dziewczynka15 Re: Majster Marchewa - - - - - ODEZWIJ się:)))) 02.10.05, 02:00 Wredna, czy Ty potrzebojesz wyjsc "dobrze" za maz? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Majster Marchewa - - - - - ODEZWIJ się:)))) 02.10.05, 12:01 *potrzebUjesz jeśli już :)))) Nie-e nie szukaj mi męża:) Odpowiedz Link Zgłoś
majstermarchewa dzieńdobry... 03.10.05, 12:39 Phanta rei... Niestety. Obudziłem się kilka tygodni temu na bruku. Z zajefajnymi referencjami, w które i tak nikt nie wierzy. Dostęp do sieci zmienił się na brak dostępu do sieci i tak też wielki majster of FT odchodzi w siną dal. Może jeszcze wróci. Póki co knuję wyjazd do portowego miasteczka w Norwegii lub las vegas (jeżeli wygram green papier, co jest możliwe bo wg praw murphego na cztery nieszczęścia przypada jedna katastrofa :) Co jeszcze? A... Pamiętasz tę dziewczynę, którą opiewałem na forum i chwaliłem się że po piątym piwie poznałem jej imię? HAHA!!! po kilku miesiącach moich intryg wyciągnąłem z niej że jest sama. Od tej pory ładniej się do mnie uśmiecha. Może za miesiąc, może za dwa zaproponuję spotkanie... Zakończyła się pierwszy etap (burzliwy) fermentacji moich perełek - wiśni 1993 i dzikiej róży 1986... bomba! Odpowiedz Link Zgłoś