wieslawa-siemiankowska 28.02.05, 22:37 Zajrzałam przed chwilą, pusto i tylko wiatr hula. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Ale nudy na ottkowym forum bez nas 28.02.05, 22:38 też widziałam-dobrze im tak za te pyskówki Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Ale nudy na ottkowym forum bez nas 28.02.05, 22:41 Usiłuję sobie wpisać link do tego forum w moja sygnaturkę, ale cholera nie daje się :((. Zaprosiłam mailowo jeszcze Modotv, on też jest swój facet a chyba jeszcze o nas nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 zaraz przywalę w ryja michałowi 82 28.02.05, 22:44 • Re: Ottku .. michal_82 28.02.2005 22:40 + odpowiedz Moje zdanie na ten temat jest takie. Większość, która była zainteresowana rozkładaniem każdej sceny serialu MjM na czynniki pierwsze i zakładaniem na ten temat osobnych watków na waszym forum się już znalazła. Wystarczy tej reklamy i zaśmiecania forum. Jeżeli będziesz chciała kogoś zaprosić, a widzisz, że usiłuje pisać o MjM, to napisz mu maila. widzieliście góniarza jak się odszczekuje pieprzony aktywista Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: zaraz przywalę w ryja michałowi 82 28.02.05, 22:49 invicta1 napisała: > • Re: Ottku .. > michal_82 28.02.2005 22:40 + odpowiedz > > > Moje zdanie na ten temat jest takie. Większość, która była zainteresowana > rozkładaniem każdej sceny serialu MjM na czynniki pierwsze i zakładaniem na ten > > temat osobnych watków na waszym forum się już znalazła. > > Wystarczy tej reklamy i zaśmiecania forum. Jeżeli będziesz chciała kogoś > zaprosić, a widzisz, że usiłuje pisać o MjM, to napisz mu maila. > > widzieliście góniarza jak się odszczekuje pieprzony aktywista Nie zdążysz dać mu w to przebrzydłe pyszczydło, już mu sie odwidziało i zaraz wątek zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: Ale nudy na ottkowym forum bez nas 28.02.05, 22:56 Wieśka! chcesz ścieżkę do aktywnego linku?? mogę ci podesłać Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: Ale nudy na ottkowym forum bez nas 28.02.05, 22:50 w koncu was odnalazlam... i znow moge po cichuto sie rzygladac!! poprawiacie mi niesamowicie humor... od kilku dni chodzilam jak struta... zagladalam na seriale, ale tam pustawo i nie wiedzialam co sie dzieje :-) pozdrawiamwas - domcia Odpowiedz Link Zgłoś
domcia81 Re: Ale nudy na ottkowym forum bez WAS 28.02.05, 22:58 w poprzedniej wypowiedzi zapomnialam zmienic tematu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Ale nudy na ottkowym forum bez nas 28.02.05, 22:53 Ja chyba odpadam, dziewczyny .. brak mi zdrowia na rozpracowywanie nowych nicków rosnacych jak grzyby po deszczu. Dobranoc! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_rela Re: Ale nudy na ottkowym forum bez nas 01.03.05, 13:13 wieslawa-siemiankowska napisała: > Zajrzałam przed chwilą, pusto i tylko wiatr hula. Wiatr no i nasz ulubiony;) cenzor:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ale nudy na ottkowym forum bez nas 01.03.05, 13:21 a na "serialach" jaki tłok-chyba dziś już z 15 wpisów jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Ale nudy na ottkowym forum bez nas 01.03.05, 13:31 i bardzo dobrze, nam smierc wróża niechybną, tymczasem my się odrodzilismy a tam, smutno, hahahahaha nawet tutaj reklamują stare forum, czyzby pierwsze próby błagania o powrót?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś