ulalka 09.01.03, 08:45 czy pamietacie kto to byl biala glista u chmielewskiej i gdzie wystepowala?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: chmielewska ;))))) 09.01.03, 09:17 o ile pamiętam to była flama wygladająca potem jak nałożone dętki w "Wszystko czerwone" i nie dostała koniaczku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: chmielewska ;))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.03, 09:39 No, świntuchu, odpowiedziałeś za mnie!:) A o podolcu gdzie była mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: chmielewska ;))))) 09.01.03, 10:12 coś mi dnieje, może w Bocznych Drogach lub Studnie Przodków ? odpowiedz kurcgalopkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: chmielewska ;))))) 09.01.03, 10:18 Proszę bardzo, nawet cwałem: albo jedno, albo drugie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: chmielewska ;))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 11:45 W bocznych drogach to wymiaczko gotowali ,azali dunskiego policjanta i tak to nie przebije, zezwloki jedne,no!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: chmielewska ;))))) 09.01.03, 11:52 Sam Diabeł wie jak napluli do konfitury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: chmielewska ;))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 11:59 a ty co tak o zarciu ,woloduchu jeden?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: chmielewska ;))))) 09.01.03, 12:04 sam całego jajka nie zjem, jak zostanie to Ci dam :) Ale musisz tu być w szybkich abcugach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: chmielewska ;))))) IP: *.chello.pl 09.01.03, 12:11 hehehe, a pamietacie jak dokladnie szedl ten tekst wypowiedziany przez Zygmunta w "slepym szczsciu", cos co bylo o kurza przez most poniatowskiego w te i nazad goniona z kubelkiem czegosta tam i jeszcze cos po drodze morda? Odpowiedz Link Zgłoś
a_sienka Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 15:30 > hehehe, a pamietacie jak dokladnie szedl ten tekst wypowiedziany przez Zygmunta Ja spróbuję, ale do konca nie pamiętam: "Kurza jego nie dojona, w coś tam kopana, z wiaderkiem węgla przez Most Poniatowskiego drutem kolczastym w te i nazad ganiana morda"?... No i nie pamiętam, w co kopana. Bo przeciez nie w mordę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: chmielewska ;))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 13:11 mawyr napisał: > sam całego jajka nie zjem, jak zostanie to Ci dam :) > Ale musisz tu być w szybkich abcugach :) Nie wymagaj ode mnie zebym w abcugach po jajko gnala,ostatecznie stara gopa,matka dzieciom juz jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: chmielewska ;))))) 09.01.03, 13:38 No to wyślij Chabra z dzieciatkami bo same to Ci ten kawałek jajka zją ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: chmielewska ;))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 14:02 Chabra ni mom i czasu tyz ni mm bo szukam klina;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: chmielewska ;))))) 09.01.03, 14:11 Taki klin to Cie może na durch przebić, co za upiorny legat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: chmielewska ;))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.03, 15:53 Albo będzie z tego romans wszechczasów...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chmielewska ;))))) 09.01.03, 16:31 a kto byl "tajemnicza twarz, czyli dupa w lufciku"?? albo gdzie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: chmielewska ;))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 20:44 Z moim slepym szczesciem to romansu nie bedzie .Znowu wyglupie sie jak ta mazepa jedna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chmielewska ;))))) 10.01.03, 11:52 ha!.. Samcia, dyc jak mowia, ze to ma byc Romans wszechczasow, to nie mozesz sie opierac, no!.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: chmielewska ;))))) 10.01.03, 12:13 no chiba żeby to było Ostatnie Zdanie Nieboszczyka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chmielewska ;))))) 10.01.03, 20:50 chiba cale zdanie nieboszczyka, Mawyrku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: chmielewska ;))))) 13.01.03, 07:19 kiedy mie tu pasowała ostatnie zdanie ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chmielewska ;))))) 13.01.03, 16:20 no tak!.. to CIe zdecydowanie tlumaczy.. no i jeszcze znajomosc z niejakim Pluto duzo tlumaczy - choc Chmielewska miala psa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: chmielewska ;))))) 14.01.03, 07:29 Ta pies Chmielewskiej to był taki mądry jak babcia a przynajmniej szybszy,wygrał o kródki łeb, dobry Chaber, dobry piesek. Odpowiedz Link Zgłoś
a_sienka Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 15:27 eucaliptus napisał: > on byl podelec a nie podolec Nie, własnie podolec, skrzyżowanie podleca z padalcem. Dzień dobry, jestem tu nowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a_sienka Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 15:31 Gość portalu: Ronja napisał(a): > No, świntuchu, odpowiedziałeś za mnie!:) > A o podolcu gdzie była mowa? Podolec był w "Bocznych Drogach" - to on uprowadził Teresę i dał jej zastrzyk, po którym spuchła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a_sienka Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 15:32 mawyr napisał: > o ile pamiętam to była flama wygladająca potem jak nałożone dętki w "Wszystko > czerwone" i nie dostała koniaczku :)))))) I miała na imię Kikunia, a Alicja powiedziała, że jej da g****, a nie koniaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 16:29 a_sienka napisała: > mawyr napisał: > > > o ile pamiętam to była flama wygladająca potem jak nałożone dętki > w "Wszystko > > czerwone" i nie dostała koniaczku :)))))) > > I miała na imię Kikunia, a Alicja powiedziała, że jej da g****, a nie > koniaczku. > dzien dobry nowa :)) dobrze sobie radzisz i znasz chmielewska :)) no to zabaw dluzej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a_sienka Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 16:49 > dzien dobry nowa :)) dobrze sobie radzisz i znasz chmielewska :)) Już 23 lata ją czytuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 17:22 a_sienka napisała: > > dzien dobry nowa :)) dobrze sobie radzisz i znasz chmielewska :)) > > Już 23 lata ją czytuję :-) > > nooo.. ladnie..ja pewnie troche krocej i ostatnio zaniedbuje, bo sie bede mgrowac ;)) wiec tym milej pogadac z ekspertem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a_sienka Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 20:31 > nooo.. ladnie..ja pewnie troche krocej i ostatnio zaniedbuje, bo sie bede > mgrowac ;)) wiec tym milej pogadac z ekspertem :)) Najbardziej to jestem dumna (a pochwalę sie, co mi tam), że sama doszłam - na podstawie "Autobiografii" - jak naprawdę nazywa się Joanna Chmielewska :-) Przeanalizowałam na początku dziadków i pradziadków i mało, że zgadłam dobrze (potem przeczytałam w jakiejś gazecie), to jeszcze nawet wywęszyłam, jak ona z domu! :-) Wydaje mi się, że dobrze... Sherlock A_sieńka Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 22:11 no to mam pomysl na Twoja sygnaturke :)) "dajcie mi fakty, a wydedukuje" Sherlock A_sienka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: chmielewska ;))))) 11.01.03, 22:14 a jeszcze Muldgaard powiedział : "Pan "Podrapano Na Głowa" i pani "Biała Glista" ja takoż proszę won!" a_sienka napisała: > mawyr napisał: > > > o ile pamiętam to była flama wygladająca potem jak nałożone dętki > w "Wszystko > > czerwone" i nie dostała koniaczku :)))))) > > I miała na imię Kikunia, a Alicja powiedziała, że jej da g****, a nie > koniaczku. > Odpowiedz Link Zgłoś