i czuje sie w nim pewnie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olik1980 Re: przy okazji chwale sie turkusowym bambusem od 18.03.09, 09:46 Oj, moje marzenie chustowe :) Zbieram kaskę na takiego. Odpowiedz Link
monicus Re: i jeszcze jedna 19.03.09, 08:46 ale ci urosla malizna. a dopiero co pisalas jak sie urodzila :D Odpowiedz Link
olik1980 Re: zrobiłam plecaczek :) 18.03.09, 09:45 A w jakim wieku jest Twoja pociecha? Bo ja ostatnio wsadziłam Kornelię (4 miesiące) i mi się taka malutka na tych plecach wydawała... Odpowiedz Link
ciociacesia prawie 6 miesiecy 18.03.09, 10:05 tez mi sie troche topiła w tym plecaku :) zwłaszcza ze ten bambus jest szeroki - 70cm dzis moze ja znów troche ponosze :) musze cwiczyc - a w domu jakos tak pewniej - jakby co zawsze mozna obejrzec w lustrze czy dziecko jeszcze nie wypadło Odpowiedz Link
ithilhin Re: prawie 6 miesiecy 18.03.09, 10:20 recepta na szeroka chuste (choc moim zdnaiem 70cm to standardowa szerokosc, taka w sam raz) jest wkladanie sporej ilosci materialu pod pupe dziecka. szczeolnie wazne jest to przy plecaczkach wlasnie. niech krawedz materialu marszczy sie w podkolankach. Odpowiedz Link
roneczka Re: prawie 6 miesiecy 18.03.09, 19:30 cudowne:-) wszystko: plecaczek, dzieć, mama, chusta... Zroluj więcej w zgięciach, no i możesz skręcić chustę na ramianach w taki wałeczek, to nie będzie ci sie tak rozjeżdzać:-))) Brawo, plecak pierwsza klasa:-) Odpowiedz Link