marceliszpak 19.01.04, 13:37 i nawet nie bylo bardzo zle a jak wam minal likend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: przezylem likend 19.01.04, 13:42 w sobote juz nie pamietam co robilam, aha juz wiem haniebnie byczylam sie z m. grajac prawie caly czas w Rise of nations. Zdobylam tereny Rosji, rumunii, ale Bantu za nic nie chca sie ugiac mojej preznej armi. Ano i pozyteczne rzeczy tez sie zdarzyly, powiesilismy w koncu polki w kuchni.:(((( A w niedziele sie lacinnilam, oraz przesuwalismy meble i troche fajniej wyglada teraz. Przezylam i mi nawet dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: przezylem likend 19.01.04, 15:03 marceliszpak napisał: > i nawet nie bylo bardzo zle > a jak wam minal likend? się pytasz jakbyś nie wiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: przezylem likend 19.01.04, 17:26 gph napisał: > się pytasz jakbyś nie wiedział... nie tylko ty jestes na forum Odpowiedz Link Zgłoś
gph a niby kto jeszcze? 20.01.04, 11:01 nie widzisz, że zostaliśmy tu jak nie przymierzając dwa prehistoryczne gady? jeno czasem jeszcze dinozaur z BDRu się odezwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 11:46 no juz myslalam ze juz cakiem o mnie zapomniales bo taki zajety odliczaniem jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 11:51 sabba napisała: > no juz myslalam ze juz cakiem o mnie zapomniales bo taki zajety odliczaniem jes > tes:) ależ skąd. starych hippisów się nie zapomina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 12:25 kwiaty we wlosach czy jakos tam potargal wiatr:) i fiola tez mozna miec na glowie pamietasz tytusa z fiolem? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 12:30 sabba napisała: > kwiaty we wlosach czy jakos tam potargal wiatr:) > i fiola tez mozna miec na glowie > pamietasz tytusa z fiolem? jak mi coś zakwitnie to wykonam fotografię i wyślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 12:40 wlasnie patrze na rynek i sniegiem wam zawialo smiesznie widac jak sie ulozyly wytarte drogi...ciekawe czy ktos odgarna snieg czy ludzie sami wydreptali:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 12:47 sabba napisała: > wlasnie patrze na rynek i sniegiem wam zawialo > smiesznie widac jak sie ulozyly wytarte drogi...ciekawe czy ktos odgarna snieg > czy ludzie sami wydreptali:) traktorem popierdywali z rana.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 13:07 traktorem??? po rynku?????? zgroza, panie zgroza. a za lopate, za miotle i do pracy. zawsze lubilam to posniegowe zamiatanie gdzie na podowrku bylo slychac jak miotla szelesci Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 13:22 sabba napisała: > traktorem??? po rynku?????? zgroza, panie zgroza. a za lopate, za miotle i do > pracy. zawsze lubilam to posniegowe zamiatanie gdzie na podowrku bylo slychac > jak miotla szelesci a jak traktorek pyrka to nie łaska posłuchać?? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 13:40 laska ale traktorek tyz podsmierduje:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a niby kto jeszcze? 20.01.04, 14:52 sabba napisała: > laska ale traktorek tyz podsmierduje:) ni epośmierduje, jeno cuchnie strasznie. ale z daleka nie czuć i zza okna jeszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś