jagoda331 10.10.05, 20:48 Potrzebuję porady. Chcę kupić wibrator. Nigdy go nie używałam, a wybór jest ogromny - miękkie, twarde, żelowe, lateksowe, gładkie, rzeźbione, zwariować można. Proszę o szybką pomoc doświadczoną panią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Wibratorek.. jaki? 10.10.05, 23:00 a nie prościej faceta sobie znaleźć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Najlepszy wibrator naturalny... 02.06.06, 12:34 Najlepszy wibrator naturalny... Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Proponuję z napędem jądrowym. 11.10.05, 08:33 Podobno są najlepsze. Poza tym są takie naturalne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: Proponuję z napędem jądrowym. 11.10.05, 09:16 nie ma jak odpowiedz z naturalnego zrodla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Proponuję z napędem jądrowym. 12.10.05, 13:59 Wszystko to co naturalne jest najlepsze, ale ludziska nie wiedzieć czemu gonią plastik. Ani to to miękkie, ani przytulne, ani naturalne. Gdzie sens, gdzie logika. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: Proponuję z napędem jądrowym. 13.10.05, 09:16 wlasnie - ja tego nie rozumiem - naturalne jest najlepsze - zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: Proponuję z napędem jądrowym. 13.10.05, 19:14 najlepszy bedzie dzialajacy, a z naturalnymi nigdy do konca nie wiadomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Proponuję z napędem jądrowym. 14.10.05, 07:27 A jak baterie siądą w trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Bo musi do niego FACET być doczepiony. Prawdziwy 02.06.06, 12:36 Bo musi do niego FACET być doczepiony. Prawdziwy donkichot3 napisał: > najlepszy bedzie dzialajacy, a z naturalnymi nigdy do konca nie wiadomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brzeczyszczykiewicz81 Re: Wibratorek.. jaki? 13.10.05, 20:53 ja proponuje o napedzie jadrowym :D Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Wibratorek.. jaki? 14.10.05, 07:27 Siooooo... ja już ten pomysł zgłosiłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen46 Re: Wibratorek.. jaki? 26.10.05, 14:36 proponuje wibrator miekki,nie z jakiegos tam twardego materialu,o naturalnych ksztaltach czlonka.super przezycia.innych nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Wibratorek.. jaki? 02.11.05, 19:10 Polecam wibrator miękki, "naturalnych" kształtów i kolorów, kształtem, kolorem i "ruchami" zblizony do penisa... do tego z paluszkiem do pieszczenia łechtaczki... podobno rozkosz (kupiłam taki kumpeli na panieńskii była/jest mega zachwycona - jej mąż także). Ja kupowałam w Kraku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brzeczyszczykiewicz81 Re: Wibratorek.. jaki? 02.11.05, 21:47 jej maz takze zadowolony? zal mi go Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Wibratorek.. jaki? 03.11.05, 10:14 chani-nr1 napisała: > Polecam wibrator miękki, "naturalnych" kształtów i kolorów, kształtem, kolorem > i "ruchami" zblizony do penisa... do tego z paluszkiem do pieszczenia > łechtaczki... podobno rozkosz Jak to "podobno"? Nie wypróbowałaś?????????????/ > (kupiłam taki kumpeli na panieńskii była/jest mega > zachwycona - jej mąż także). Jak mam to rozumieć, że "mąż także"? Ma spokój z grą wstępną? Włącza żonie wibrator i idzie oglądać mecz? A potem w przerwie przychodzi na bara-bara i leci na drugą połowę? Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Wibratorek.. jaki? 13.11.05, 16:20 "podobno" - bo ja nie uzywam rzeczy, kóre sa na prezent, a jak na razie nie mam potrzeby kupowac sobie samej wibratora. Użyłam słowa "zachwycona - jej mąż także" - bo chodziło mi właśnie o wygląd tego wibratora - a nie działanie i efekty!aż tak w życie intymne moich znajomych nie wnikam. A jak nie - to rozwiń wodze wyobrażni i pomyśl, dlaczego facet może być zadowolony, że JEGO kobieta używa wibrator... A wibrator może być rewelacyjny do gry wstępnej... Odpowiedz Link Zgłoś
mane1 Re: Wibratorek.. jaki? 13.11.05, 18:10 Nie przesadzacie przypadkiem? Mam wspanialego chlopaka a w szafce piekny czerwony wibrator. Chcialabym kochac sie codziennie ale niestety nie widujemy sie tak czesto i wtedy, o zgrozo, siegam po wibrator. Przyjemnosci nigdy dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Wibratorek.. jaki? 14.11.05, 07:29 Ja na pewno przesadzam. Szczególnie kwiatki na wiosnę. Czy fakt, że wibrator jest czerwony ma jakieś znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Wibratorek.. jaki? 15.11.05, 07:56 Przecież i tak w chwili akcji trzymasz go pod kołdrą.... No, w każdym razie raczej go nie widzisz. Chyba, że PRZED kładziesz go na stole i pijesz z nim wino. Odpowiedz Link Zgłoś
mane1 Re: Wibratorek.. jaki? 15.11.05, 19:56 pod koldra? pod koldra go nie trzymam, to za bardzo krepuje ruchy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Wibratorek.. jaki? 16.11.05, 08:38 Wybacz moją dociekliwość, ale nigdy nie musiałem korzystać z wibratora i nie jestem sobie w stanie wyobrazić dlaczego jego kolor może mieć znaczenie. Przecież to nie jest dzieło sztuki które podziwiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
viqy Re: Wibratorek.. jaki? 14.12.05, 14:53 Kolor moze miec znaczenie, nie wyobrażam sobie dobrej zabawy wibratorem koloru .... brunatnego. Nie sądzisz że czerwony jest przyjemniejszy ?. Wydaje mi się, że jednak widać go ( przez jakiś czas przynajmniej jest taka mozliwość ). Odpowiedz Link Zgłoś
jaona27 Re: Wibratorek.. jaki? 10.05.06, 21:17 obejrzyj jeden odcinek "seks w wielkim miescie" i tam jest pokazane jak jedna ma fajny...rozowy jak kroliczek z wszystkimi funkcjami i bajerami...nawet wypustki sa.... Odpowiedz Link Zgłoś
blaszane.garaze Re: Wibratorek.. jaki? 18.05.06, 23:07 jest wiosna wiec po prostu znajdz sobie faceta tylo do lozka. Jest tylu zonatych chetnych na luzny sex bez zobowiazan. Nie ma to jak prawdziwa palka miedzy udami, klepniecie w tyleczek czy slodki szept do ucha lub namietny pocalunek z jezyczkiem. A tego nie da ci zaden wibrator. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.w.84 Re: Wibratorek.. jaki? 03.07.16, 22:10 Also fun factory jak wstydliwie.pl/pulsator-fun-factory-stronic-eins-rozowy,id103.html run LELO: wstydliwie.pl/lelo-ina-wave-cerise,id1849.html Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta201 Re: Wibratorek.. jaki? 05.09.16, 17:17 Polecam wibrator wielofunkcyjny. Tylko teraz mega przecena! intymnosc.pl/aff/zaneta201/inspektor-gadget-wielofunkcyjny-wibrator-p-1272.html Odpowiedz Link Zgłoś
lukinowak Re: Wibratorek.. jaki? 28.10.16, 20:52 Właśnie weszła do Polski nowa kolekcja zabawek od Fifty Shades Of Grey - Fifty Shades Darker. Po pokazach szczególnie poleciłbym: kochliwie.pl/fifty-shades-darker-something-darker-glass-butt-plug-korek-analny-4421.html kochliwie.pl/fifty-shades-darker-oh-my-usb-wibrator-punktu-g-4415.html?se Cała seria dostępna w POLSCE: kochliwie.pl/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=fifty+shades+darker Odpowiedz Link Zgłoś