Dodaj do ulubionych

Ukonczylas historie sztuki, masz ponizej 30 lat.

IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.01.03, 06:28
Jestes proporcjonalna. Pozytywnie nastawiona do zycia. Nie nudzisz sie. Nie
masz wygorowanych wymagan. Co jeszcze. Nie lubie histeryczek, pozerstwa i
gry. Wtedy zdecydowanie jestem zainteresowany nawiazac konwersacje.
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: Ukonczylas historie sztuki, masz ponizej 30 l 21.01.03, 06:33
      no tu u nas to sa takie sztuki ze historia......
      • Gość: polishAM Re: Ukonczylas historie sztuki, masz ponizej 30 l IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.01.03, 09:54
        Musi byc po Historii Sztuki ale nie moze byc histeryczka. Moze miec zyciorys z
        historia. Ja tez mam jej sporo.
        • saqqara a archeologia moze byc? 23.01.03, 10:10
          bo i studiowalam i sama sie nadaje na material badawczy....

btw, dlaczego tak uparcie ma byc po tej histriii sztuki? wiem, wspolne tematy
          do rozmow, ale z drugiej strony jesli bedzie potafila cos powiedziec o
          inzynierii genetycznej to tez fajnie, czegos nowego sie dowiesz
          dyskusje o stylach malarstwa francuskiego nie zawsze musza byc pasjonujace...

pozdrawiam
          • Gość: polishAM Re: a archeologia moze byc? IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.01.03, 10:45
            Prawde mowiac, bardziej architektura niz malarstwo. Ja kiedys chcialem
            studiowac historie sztuki, ale moja kariera potoczyla sie zupelnie inaczej.
            Budowalem, ale chodniki w kopalniach i blizszy sie stalem geologii. Prawde
            mowiac archeologia tez, ale nie srodziemnomorska, czy antyczna. No i ta
            swiadomosc, ze za nickiem kryje sie prawdziwa osoba. Kim jestes? Tymczasem
            musze isc spac, bo tu dochodzi piata nad ranem i glowa mi opada.
            • saqqara Re: a archeologia moze byc? 23.01.03, 11:32
              No coz, masz jednak cos wspolnego z archeologia i architektura, ze sztuka fakt,
              troche mniej. Szukajac jednak kobiety po histroii zachowujesz sie troche jak
              rodzic, ktory wysyla dziecko na znienawidzone przez nie lekcje fortepianu... ja
              nie moglem, wiec niech chociaz on spelni moje marzenia... ale to nie moja
              sprawa...

kim jestem? zwykly czlowiek w zwyklym miejscu ktory skonczyl niezwykle studia.
              nie pracuje jednak w zawodzie... szara rzeczywistosc zabija marzenia..

milej nocki zatem zycze i do uslyszenia
              • Gość: pom Re: a archeologia moze byc? IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 23.01.03, 11:43
                Szaki, na mój gust to on odpada w przedbiegach z takim podejściem.:)
                • saqqara Re: a archeologia moze byc? 23.01.03, 11:46
                  niooo... zbyt infantylne chociaz nik calkiem calkiem... poliŻ..:)
                  • Gość: pom Re: a archeologia moze byc? IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 23.01.03, 11:49
                    "Prawde mowiac archeologia tez, ale nie srodziemnomorska, czy antyczna."
                    Na tym etapie zakończyłabym już rozmowę.:))
                    • saqqara Re: a archeologia moze byc? 23.01.03, 11:54
                      hehehe, dajmy mu szanse, licze ze sie przeJEZYCZYL;)
                      • Gość: xp Re: a archeologia moze byc? IP: *.piekna.pl 23.01.03, 12:06
                        dziewczyn PO histori sztuki PRZED 30 nie jest w Polsce za dużo
                        na dodatek wolnych, proporcjonalnych... ok.15 wydziałów x 5lat x ~12dziewczyn
                        będzie poniżej tysiaka na oko co najwyżej no a że większość wybiera z takiego
                        samego ilosciowo grona znajomych, to przy dokł. exploracji triumf strategii
                        wydaje się pewny
                      • Gość: xp Re: a archeologia moze byc? IP: *.piekna.pl 23.01.03, 12:07
                        a może wśród finalistek miss wolnych przed 30 zrobić mailing?
              • Gość: polishAM Re: a archeologia moze byc? IP: *.nas17.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.01.03, 21:07
                Z tym rodzicem, ktory wysyla dziecko uderzylas calkowicie w dziesiatke.
                Oczywiscie szukajac osoby po historii sztuki, archeologii, restauracja zabytkow
                probuje dogonic utracony czas. Zrozum mnie, nie jestem stracencem. Postawilem
                na cos innego i osiagnalem to w stu procentach. Ale pozostaje ten drugi watek,
                ktory nigdy sie nie spelnil, setki ksiazek w domu w Polsce z dziedziny
                architektury, katalogow zabytkow sztuk i marzen. Nie jestem atrakcyjny ale
                udaje mi sie znalezc kobiety (to jedna z moich obcesji). Ale najbardziej cenie
                pasje, wspolne plany i zainteresowania. Mam do Ciebie sporo pytan, ale wyglada
                na to, ze jutro wyjade na kilka tygodni. Tymczasem uciekam, bo przed piata mnie
                oczekuja. Na razie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka