IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:29
Witam, dzisiaj ze tak powiem mam zajebisty humor. od dwoch dni zbiera mi sie
na milosci. I dzisiaj stalo sie przytulilem sie..........
do gleby:)
Dobra partnerka dla mnie:)
Co Wy o tym myslicie odezwac sie jeszcze do niej??
hehehehe
Obserwuj wątek
    • Gość: kicio Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:35
      nawaliles sie??z samego rana gleba!! niezle sie zapowiada !! a do wieczora
      daleko moze sie jeszcze pare razy przytulisz!! powodzenia!
      • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:38
        w sumie na kacu jestem, ale wieczorem na piwo ide (oczywiscie nie jedno:))
        Mimo tej gleby ma taki humor...........

dajcie mi jakis patent zeby do wieczora go utrzymac:)

• krecona.ona Re: z humorem 25.03.05, 10:27
      .... a to gdzie tak slisko bylo??:):):):):):)

.... patent, zeby to utrzymac? no wrzuc jakas ciepla tapetnke na pulpic, %%% w
      gardziolek, filmik zapusc, albo.... idz na spacer sie poprzytulac:):):):)

... ah ja Ci tego piwka dzis wieczorem zazdroszcze- z mila chcecia bym sobie
      tez wyskoczyla
      • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:35
        Po drodze do pracy:)
        a z tymi %%% to linia wyzej wyjasnia:)
        Krecona nie przejmuj sie wypije za Ciebie
        • krecona.ona Re: z humorem 25.03.05, 11:44
          ... no wypij, bo ja dopiero chyba w niedziele wieczorem, a jak nie, to...
          gdzies polowa kwietnia nastepne wolne:)
          • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:13
            No proszę, wiosna dopiero się zaczeła a Ty już znalazłeś swoją "połówkę" :D
            • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:18
              Ma się te szczęście w życiu:)

Jeżeli mogę doradzic to też se poszukajcie jakiegoś fajnego krawężnika lub
              gleby:D
              • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:32
                A jak ma na nazwisko ta Twoja luba?? Moze Sobieska albo Wyborowa :D
                • Gość: luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:45
                  No wiec, nazwiska jej nie moge zdradzic ale jej ksywa to soplica:)
                  • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:49
                    Oj, to pewnie ma wielu adoratorow :D Dlugo juz sie tak spotykacie? :D
                    • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:51
                      trudno powiedziec, ale kawalek czasu jest
                      moge Cie z nia zapoznac:)
                      • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:53
                        Myslisz ze mnie polubi? ;P
                        • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:54
                          oczywiscie, tylko czy Ty ja polubisz :P
                          • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 12:57
                            Hi hi No tak ;P
                            • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:01
                              Asia a Ty chciała byś ja dzisaj poznac. bo ja planuje dzisiaj sie z nia
                              spotkac:)
                              • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:05
                                Oj, ciezko bedzie a poza tym jak to taka randka we dwoje to nie chcialabym
                                przeszkadzac;P
                  • krecona.ona Re: z humorem 25.03.05, 13:03
                    No ja to chyba inna jestem- zawsze sobie znajde jakas zagraniczna bestie:) moja
                    to Finlanda nosi imie:):):):) tylko troche lodowa jest- trudna do rozgrzania,
                    ale rozgrzewa booosko:):):):)
                    • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:08
                      A słyszeliście to:
                      Płyne z Panem Tadeyszem Absolutnie Luksusową łódką Bols z wyborowym
                      kapitanemSmirnoffem do Soplicowa w Lodowej Finlandii na zjazd Absolwentów :)
                      • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:10
                        :D Dobre
    • malinka48 Re: z humorem 25.03.05, 13:05
      jasne:))a zapach ma niepowtarzalny:)))jak powiesz mi która tak pachnie:))
      stawiam kolację:))
      • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:08
        Cos na podtrzymanie dobrego humoru ;)

Szpital, odprawa oddziału, atmosfera gorąca, starzy, młodzi, lekarze,
        > lekarki... Nagle jedna z młodych lekarek zrywa się:
        > - "Panie ordynatorze, ale ja zapomniałam pieczątki!".
        > - "Koleżanko! Przychodzi pani do pracy bez najważniejszego narzędzia
        > pracy lekarza???".
        > - "Myślałam, że najważniejszym narzędziem pracy doktora jest
        > głowa..." burknęła urażona. ... Palec ordynatora spoczął na karcie
        > choroby:
        > - "Koleżanko...... niech pani podejdzie i pier... tu głową...."
        • malinka48 Re: z humorem 25.03.05, 13:10
          ??????o co biega?????/
          • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:12
            Jak to o co? ;)
            • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:13
              Fajne to forum
              Od gleby przechodzi sie do wodki:)
              • malinka48 Re: z humorem 25.03.05, 13:14
                a Ty co najpierw zaliczyłeś?????wódke czy glebę?????
            • malinka48 Re: z humorem 25.03.05, 13:13
              o jajco wielkanocne biega jak nic nie kumasz:)))smacznego:)))
              • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:16
                A co do wodki, to jaką najbardziej preferujecie??
                • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:19
                  Przede wszystkim dobrze schlodzona ;P
                  • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:20
                    Ale jakas marka jest ulubiona?? czy Ci wystarczy zimna?
                    • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:22
                      Nie mam ulubionej ale pani Soplica jest ok ;)
                      • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:24
                        Asia dla kobiety raczej stworzony jest mezczyzna, Liczylem ze powiesz Pan
                        Tadeusz:)
                        • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:27
                          Z kobietami tez trzeba nieraz porozmawiac;) A jesli chodzi o mezczyzn to lubie
                          tez pana Zielonego Lecha... ale to juz inny typ;)
                          • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:44
                            No wlasnie, a jak ma Luki na imie?;)
                            • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:46
                              Luki nazywa się Łukasz, a Asia pewnie Asia:)
                              • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:53
                                Pewnie tak :)a zdradzisz swoj rocznik?;)
                                • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:58
                                  Ujawniłem się w 1984r. wiem to z pewnego źródła ;D
                                  Mama mi powiedziała......:)
                                  • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:03
                                    No ja 2 latka wczesniej ;)
                                    • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:07
                                      :)
                                      a teraz Ty mi odpowiedz na pytanie:
                                      Z jakiego miasta jesteś??
                                      (jak na czacie zaczyna sie robic)
                                      • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:12
                                        Dobrze powiedziane, jak na czacie;P Mieszkam sobie niedaleko Wawy ale gdzie
                                        dokladnie to nie powiem ;)A Ty?;)
                                        • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:14
                                          Ja jetsem z Wawy, a dokładnie z Jelonek
                                          • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:28
                                            a powiedz mi czesto tak ci sie zbiera na milosci?;P
                                            • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:34
                                              Powiem Ci ze żadko, nawet bardzo, ale dzisiaj miałem farta i trafiła mi się ta
                                              kobieta - gleba:)
                                              A już nie wspomne o kobietach które dzisiaj spotkam, wiem że one potrafią żucic
                                              na ziemie nietylko meżczyzn. Może sie dzisiaj zakocham:)
                                              Bo słyszalem że Siwucha to dziewczyna z zasadami i tradycjami tylko czy dla
                                              wszystkich jej starczy??
                                              • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:47
                                                hi hi ;) tylko uwazaj bo nieraz zamiast na glebe mozna trafic na chodnik ;) a
                                                to juz by troche bolalo ;)
                                                • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:50
                                                  Domyslam się:)
                                                  Nie mam zamioru sprawdzac czy czuje pociąg do chodnika (to by było nie
                                                  etyczne):)
                                                  A Ty jakie plany masz na wieczór (może kogoś poznasz);]??
                                                  • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:59
                                                    Było sobie małżeństwo:
                                                    żona dewotka, a mąż pijak. Pewnego razu żona zdenerwowana na
                                                    męża mówi:
                                                    - Słuchaj, nawróciłbyś się, poszedł do kościoła...
                                                    - Nie, stara mowy nie ma, umówiłem się z kolesiami.
                                                    - A za 100 ZŁ? - pyta małżonka.
                                                    - A, za 100 to spoko.
                                                    Przyszła niedziela, mąż poszedł do kościoła, a żona sobie myśli:
                                                    "Pójdę, zobaczę co on tam robi". Przyszła do kościoła,
                                                    patrzy a mąż chodzi po całym kościele, wchodzi do zakrystii,
                                                    podchodzi do ołtarza itp. Zdziwiona podchodzi i pyta,
                                                    co on najlepszego wyprawia. A mąż na to:
                                                    - Zrzuta była i nie wiem gdzie piją...
                                                  • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:06
                                                    Dobre :D
                                                  • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:08
                                                    Żona miała dość zachowania swojego męża, a w szczególnośći jego zbyt częstych
                                                    wypadów z kolegami na piwo i powrotów w stanie mocno wskazującym.
                                                    Po jednym z takich wieczorów mąż w stanie kompletnego upojenia
                                                    wrócił do domu i padł nieprzytomny na łóżko.
                                                    Żona jak zawsze rozebrała go do snu, ale tym razem zrobiła coś więcej
                                                    - wepchnęła mu palcem do tyłka prezerwatywę w taki sposób aby kawałek wystawał
                                                    na zewnątrz.
                                                    Rano, jak zawsze mąż aby poczuć się lepiej wszedł pod prysznic. Myje się,
                                                    myje... w pewnej chwili zaczyna myć tyłek i co....Co to jest?
                                                    Wyciąga z tyłka prezerwatywę......
                                                    Żona w tym czasie przygotowuje w kuchni śniadanie.
                                                    Gdy wykąpany mężulek przychodzi do kuchni, żona pyta:
                                                    "Jak się wczoraj bawiłeś? Jak żyją Twoi koledzy?"
                                                    Mąż pełnym rozgoryczenia głosem odpowiada:
                                                    "Koledzy? Ja już nie mam kolegów..."
                                                  • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:13
                                                    Heheh...
                                                    Asiu, zmieniając temat podasz mi do siebie jakies GG, lub maila takto pogadmy
                                                    sobie "prywatnie"
                                                  • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:15
                                                    Podaj numer to sie odezwe
                                                  • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:17
                                                    GG: 6822852
                                                  • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:21
                                                    :)
                                                  • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:03
                                                    No wlasnie tak myslalam zeby sobie kogos dzis poderwac;P
                                          • Gość: ja Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:28
                                            Jak sie wkrecacie, to tu tez jest czat
                                            • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 14:32
                                              E tam, jaki czat?;P a rozmowe przez telefon tez bys tak nazwal?;)
      • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:09
        Trudne pytanie
        Ale kolacje i tak możesz postawi:)
        • malinka48 Re: z humorem 25.03.05, 13:15
          jasne:))ja kocham ludzi z ich przypadłościami:)))stawiam zawsze oczy w słup jak
          chodzi o dawanie:)))
          • Gość: Asia Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:16
            a gdzie sie z nia dzis spotykasz? ;)
            • Gość: Luki Re: z humorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:18
              Wodke wczoraj zaliczylem to odpowiedz na 1pytanie, a na 2 to ze jeszcze nie
              wiem gdzie sie z nia spotkam bo idziemy w wiekszym gronie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka