neita33 03.03.06, 09:31 Czy lepiej mieć wszystkie akcje mężczyzny dziesiątej klasy, czy dziesiątą część udziału w mężczyźnie pierwszej klasy? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Oto jest pytanie 03.03.06, 09:39 zawsze można dokupić reszte udziałów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Oto jest pytanie 03.03.06, 09:42 Tylko po co? Lepiej dywersyfikować swoje inwestycje i lokować środki w różne aktywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Oto jest pytanie 03.03.06, 09:48 Konrado ma trochę racji. Jeżeli interes dobrze się rozwija, to rzeczywiście warto mieć pakiet większościowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
apuella no przyznaj sie 04.03.06, 14:30 w ilu to spółkach masz taki pakiet?:p zliczysz chociaż na palcach jednej reki?;) neita33 napisała: > Jeżeli interes dobrze się rozwija, > to rzeczywiście warto mieć pakiet większościowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: no przyznaj sie 04.03.06, 15:03 apuella napisała: > > w ilu to spółkach masz taki pakiet?:p zliczysz chociaż na palcach jednej reki?; Jak Ty już coś napiszesz,to niewiadomo,czy śmiać się, czy płakać :P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: no przyznaj sie 04.03.06, 15:41 A po co niby pakiety wiekszosciowe do dymania?POdnieca to niby bardziej niz normalnie?Jak tak,to chyba polece dokupic akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: no przyznaj sie 04.03.06, 16:09 leziox napisał: > A po co niby pakiety wiekszosciowe do dymania?POdnieca to niby bardziej niz > normalnie?Jak tak,to chyba polece dokupic akcji... Nie wiem jak Ty,ale ja wolę mieć w ręce więcej, niż mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: no przyznaj sie 04.03.06, 16:10 apuella napisała: > uuuuuuuuu neita cos nie w sosie A Ty daruj sobie te nieudolne próby analizy moich nastrojów. Odpowiedz Link Zgłoś
apuella nie moge Cie rozgrysc 04.03.06, 16:23 serio piszesz czy jaja sobie robisz ze mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 16:32 apuella napisała: > serio piszesz czy jaja sobie robisz ze mnie? Oczywiście,że robię sobie jaja....serio :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 16:41 punkt dla Ciebie wariatko.Prawie sie nabrałam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 16:56 Komplementować to Ty umiesz jak nikt, dosłownie rozpłynęłam się :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 17:04 jakos niepewnie mi sie dzisiaj z Tobą gada.Czuje sie jak na dywaniku u dyrektora ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 17:09 apuella napisała: > jakos niepewnie mi sie dzisiaj z Tobą gada.Czuje sie jak na dywaniku > u dyrektora ;-) To odwróc się na pięcie i opuść gabinet, demonstracyjnie trzaskając drzwiami.....a zobaczysz co się stanie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 17:14 neita33 napisała: a zobaczysz co się stanie ;))))) az strach sie bac :) wyleca z futryna, czy Ty wylecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 17:21 aroden napisał: > az strach sie bac :) > wyleca z futryna, czy Ty wylecisz? Odpowiedź na to pytanie znają tylko ci, którzy mi się sprzeciwili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 21:05 Intuicyjnie czuje, ze nie chcialbym ich potem (po tym) ogladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 17:15 mam respekt,najpierw zapytam czy moge wyjsc :-)))niedługo wpół do szóstej. neita33 napisała: > To odwróc się na pięcie i opuść gabinet, > demonstracyjnie trzaskając drzwiami.....a zobaczysz co się stanie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 17:22 apuella napisała: > mam respekt,najpierw zapytam czy moge wyjsc :-)))niedługo wpół do szóstej. To spadaj słonko,bo się w końcu spóźnisz :))) pa. Odpowiedz Link Zgłoś
apuella Re: to nie rozgryzaj,bo sobie ząbki połamiesz! 04.03.06, 20:49 nic z tego nie wyszło :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 ja nie chcę nic wiedzieć 04.03.06, 21:06 nie wtajemniczaj mnie w szczegóły, tak będzie bezpieczniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: ja nie chcę nic wiedzieć 04.03.06, 21:16 Wreszcie jakas normalna kobieta. ktora wie, ze nie-wiedziec jest najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: ja nie chcę nic wiedzieć 04.03.06, 21:42 Potrzebowałam porządnej nauczki, aby sobie to uświadomić :) Teraz już nie daję się w nic wciągać. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden bez przesadyzmu, prosze :) 05.03.06, 09:35 neita33 napisała: > Teraz już nie daję się w nic wciągać. No juz zupelnie w nic nie dac sie wciagnac... to troche przesadzasz :) Gdy Twoje czlonki w moje loze zloze To przynajmniej wiem, ze nie cudzoloze :) (transkrypcja Staudyngera) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: bez przesadyzmu, prosze :) 05.03.06, 14:45 Może i rzeczywiście trochę przesadziłam. Przypomniałam sobie,że czasem jednak ulegam wyjątkom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: bez przesadyzmu, prosze :) 05.03.06, 15:23 neita33 napisała: > Przypomniałam sobie, że czasem jednak ulegam wyjątkom ;) To dobrze swiadczy o Twojej Pamieci :) Ja tez mam pamiec wybiorcza i tylko dlatego szanuje reguly zycia, ze sa od nich LICZNE wyjatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: bez przesadyzmu, prosze :) 05.03.06, 15:42 Jak sięgnę pamięcią,zawsze ciągnęło mnie do rzeczy innych,wyróżniających się,ekscentrycznych, nie poddających się ogólnie przyjętym normom :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden hlip, hlip ? :) 04.03.06, 17:05 neita33 napisała: > dosłownie rozpłynęłam się :P > - i lezki i czarny tusz na klawiaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
viola110 Re: Oto jest pytanie 03.03.06, 09:40 Również wybieram drugie pytanko.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: zdecydowanie druga wersja ;) 03.03.06, 19:07 A kto miałby mieć pozostałe diewięc części? Odpowiedz Link Zgłoś
antyrumburak Re: zdecydowanie druga wersja ;) 03.03.06, 19:10 nieswietymikolaj napisał: > A kto miałby mieć pozostałe diewięc części? Pytanie netii jest tendencyjne: z rzedu tych, co jest lepsze dac sie wydutkac na strychu czy wystrychnac na dudka???? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: zdecydowanie druga wersja ;) 04.03.06, 09:22 To coś w stylu rób jak uważasz albo uważaj jak robisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt odwroce problem i odpowiem :) 04.03.06, 14:13 neita33 napisała: > Czy lepiej mieć wszystkie akcje kobiety dziesiątej klasy, > czy dziesiątą część udziału w kobiecie pierwszej klasy? Najlepiej i jedno i drugie. Pierwsza na zone (wiadomo, jak jest "taka sobie", to bedzie zawsze siedziec cicho i nie odejdzie) a druga na kochanke. Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Oto jest pytanie 04.03.06, 14:14 Uważam, że w wielu przypadkach kobieta jest zadnia, że posiada wszystkie akcje swojego mężczyzny i nie należy on do tej przysłowiowej pierwszej klasy. Ale gdy akcjami, zaczynają się interesować inni potencjalni nabywcy wtedy akcje mężczyzny dziesiątej klasy nagle zyskują na wartości a czasami stają się dla ich właścicielki wręcz bezcenne. To popyt i podaż kształtuje wartość akcji i jak to na giełdzie raz do góry a raz w dół, pamiętajcie o tym kobietki a najlepiej nie wystawiajcie akcji swojego mężczyzny na sprzedaż do oferty publicznej bo możecie być mocno zaskoczone ich kuresem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Oto jest pytanie 04.03.06, 14:18 rysky napisal: Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. Zgoda. A cieszyc sie, to mscic sie na zdrowiu innych za glupote wlasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajna1234567890 Re: Oto jest pytanie 05.03.06, 15:01 neita33 napisała: > Czy lepiej mieć wszystkie akcje mężczyzny dziesiątej klasy, > czy dziesiątą część udziału w mężczyźnie pierwszej klasy? > > :) Idź Ty się leczyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Oto jest pytanie 05.03.06, 15:11 fajna1234567890 napisała: > Idź Ty się leczyć!! To jest rada? Jeśli tak,to wsadź ją sobie.....w buty będziesz wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś