coolphone 31.08.02, 19:54 Zakopcu? Jestem już dziś i miło, ciepło, słonce już zaszło cph Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 tylko stare prochna, bawi takie.................. 31.08.02, 19:56 obnoszenie tylka po krupowkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: tylko stare prochna, bawi takie.............. 31.08.02, 19:58 kitek1 napisał: > obnoszenie tylka po krupowkach:) Tak mi też mówiła siostra Warszawska, że Ty bez Krupówek jesteś nie ten sam Ja wolę Czarny nad Morskim albo jeśli już to Bogdańskiego, Za Strugiem, Małe Żywczańskie... ;-))cph Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a cos ty sie tak w siostre warszawska......... 31.08.02, 20:55 zapatrzyla, tez masz taka buzke, starej sztajmeski:) Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: a cos ty sie tak w siostre warszawska........ 31.08.02, 20:57 kitek1 napisał: > zapatrzyla, > tez masz taka buzke, starej sztajmeski:) A wiesz , ze siostra Warszawska czasem też siada przed monitorem? To się ucieszy, że ją tak widzi wrocławski kolega po fachu;-) cph;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Kto będzie jutro w 31.08.02, 21:05 coolphone napisała: > Zakopcu? > Jestem już dziś i miło, ciepło, słonce już zaszło > cph ja- nie, dębica Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Kto będzie jutro w 01.09.02, 15:39 coolphone napisała: > Zakopcu? > Jestem już dziś i miło, ciepło, słonce już zaszło > cph Karolinka, nie jutro a dziś. Wieczorem pewnie dojadę. Napisałem priv. Rafał Odpowiedz Link Zgłoś