02.09.02, 07:54
Buzka Kochanie :-))).
Od rana jestem pełen werwy. Piszemy jak wczesniej,
czy stosujemy swój kod?. Ja mam ochote olac konwenanse :-))))
Obserwuj wątek
    • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 09:26
      Hej Kochanie :)))
      Ja dzień zaczęłam pierwszymi punktami karnymi i to od razu za trzy wykroczenia
      (a co się będę rozdrabniać :))) ale humorek mam świetny
      Piszemy jak zawsze a co tam.
      Stęskniłam sie Skarbie
      • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 10:07
        Ja tez sie steskniłem Kotku. Za szybko jeździsz moja droga.
        Jutro prawie cały dzien bede nieobecny.
        • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 10:19
          Oj, Kochanie na cały dzień mnie jutro zostawisz? Jak ja to przeżyję???
          A wierny mi byłeś Skarbeńku, przyznaj się???
          :)))
          • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 10:23
            Kochanie, jestem wierny Tobie po grobowa deske.
            Jutro mam gosci w pracy i niewiele czesu bede miał
            na wejscia na fornu.
            Fajny film wymysliłem, to jest jazda :-)))))
            • Gość: ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 IP: *.saint 02.09.02, 10:57
              Hej Kochanie,
              ja dziś nie bardzo mam czas ale postaram się jak najczęściej tu zaglądać :))
              Opowiedz mo o tym filmie :))

Kocham Cię

Fiona
              • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 11:03
                Tego sie nie da opowiedzieć na forum :-))),
                nawet nie bardzo wiem jak to powiedzieć słowami.
                Bo to takie jest....... możemy przetestowac ten film :-)))).

Tez Cie kocham Fiono
                • Gość: kijanka Re: Mud 02.09 IP: 193.74.43.* 02.09.02, 11:04
                  to ja KIJANKA!!! Cicho wielbiona przez Szreka!!!! Co wy tak sobie gruchacie, hę?
                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 11:07
                    Bo my sie lubimy Kijanko:-)).
                    Kijanko, ja nadal Twoich oczętek nie widziałem :-(((
                    • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 11:15
                      Po poierwsze to się kochamy a nie lubimy po drugie miałes zmienić sygnaturkę!!!
                      Wrrr!!!!!
                      • Gość: kijanka Re: Mud 02.09 IP: 193.74.43.* 02.09.02, 11:19
                        ooooooch!!!! jak ja lubię to uwielbianie mnie ;)))
                        • shreczek Kijanko 02.09.02, 11:27
                          teraz ruch z Twojej strony :-)))
                      • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 11:25
                        To prawda, my sie kochamy i to bardzo.
                        Sygnaturke zmienie jak Ty zmienisz swoją :-))))
                        Skarbie, juz niedługo te filmy, ale sie naogladamy.......
                        • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 11:30
                          No dobra....
                          I nie flirtuj za moimi plecami!!!!!!!
                          Zaden jej ruch, Ty się na moje zdjęcie patrz!!!
                          • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 11:33
                            Ja i tak Tylko Ciebie kocham. Kijanke lubie.
                            Tapeta w moim komputerze jest Twoim zdjeciem Kochanie.
                            Patrze cały czas na Ciebie, na Twe cudne oczetka.
                            Jaka Ty jesteś piekna moja droga.
                            • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:07
                              Kochanie, ciągle nie mam czasu, a tak za Tobą tęsknię...
                              Myślisz o mnie?
                              • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:11
                                Tez za Toba tęsknie i mysle o Tobie. Myslę tez
                                o naszym ogladaniu filmów :-)))).
                                Wiem jak jast z praca, tez mam sporo roboty.
                              • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 12:11
                                i wszystko stało się jasne.....
                                • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:16
                                  Czesc Osiołku, jak milo Cie widzieć :-))))
                                  • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 12:18
                                    czesć, miło to będzie jak się kopytkiem zamachnę...
                                    • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:19
                                      Daj juz spokuj Osiołku. Ja i tak Cie bede lubił.
                                      • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 12:21
                                        zmień się Shreku, zmień !!!
                                        • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:23
                                          Juz sie nie zmienie. Bede taki jaki jestem.
                                          • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 12:24
                                            to Twój błąd...
                                            • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:26
                                              Skończmy filozofować Osiołku. Zamieszkasz z nami na błotach??
                                              • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 12:28
                                                może i zamieszkam, ale niekoniecznie z "nami"
                                                • szarywilk Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:30
                                                  pssst...teraz jest ten moment kiedy krzyczycie AAAAAAAAAAAAA..i uciekacie..:))
                                                • Gość: kijanka Re: Mud 02.09 IP: 193.74.43.* 02.09.02, 12:31
                                                  szreku!!! potworze obrzydliwy1 już nie jesteś moim cichym wielbicielem,
                                                  taaaaak?!

