Dodaj do ulubionych

chce dzis spontanicznie cos bzyknac.chetne?czekam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 17:25
Obserwuj wątek
    • Gość: krecona ona Re: chce dzis spontanicznie cos bzyknac.chetne?cz IP: *.torun.mm.pl 29.01.05, 17:33
      powodzenia..... ;];];];]
      • Gość: michal29 Re: chce dzis spontanicznie cos bzyknac.chetne?cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 17:37
        piszesz sie?
        • Gość: krecona ona Re: chce dzis spontanicznie cos bzyknac.chetne?cz IP: *.torun.mm.pl 29.01.05, 17:51
          "COS" bzyknac piszesz.... to chyba jednak nie mnie masz na mysli:] bo mi sie
          jedynie to ze zwierzatkiem kojarzy.... cos...
    • diabel.tasmanski A tą cud laske już bzyknołeś ? 29.01.05, 17:59
      A tą cud laske o której pisałeś już bzyknołeś, czy nadal walczysz z
      nieśmiałością i nie masz odwagi wystartować ?
      • Gość: michal Re: A tą cud laske już bzyknołeś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:04
        o czym piszesz mierna istoto?poprosze jasniej?bawimy sie w psycho gierki?idz
        zrob siusiu i nie graj mi na nerwach.
        • diabel.tasmanski Re: A tą cud laske już bzyknołeś ? 29.01.05, 18:08
          twój post ?
          Zanim będziesz mógl mnie oceniać to muszis jeszczce dorosnąć.
          • Gość: michal Re: A tą cud laske już bzyknołeś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:10
            re:czytaj wyzej.narka.
            • Gość: Kobieta... a wiecie chociaż jak się to robi?:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:11
              • Gość: michal Re: a wiecie chociaż jak się to robi?:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:13
                upssss:)jeszcze niewiem ale mnie nauczysz.
                • Gość: Kobieta... jesteś pewny?:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:14
                  szukam pojętnego ucznia....
            • diabel.tasmanski Zacznij całować swoje ręce 29.01.05, 18:14
              Zrobisz gre wstępną.:)

P.s
              Chcieć to może i chcesz. Do realizacji jeszcze długa droga przed tobą.
              • Gość: Kobieta... mam Ciebie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:16
                • Gość: michal Re: mam Ciebie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:19
                  jestem az za bardzo pojetnym uczniem.zaufaj mi,aczkolwiek nic na sile,
                  • Gość: Kobieta... jak widzę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:22
                    lubisz ryzyko... niespodzianek... nagłych zwrotów...
                    • Gość: michal Re: jak widzę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:24
                      wiesz,chyba cos w tym jest....
                      • Gość: Kobieta... to uważaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:28
                        to jest słodkie... kuszące... ciepłe... i bardzo zdradliwe...
                        ten świat tutaj...
                        jest... i go nie ma...
              • Gość: michal Re: Zacznij całować swoje ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:17
                diabel moze i dluga.sorki ale meczy nie dyskusja z toba.wyczowam zbyt duza
                przpasc intelektualna miedzy nami.milego wieczoru.
                • sasanka79 Re: Zacznij całować swoje ręce 29.01.05, 18:26
                  no jak ty 'wyczówasz' to u kogo jest ta dziura intelektualna??
                  • Gość: michal Re: Zacznij całować swoje ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:36
                    z cala pewnoscia mila ma u ciebie.
                • diabel.tasmanski argumentum ad personam 29.01.05, 19:09
                  innych brakuje ? :)
                  • Gość: Kobieta... diabełku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:39
                    coś sie wszyscy nas boją:))))
                    • diabel.tasmanski Re: diabełku... 29.01.05, 19:44
                      Kto ośmielił się mnie bać ? Gdzie on jest ? :)
                      • Gość: Kobieta... Re: diabełku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:51
                        jakoś nam wszyscy uciekają...:))))
                        • diabel.tasmanski Może nie mają nic do powiedzenia 29.01.05, 19:55
                          a pierdołów nie chcą pisać
                          • Gość: Kobieta... Re: Może nie mają nic do powiedzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:56
                            to moze my porozmawiamy...
                            co ty na to...:))))
                            • Gość: michal Re: Może nie mają nic do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:03
                              apeluje o rozwage!!!!
                              • Gość: Kobieta... masz wątpliwości?:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:07
                                że nie wiem, co robię?:))))
                                • Gość: michal Re: masz wątpliwości?:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:15
                                  uhmm male ale mam.to moze tak dla relaksu zrobie portret osobowy diabelka.wiec
                                  siedzi caly czas przed kompem-napewno ma problemy z akceptacja samego siebie-
                                  siebie jako rowna osobe widzi tylko wirtualnie bo w rzeczywistosci jest malutki
                                  taki tyci tyci-problemy z przysadka mozgowa,bledy stylistyczne itp-mam
                                  przeczucie ze przy tym wszystkim takze problemy z zalatwianiem swoich potrzeb
                                  fizjologicznych-i typowa nowomowa czyli pseudo intelektualny belkot maskujacy
                                  tak mu sie zdaje swoja miernote.
                                  • Gość: Kobieta... zostawmy go... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:19
                                    a Ty?:))))
                                    dlaczego jesteś taki pewny siebie?:))))
                                    • Gość: michal Re: zostawmy go... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:24
                                      widocznie mam ku temu podstawy,zreszta do odwaznych i pewnych swiat nalezy
                                      • Gość: Kobieta... czyżbyś... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:28
                                        do takch należał?:))))
                                  • diabel.tasmanski Portret psychologiczny - ciekawe 29.01.05, 20:28

Pisałem juz tobie żebys mógl się ze mna porownywac musisz dorosnąc.
                                    Jakie to problemy z przysadką mózgowa mam profesorze ? Może bede musiał isc do
                                    lekarza
                                    Dlaczego mam nie akceptować siebie? Podaj jakieś przesłanki?
                                    Błedzy styliszyczne może? Jako facet pisząc przekazuje treść nie forme.
                                    Im wyższe IQ tym większa szansa na dysleksje.
                                    Przeczucie intuicja - to jakoś mało mnie przekonuje.

Jedyne co się zgadza w tych wywodach to

Fakt siedze dużo przed kompem , ale bez przesady najkwyżej 24h/ dobe :) I to
                                    tylko czasmi :)

• Gość: MICHAL ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:35
                                      hmmm..wzruszyles mnie.czytajac to co napisales(dlugo tobie to zajelo)utwierdzam
                                      sie tylko w swoich przekonaniach.ps.co takiego zmusza ciebie by brac udzial w
                                      dyskusji na temt"chce dzis cos spontanicznie bzyknac....."twoj iq?pozdrawiam.
                                    • Gość: Kobieta... masz rację:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:35
                                      nie daj sie...
                                      i tak jesteś jednorazowy:))))
                            • diabel.tasmanski Re: Może nie mają nic do powiedzenia 29.01.05, 20:33
                              Może pogadamy kiedys indziej. Znużony już jestem kompem i ostatecznie jest
                              sobotni wieczór :)
                              • Gość: Kobieta... a ja dopiero... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:41
                                zaczynam zabawę...:))))
    • clea99 Re: chce dzis spontanicznie cos bzyknac.chetne?cz 29.01.05, 22:00
      Chętnie dam ci moją fajną, czarną i kudłatą............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka