Dodaj do ulubionych

Strasznie tu spokojnie dzisiaj

08.08.02, 14:25
ktos umarl?;)

Obserwuj wątek
    • czarnyadam Re: Strasznie tu spokojnie dzisiaj 08.08.02, 14:30
      Nie pojezdzilismy dzisiaj:(. Miałem sporo pracy.
      Odbijemy sobie prawda?:))
    • crimen Re: Strasznie tu spokojnie dzisiaj 08.08.02, 14:31
      Chciałaś zapytać kto najbardziej miesza na forum? ;)))
      • tygrysek_ Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:32
        ..a wpiernicz chcesz!!??:)))))))
        • crimen Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:34
          Spoko, Tiger.To prowokacja:)))
          • saqqara a bo co??? 08.08.02, 14:37
            nieustepliwy_osiol padl wczoraj i nikt mu nawet goownaienj swieczki nie zapalil!
            to myslalam ze moze chociaz minuta ciszy na forum to uczcicie:))

Adam,
            z Toba zawsze i wszedzie:))

Crimen
            ja wiem co chcialam powiedziec, nie wkladaj mi tu niczego do ust;)

Tygrys
            nie rozsmieszaj mnie, wpiernicz to ja moge Tobie dac, Termosie:)))
            • czarnyadam Re: a bo co??? 08.08.02, 14:41
              Miło to słyszeć :))). Ja też Cie lubie.
              • saqqara Re: a bo co??? 08.08.02, 14:45
                hm.... jak nice:))) obiecuje ze nastepnym razem mercedes sie spoci na maxa:))
                • czarnyadam Re: a bo co??? 08.08.02, 14:50
                  Trzyma Cie za słowo:))). Sprawdz @
                  • saqqara Re: a bo co??? 08.08.02, 15:07
                    tylko trzymaj mocno:))
                    odpisalam.
                    • czarnyadam Re: a bo co??? 08.08.02, 15:13
                      Bedę trzymał bardzo mocno:). Może bedzie kiedys okazja:))))
                      • saqqara Re: a bo co??? 08.08.02, 15:17
                        to teraz ja Ciebie trzymam za slowo:))) bedzie na pewno, swiat jest maly:))
                        • czarnyadam Re: a bo co??? 08.08.02, 15:20
                          OK. Widze że sie rozumiemy:)))).
                          Jutro rano zrobie Ci rozgrzewke :)))
                          • saqqara Re: a bo co??? 08.08.02, 15:25
                            fju fju.... czy ja potem bede w stanie prowadzic samochod?;))
                            • czarnyadam Re: a bo co??? 08.08.02, 15:26
                              Po dobrej rozgrzewce możesz mieć problemy.
                              Zobaczymy :))))
                              • saqqara Re: a bo co??? 08.08.02, 15:28
                                zawsze mozna wjechac do jakiegos zagajnika i odpoczac;)))
                                • czarnyadam Re: a bo co??? 08.08.02, 15:33
                                  Złapac oddech, napic sie czegoś i jazda dalej:)))
                                  • saqqara Re: a bo co??? 08.08.02, 15:35
                                    dobrze ze jest klimatyzacja, zawsze mozna troche ja podkrecic:))
                                    • czarnyadam Re: a bo co??? 08.08.02, 15:44
                                      Do jutra Szagi. Cmok
                                      • saqqara Re: a bo co??? 08.08.02, 15:48
                                        buzka:))
                                        • czarnyadam Szaki 09.08.02, 10:08
                                          Czesc Szaki:).
                                          Mam nadzieje, że jestes dzis pełna optymizmu.
                                          Za chwile przesle rozgrzewke :)))
                                        • czarnyadam Szaki 09.08.02, 10:08
                                          Czesc Szaki:).
                                          Mam nadzieje, że jestes dzis pełna optymizmu.
                                        • czarnyadam Szaki 09.08.02, 10:10
                                          Czesc Szaki:))
                                          Mam nadzieje, ze masz dzisiaj optymistyczny nastrój.
                                          • czarnyadam Re: Szaki 09.08.02, 10:12
                                            Sorry za trzy takie same wiadomości, ale
                                            komp niby nie wysyłał a jednak doszły :)
                                            • saqqara Re: Szaki 09.08.02, 10:16
                                              teraz to juz jestem tak pelna optymizmu ze tylko na rozgrzewke czekac wypada:)))
                                              • czarnyadam Re: Szaki 09.08.02, 10:27
                                                wysłałem. ciekawe czy Ci sie spodoba ?:)
                                                • saqqara Re: Szaki 09.08.02, 11:00
                                                  hm.. dobrze ze mam klimatyzacje w biurze:))
                                                  • czarnyadam Re: Szaki 09.08.02, 11:22
                                                    Przesyłam dalsza czesc :)
                                                  • saqqara Re: Szaki 09.08.02, 11:48
                                                    ekhhhh, chrzakam znaczaco... widze ze sie mercedes naprawde rozgrzal:))))
                                                    pozwoilisz ze pojde wziac zimny prysznic, bo w srodku tak goraco:))

• czarnyadam Re: Szaki 09.08.02, 11:52
                                                    Pamietaj że to jest tylko rozgrzewka:).
                                                    Ciezko mi sie dzisiaj pisze, chyba przez ten upał.
                                                  • saqqara Re: Szaki 09.08.02, 12:06
                                                    ufff, juz sie troche zasapalam:))

myslalam ze upal pomaga w pisaniu:))
                                                  • czarnyadam Re: Szaki 09.08.02, 12:16
                                                    Prawde mówiac mam dzisiaj ochote na zwykłe pogaduszki.
            • crimen Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 14:45
              Osiołek padł, bo opierał się temu co jest nieuniknione.A nie zastanawia Cię
              spokój na forum gdy wampiry nie grasują? ;)))
              • saqqara Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 14:49
                Padl, bo mu nawet do jednego zloba nie dano, nie mowiac o dwoch:))
                hehe, chcesz powiedziec: wampir won, spokoj w dom?:))
                • crimen Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 14:54
                  Nic nie chcę powiedzieć.Lubię ten twórczy bałagan, który towarzyszy Twojej
                  aktywności forumowej:)))
                  • saqqara Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 15:08
                    ZE CO???? tworczy balagan???? co masz na mysli, bo nie wiem czy juz nie zbierac
                    dupska w troki i nie ruszac do Ciebie:))
                    • crimen Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 15:12
                      Na wszelki wypadek zbieraj.Czekam z utęsknieniem:)))
                      • saqqara Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 15:18
                        zaraz Ci sie to tesknienie skonczy, jak sie za Ciebie naprawde zabiore. od paru
                        dni sie prosisz, wtedy dopiero zobaczysz "tworczy zamet":))))
                        • crimen Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 15:21
                          Bohatera?Prądem???Ktoś Cię wreszcie musi przekonać że potrafisz być łagodna i
                          potulna:)))
                          • saqqara Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 15:27
                            nigdy w zyciu, za skarby na swiecie, po mojej smierci.. itd...itd....;))