kijanka
                                                  juz nie wielbiona przez szrekorza szkarade jedną !!
                                                  • szarywilk Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:36
                                                    a ty kijanko juz nie kochasz wilków:)))))))))
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:38
                                                    Czesc Szary.
                                                    Kijanko, bo mam pusta poczte.
                                                • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:31
                                                  Chodz potaplaj sie w błocie.
                                                • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:32
                                                  Osiołku Kochanie zostań tutaj...ze mną???
                                                  • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 12:36
                                                    przecież mnie zdradziłaś!?!?
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:39
                                                    Jaka zdrada Osiołku. My sie tylko bardzo kochamy.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:43
                                                    Shrek, cholero jedna zmień tą sygnaturkę zanim naprawdę się wścieknę!!!!!!!!!!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:45
                                                    Alez Kochanie to przez przypadek. już jej nie ma.
                                                    Kocham Cie bardzo i czekam na nasze filmy.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:49
                                                    NO!!! Teraz lepiej!!!! Kocham Cie bardzo, filmów kcem natychmiast!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:55
                                                    Filmy beda niedługo, wiesz kiedy :-)))).
                                                    Warunki tez beda super.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:40
                                                    Oj, tam zaraz zdradziłam! A czy nie możemy we trójkę???? Jak normalne stworki,
                                                    bez zazdrości, no?
                                                  • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 12:41
                                                    zdradziłaś mnie przez sygnaturkę...buuuu
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:44
                                                    No własnie osiołku. Tak bedzie najlepiej.
                                                    Trójkacik :-))))). a może zaprosimy jeszcze Kijankę.
                                                    wiecie jak bdzie fajnie.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:53
                                                    Zapomnij o Kijance!!!
                                                    Trójkącik albo nic!!!
                                                    Kijanka albo ja!!!!!
                                                    Your choice!!!
                                                  • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 12:56
                                                    skoro wolisz NIC...?
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:59
                                                    No cóz jak tak stwajasz sprawe, nie mam wyboru.:-)))
                                                    Ty i tylko Ty Kochanie.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:09
                                                    Odzywam sie ostatni raz, żeby zwrócic uwagę szanownego Shreka że u mie
                                                    sygnaturka uległa zmianie!
                                                    Zdrajcy, więcej mnie na bagnie nie zobaczycie!!!
                                                  • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 13:12
                                                    nie zdrajco, bo nie chodziło mi o Kijankę, tylko o trójkącik!!!

Ja ze Shrekim dzielił się nie będę!!!

osiołek - jedyny naprawdę kochający Księżniczkę
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:25
                                                    U mnie tez Kochanie. Buziak
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:39
                                                    SHREK ja nie wiem czy to się da jeszcze uratować!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:41
                                                    To co mam zrobić Kochanie, byś mi wybaczyła....
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:45
                                                    Proszę mnie błagać o wybaczenie!!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:52
                                                    Skarbie, ja nawet nie spojrze na inna. Tylko Ty sie liczysz.
                                                    Filmy z Toba sa moim natchnieniem.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:57
                                                    No Kochanie....tylko pamietaj - to juz druga nasza kłótnia! Trzecia Ci nie
                                                    ujdzie płazem!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 14:01
                                                    Trzeciej moja droga nie bedzie. Zdobyłas mnie na zawsze.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:47
                                                    Siła wyższa Kochanie! I tak wszyscy wiedzą, że jesteś mój a ja nei będę tu
                                                    jakiegoś wielbienia pod moim bokiem, na moim bagnie znosić!!!!!!!
                                                    SHREK!!!!! Przywołuje Cie do porządku!!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:52
                                                    Ale o co chodzi???, juz nie ma :-)))).
                                                    Kochanie znalazłem juz jakies informacje na temat
                                                    miejsca...wiesz jakiego.
                                                    Buzka
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:54
                                                    O! Małpeczkę prosze z detalami.
                                                    Bosze jak ja tęsknię!!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 12:57
                                                    Mam kilka miejsc, jak bede miał dokładniejsze informacje
                                                    przesle małpeczke. Wiesz, zaczniemy od jezyczka :-)))
                                                  • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 13:01
                                                    Shrek, ja Ci ten języczek przy samej d... urwę !!!

pogromca Shreków
                                                  • Gość: osiołek Re: Mud 02.09 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 12:53
                                                    Shreck, Ty choć raz masz rację, czworokącik! Wprawdzie nie znam kijanki, ale ...
                                                    ;)))
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:02
                                                    A to idźcie se obaj do tej Kijanki!
                                                    Więcej się tu nie odezwę!!!!
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:04
                                                    Ksiezniczko, przeciez już ci powiedziałem. Ty i tylko Ty.
                                                    Kijanka tak by sie podrażnic z Tobą.
                                                    Jak ja Cie kocham
                                                  • szarywilk Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:10
                                                    A do mnie?:))hehehehe
                                                  • ksiezniczka_fiona Wilczku.. 02.09.02, 13:12
                                                    Do Ciebie zawsze :)))
                                                  • shreczek Re: Wilczku.. 02.09.02, 13:22
                                                    Ksiezniczko. Od teraz juz na zawsze jestem Twój.
                                                    Tęsknie za Toba
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Wilczku.. 02.09.02, 13:34
                                                    Tak tak pierdoły. Z Kijanką cały czas flirtujesz na jej watku i zdjęć sie
                                                    domagasz!
                                                    To koniec Shrek!
                                                    Osioł też ma przechlapane!
                                                  • shreczek Fioneczko 02.09.02, 13:38
                                                    Z Kijanka juz nie pisze jak widzisz. Juz nie bede z nikim flirtował.
                                                    Tylko Ty jedyna jestes.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Fioneczko 02.09.02, 13:42
                                                    No!
                                                    Ale ja Cię przypilnuję.
                                                    Miłośc mi tu wyznawać proszę natychmiast!!!
                                                  • shreczek Re: Fioneczko 02.09.02, 13:49
                                                    Kochanie ja Cie wielbie nad wszystko.
                                                    Zrobie wszystko o co poprosisz.
                                                    Twoje oczy jak najpiekniejsze szafiry.
                                                    Twojego ciała mogą zazdrościc modelki.
                                                    Ale wszystko to nic przy Twojej rozumnej głowce

teraz mnie kochasz?
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Fioneczko 02.09.02, 13:53
                                                    No. Teraz Cie kocham.
                                                    Ale możesz kontynuować.
                                                  • shreczek Re: Fioneczko 02.09.02, 14:07
                                                    :-)))))))))))))
                                                    i za to Cie kocham moja Najdroższa.
                                                    Twoja skóra jast delikatna jak musniecia wiatru.
                                                    Twoje usta sa słodkie i delikatne, mogłbym Cie
                                                    Fioneczko całowac wiecznie (choc może
                                                    wolałbym coś innego wiecznie z Tobą robić)
                                                    Jak słyszę Twój głos czuje sie jak w raju.

Filmy z Toba sa niepowtarzalne
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Fioneczko 02.09.02, 14:24
                                                    Kochanie moje jak Ty ładnie potrafisz mówić....
                                                    Kocham Cię bardzo i tęsknie mój Ty jedyny najdroższy...
                                                    I tych filmów doczekać się nie mogę...
                                                    I języczka...
                                                  • shreczek Re: Fioneczko 02.09.02, 14:34
                                                    Kochanie, tęsknie za całą Tobą, za wszystkim.
                                                    Chciałbym szeptać Ci miłe słowka na uszko, dotykac Twojej
                                                    skóry i oglądać filmy w nieskończoność....
                                                    Moja najdrozsza jak ja czekam na to!!!!!!!!!
                                                  • szarywilk Re: Wilczku.. 02.09.02, 13:27
                                                    No iajk podboje szrekowo-osiołkowe:)))? Chłopcy się grzecznie sprawuja:)??
                                                  • shreczek Re: Mud 02.09 02.09.02, 13:02
                                                    No już lepiej Osiołku. Nie badz taki wrogi do mnie.
                                                  • Gość: kijanka ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! IP: 193.74.43.* 02.09.02, 13:41
                                                    HE HE HE JAKIEŚ MAŁE KŁÓTNIE? a TY SZREKU BESTIO JEDNA MASZ MNIE DALEJ
                                                    WIELBIĆ!!!!
                                                  • shreczek Re: ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! 02.09.02, 13:43
                                                    Kijanko nie moge. Jak mnie Fiona zostawi pogadamy.
                                                  • Gość: KIJANKA Re: ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! IP: 193.74.43.* 02.09.02, 13:47
                                                    przecież ona cię dawno zostawiła!!ślepcze jeden!!! ona sobie bryka z osiołem, a
                                                    ty czekać wierny!!! Mamlasie jeden !!!
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! 02.09.02, 13:49
                                                    Nie licz na to!!!!! Fiona Cie nie zostawi!!!!
                                                    wytłumacz to naszej drogiej Kijance!!!
                                                  • shreczek Re: ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! 02.09.02, 13:59
                                                    Widzisz Kijanko, to jest tak. Chocby sie świat walił
                                                    nasza miłosc jest wieczna. Ja i Fiona wszystko przetrwamy.
                                                    My jestesmy stworzeni dla siebie. Wszystko to co czytasz to tylko
                                                    małe sprzeczki. Nas poprostu nic i nikt nie rozłaczy.
                                                    Prawda fiono Kochanie?
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! 02.09.02, 14:07
                                                    Ty i ja! Nikt nas nie rozdzieli!!!
                                                  • shreczek Re: ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! 02.09.02, 14:10
                                                    Nikt nas nie rozdzieli. Pokonamy wszystkie przeciwności.

Chyba nas znowu zakrzyczą, ale co tam. My sie nie poddamy!!!!!!
                                                  • shreczek Re: ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! 02.09.02, 14:14
                                                    Jak zawsze na placu boju zostaliśmy tylko my Kochanie.
                                                    Wszyscy wymiekaja.

Buzka Kochanie.
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! 02.09.02, 14:28
                                                    Kochanie nikt nie jest w stanie pojąć takiej miłości!!!!
                                                    I nigdy jej nie przeżyją dlatego krzyczą,
                                                    Kiedy wreszcie te seanse???
                                                    Już nie moge dłużej czekać...
                                                  • shreczek Re: ROZWALAM WAS PSYCHOLOGICZNIE !!! 02.09.02, 14:39
                                                    Skarbie, seanse jak wiesz juz wkrótce. Ja tez nie moge
                                                    sie doczekać. Chciałbym dzis sie z Toba spotkać,
                                                    musimy jednak poczekać.
                                                    Cały czas mysle o Tobie moje Kochanie.
                                                  • shreczek Jak ja przeżyje 02.09.02, 15:21
                                                    Jutrzejszy dzień. Rano założe wątek dla nas Kochanie.
                                                    Jak tylko będe mógł,bede pisał do Ciebie.
                                                    Bardzo tęsknie za Tobą........
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Jak ja przeżyje 02.09.02, 15:29
                                                    A ja jak przeżyję????
                                                    Dzień bez Ciebie..... oby nie był moim ostatnim....w akcie rozpaczy moge sobie
                                                    coś zrobić!
                                                    Shrek nie zostawiaj mnie Kochanie moje!!!
                                                  • Gość: shreczek Re: Jak ja przeżyje IP: 195.115.130.* 02.09.02, 15:37
                                                    Skarbie, musisz wytrzymać. Bez Ciebie dzień jest dla mnie stracony.
                                                    Wysle SMS-a. Mysle bez przerwy o Tobie Olu Kochana.
                                                    Najchetniej bym Cie zjadł z tej miłości

Shrek
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Jak ja przeżyje 02.09.02, 15:43
                                                    Ale ja nie kcem!!!! Bez Ciebie nawet w słoneczny dzień pada deszcz...
                                                    (Jak jeszcze co romantycznego wymyślę to poetką zostanę :)))))

Kocham Cię
                                                  • shreczek Re: Jak ja przeżyje 02.09.02, 15:51
                                                    Czas szybko leci Kochanie, nim sie obejrzymy i już
                                                    bedziemy wiesz gdzie...i filmy wszystkie nasze.
                                                    Bede do Ciebie Kochanie tak duzo pisał jak bede mógł.

Kocham Cię
                                                  • ksiezniczka_fiona Re: Jak ja przeżyje 02.09.02, 16:01
                                                    PA Kochanie, będę myśleć o Tobie przez cały czas.
                                                    Buziaczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka