buka007 15.04.12, 22:06 co to jest Luneta - kulinarnie??? ( w zwiazku z nowym, ggigantycznym obrazkiem:-))) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8macek Re: Luneta- zagadka!! 15.04.12, 23:22 wiem co to jest lorneta (i meduza), ale jak sądzę nie o to ci chodzi :-) i od razu się poddaję bo jeśli się okaże, że to jakiś wyszukany przedmiot cukierniczy albo rodzaj zabawy seksualno-kulinarnej, to ja od razu oświadczam, że nie mam pojęcia o co chodzi. no! wreszcie może się nauczę czegoś nowego jeśli chodzi o kulinarne perwersje :-D PS: ponawiam prośbę o przepis na tadżin z wołowiną wedle twojego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 to ja zrobię miszmasz 16.04.12, 17:42 kulinarno - perwersyjny :) na przekąskę - meduza kuchnia.wp.pl/fototematy/256/6/1/smiertelnie-niebezpieczne-przysmaki.html#photo danie główne - ciepłe nóżki na deser subtelny tort można też zamówić inne, jeżeli ma się dwie lewe rączki :) kreatywnycukier.pl/tortydladoroslych/ Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Luneta- zagadka!! 15.04.12, 23:25 a dla formalności, obrazek pochodzi ze strony: www.astronomia.pl/wiadomosci/index.php?id=3038 Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Luneta- zagadka!! 16.04.12, 06:08 aaaa... no to szkoda, bo ja myslałam, ze to luneta sie nazywa :-( Macku, a ty sie znasz troche na astronomii? bo ja bym miała jedno pytanie, jak sie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Luneta- zagadka!! 16.04.12, 08:43 na astronomii znam się tak samo jak na kuchni i gotowaniu, a nie jestem nawet po szkole gastronomicznej więc pytaj śmiało. :-) być może się okaże, że będziesz pytała o astronomiczną lunetę, a wyjdzie na to, że to jest lorneta i meduza (nota bene meduza to jedna z konstelacji astronomicznych) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
jehonala Re: Luneta- zagadka!! 16.04.12, 11:46 No wiadomo, co to lorneta, to luneta chyba w takim razie musi być butelką wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Luneta- zagadka!! 16.04.12, 12:03 twoja koncepcja może polegać na prawdzie, ale ja się do tej pory nie spotkałem z takim określeniem butelki wódki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jehonala Re: Luneta- zagadka!! 16.04.12, 12:08 Ja też nie, ale czy to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Luneta- zagadka!! 16.04.12, 12:40 całkowicie, zupełnie, absolutnie, żadnego nie ma to znaczenia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 brawo, Jehonala :) 16.04.12, 16:36 Rakietą kosmiczną lecą na księżyc Niemiec i Polak. Patrzą z góry na ziemię, Niemiec mówi do Polaka: - Ale ci twoi rodacy to intelektualiści. Cały dzień przez lunety patrzą. A Polak na to: - To nie luneta... tylko nasi z gwinta piją. Odpowiedz Link Zgłoś