powiem Ci cos w sekrecie, jeden pan rok mnie oswaja i wiesz co mi kiedys
                            powiedzial, jak juz mial serdecznie dosc? "dobrze, ze teraz ktos inny sie z
                            Toba meczy..." to chyba o czyms swiadczy, prawda?;)))
                            • crimen Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 15:31
                              Bo nie trafiłaś dotąd na prawdziwego pogromcę, ale to już przeszłość.Nie
                              opieraj się temu co nieuniknione.Szkoda energii:)))
                              • saqqara Re: a bo co??? Szaki 08.08.02, 15:37
                                tak sie uparles, ze ja sie teraz musze zaprzec dla samej zasady:))
                                • Gość: crimen Re: a bo co??? Szaki IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.08.02, 16:00
                                  Upieraj się, to mnie wciąga:)))
                                  • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 09:00
                                    wlasnie widze, ledwo Ci uszy wystaja:)))
                                    • crimen Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 09:16
                                      Ty tu nie uprawiaj autopromocji:)))
                                      • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 09:25
                                        musze jakos poprawic moj image, po tym co mi Tygrys zafundowal;))
                                        • crimen Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 09:51
                                          Zanim zaczniesz, zetrzyj krew z buzi:)))
                                          • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 10:17
                                            a co Ci przeszkadza, calowac mnie nie bedziesz..;)))
                                            • crimen Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 10:19
                                              Tego nie wiem.Koncepcję Twojego udomowienia opracowałem jedynie w zarysach:)))
                                              • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 10:28
                                                "udomowienia"? Kochanie, nie traktuj mnie jak dzika, ktoremu trzeba kaganiec
                                                nakladac, ja sie potrafie zachowac przy stole, w lozku tez:)
                                                • crimen Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 10:35
                                                  Wszystko przez tą poranną krew.Przecież wiem że w Twoisz oczach można utonąć:)))
                                                  • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 10:57
                                                    co Ty chcesz od moich oczu? normalne slepia i tyle;)))
                                                  • crimen Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 11:13
                                                    Ale jakie wyraziste:)))
                                                  • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 11:21
                                                    bo wylupiaste jak u zaby:)))
                                                  • crimen Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 11:22
                                                    Nie dam się sprowokować:)))
                                                  • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 11:34
                                                    a czy ja chcialam sprowokowac? nic podobnego!sama prawda:)))
                                                  • Gość: crimen Re: a bo co??? Szaki IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 14:44
                                                    I tak się nie dam.Znowu wygram:)))
                                                  • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 14:58
                                                    a ten znowu swoje. ja jestem uparta oslica, to co mozna powiedziec o Tobie?:))
                                                  • Gość: crimen Re: a bo co??? Szaki IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 15:00
                                                    Słyszałem że oślica zdechła;)))
                                                  • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 15:08
                                                    no ico? ja jeszcze jestem, bardziej uparta niz 10 takich oslic:)
                                                  • Gość: crimen Re: a bo co??? Szaki IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 15:17
                                                    Tak, tak, oczywiście nikt Ci się nie sprzeciwia:)))
                                                  • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 15:28
                                                    nie traktuj mnie jak rozkapryszonego dziecka, to nam nie nie dziala, do furii
                                                    mnie to doprowadza!!!!! bede zaraz tupac i wlacze syrene!!! ostrzegam! a potem
                                                    zaczne wyc!!!!:)))
                                                  • Gość: crimen Re: a bo co??? Szaki IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 15:42
                                                    Aż nie mogę uwierzyć że mi się to uda:)))Kochanie, nie wzruszysz mnie.Dzieli
                                                    nas 300km:)))
                                                  • saqqara Re: a bo co??? Szaki 09.08.02, 15:53
                                                    do kompletu poglaszcz mnie po glowce i pocaluj w czolko.... ;)
          • ronja Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:37
            Nie no, niech Ci wleje, coś się będzie działo...:)))
            • crimen Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:43
              Spieszona kawaleria na odsiecz przybyła:)))
              • ronja Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:44
                Nie zrozumiałam... Sobie samemu???;)
                • crimen Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:47
                  To kolejny dowód na to że damska solidarność nie istnieje:)))
                  • ronja Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:48
                    A spójrz no na mój niższy wpis, słodyczy moja:))))
                    • crimen Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:50
                      Kocham blondynki:)))
            • tygrysek_ Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:44
              ..je jej nie wleje ino napierdziele!!!!:)),.kurde..wymadrzac sie będzie osioł
              jeden!!!!!:)))))))
              • ronja Re: spokojnie..??? 08.08.02, 14:47
                Dobra, poddaje się, ide na piwo, głucha już jestem albo ślepa, myślałam, ze
                Crimena chcesz lać...
              • saqqara o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 14:48
                rob mi tak jeszcze!! napierdziel mnie, ale ostro!!! nie ma to jak poczuc meska
                reke!!! co jak co, ale sie oslowi nalezy:))))

• tygrysek_ Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 14:52
                  ...masz tu na początek: lap!, lap!,..w gołe dupsko!!:))))
                  • fuego Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 14:59
                    na dupsko?...e, to takie pospolite;))A jakby tak przez plery?;)Gołe niech będa
                    nawet;)
                    • saqqara Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:10
                      Tygrys
                      napierdzielanie mialo byc, nie glaskanie jak po kocie;))

Mloda
                      nie podpuszczaj, ja mam plecy ladne;))
                      • fuego Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:15
                        Ale to nie do patrzenia ma byc, tylko do bicia, więc wsjo rawno- ładne, czy
                        nie;)
                        • saqqara Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:19
                          to ja wiem ze do bicia, ale ja bym wolala zeby po tym biciu tez byly ladne, a
                          jak sie Termos za mnie wezmie, to widze male szanse:))
                          • fuego Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:24
                            e tam, w prązkach Ci do twarzy;)...a jak będa pionowe, to nawet wyszczuplą;))
                            • saqqara Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:29
                              bedzie mi sie latwiej w chaszczach chowac..;))
                              • fuego Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:34
                                nago w chaszczach będziesz siedziec?;))Bedzie drapało;)
                                • saqqara Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:38
                                  dobry substytut dla masazu:))
                                  • fuego Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:42
                                    fakt...i pająki w chaszczach są często...takie miłe smyranie włochatych
                                    odnóży;)))))
                                    • saqqara Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:49
                                      te pajaki moglas sobie darowac, wieeeeeeeesz?:)
                                      hehe, pamietasz kto tak pisal? wieeeeeeeeesz....
                                      • fuego Re: o tak, Tygrys, wlasnie tak!!! 08.08.02, 15:55
                                        bleeeeeeeeeee, się mam shaftować?Chcesz tego?;)

i wybacz, nie mogłam sobie darować;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka