Dodaj do ulubionych

Samusionek, eks i dziecko

27.06.06, 12:55
To jest straszne, co robią temu dziecku. Czytam własnie, ze jej eks
zorganizował konferencję prasową gdzie przylazł z dzieckiem i mówił
publicznie jak to ją kocha. Wcześniej podobno wykradł ją babci w Olsztynie.
Na konferencje przyszła Samusionek to eks uciekl z dzieckiem, a jak wrócił to
wyzywali się przed dziennikarzami. Najbardziej ucierpi niestety ta mała
dziewczynka.
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: Samusionek, eks i dziecko 27.06.06, 13:05
      a wszystko nbeistety wina głupiej mamusi

widziały gały co brały a tera sie dziwią !!!!
      • romy_sznajder Re: Samusionek, eks i dziecko 27.06.06, 13:11
        strasznie to jakies niesmaczne. telenowelowe.
      • dora38 Re: Samusionek, eks i dziecko 27.06.06, 17:08
        mozambique napisała:

> a wszystko nbeistety wina głupiej mamusi
        >
        > widziały gały co brały a tera sie dziwią !!!!

nie bardzo rozumiem jak ma sie zaslepienie
        facetem,może jego forsą, do nazywania Samusionek
        głupia matka.
        • mozambique Re: Samusionek, eks i dziecko 05.07.06, 14:22
          dokładnie sama sobie odpowiedizałaś - zaslepienie facetem , forsą, jego
          bezwględnością w interesach - co jej poprezdnio szalenie imponowało a teraz
          jakos juz nie imponuje- sposowdowało ze takiego to faceta wybrała ojca na
          ojca swojego dziecka

efekt - porwanie czy uprowadzenie dziecka, przetrzymywanie siłą, puliczne
          awantury przed kamerami , trauma , ciężkie przezycia dziecka

wysoka inteligencja toto nie jest
          • dora38 Re: Samusionek, eks i dziecko 05.07.06, 17:00
            wiesz,zaslepienie sprawia ze widzisz
            wszystko wyidealizowane,
            nadal uwazam,ze jej sprawy z facetem
            nie kwalifikuja jej jako złej czy głupiej matki.
            Samusionek-aktorke i matke znam tylko z mediow( jak my wszyscy)
            i uwazam,ze jest naprawde fajna, troskliwa mamą.
    • pawel-strzalka Re: Samusionek, eks i dziecko 27.06.06, 13:38
      to Janusza Tracza już wypuścili z więzienia? :/
      • mnietka.kokietka dzizaz... 27.06.06, 15:28
        Dramatyczny pościg za porywaczem
        Anna Samusionek usiłowała odnaleźć córkę zabraną przez byłego męża
        Poniedziałek, godz. 12.20, centrum Warszawy. Anna Samusionek (34 l.) biega
        przerażona, spanikowana. Kompletnie bezradna szuka 4-letniej córeczki, z którą
        chwilę wcześniej umknął jej były mąż Krzysztof Zuber (42 l.). - On porwał moją
        Andżelikę! - wykrztusza z siebie załamana. To kolejna odsłona dramatu znanej
        aktorki, walczącej z bogatym biznesmenem o dziecko.

Po głośnym rozwodzie eksmałżonkowie walczą o dziecko. Niestety - dla maleńkiej
        Andżeliki - nie tylko w sądzie, ale i na ulicy.

Ucieczka z dzieckiem
        Z noworocznych marzeń Anny Samusionek: "W życie Angeliki wkroczyły spokój i
        stabilizacja. Mam nadzieję, że nowy rok tego nie zburzy" - zostały gruzy.
        Ostatnie miesiące to ciągłe walki, przepychanki, wzajemne oskarżenia.

Wczoraj Krzysztof Zuber zwołał... konferencję, na której miał podać
        powody "przejęcia opieki nad córką".

Mężczyzna przychodzi z dzieckiem. Ale tuż przed spotkaniem nagle podrywa się i,
        szarpiąc dziewczynkę za rękę, rzuca się z nią w stronęĘschodów. Zbiega na
        niższe piętro. Ciągnąc wystraszonąĘAndżelikę za rękę, przekrada się w stronę
        parteru. Wyraźnie się ukrywa...

Chwilę później pojawia się Samusionek. Rozgląda się nerwowo. I wybiega na
        ulicę, szukając dziecka. Po paru minutach zjawia się Zuber, już bez córki.
        Tłumaczy, że ma prawo do dwutygodniowych wakacji z dzieckiem. Samusionek: -
        Były mąż porwał Andżelikę!

Przejmuję opiekę!
        W ubiegłym tygodniu pod sklep, gdzie była Andżelika z babcią, podjechały dwa
        samochody. - Jakiś mężczyzna przytrzymał mamę, a mój były mąż zabrał dziecko i
        wrzucił je do samochodu! - mówi aktorka. Babcia Andżeliki krzyczała, że dziecko
        jest chore i bierze antybiotyki. Zuber odjechał jednak z małą.

Wczoraj Zuber przekazał oświadczenie, że "jego córka wymaga opieki lekarskiej,
        a regularna nieobecność matki przy dziecku oraz pozostawianie córki pod opieką
        coraz to innych osób uniemożliwia przeprowadzenie leczenia". W związku z tym...
        postanowił przejąć opiekę nad córką. Tym bardziej że według niego aktorka
        ogranicza mu kontakty z dzieckiem, do których ma prawo w weekendy co dwa
        tygodnie.

Do czego jest zdolny
        - Nie mam sił komentować tych głupot - mówi aktorka. - Boję sięĘtego człowieka,
        nie wiem, do czego jest jeszcze zdolny. Dla Andżeliki dwa tygodnie beze mnie
        będą prawdziwym dramatem - wyznaje łamiącym się głosem.

Aktorka w zeszłym roku wzięła udział udział w ogólnopolskiej kampanii przeciwko
        przemocy wobec kobiet. O byłym mężu mówi: - Wszystko i wszystkich wokół siebie
        niszczył. Zakochana kobieta jest trochę ślepa. Taka byłam i ja...

Gwałt na psychice dziecka
        Mirosława Kątna, przewodnicząca Komitetu Ochrony Praw Dziecka:

- Nic nie usprawiedliwia ojca tego dziecka. Tym jednym posunięciem on się po
        prostu zdyskwalifikował. Dokonał brutalnego gwałtu na psychice dziewczynki i
        obawiam się, że może mieć to tragiczne konsekwencje. Przecież to dziecko
        straciło zaufanie do wszystkich najbliższych. I do tego, który ją w tak
        brutalny sposób zabrał, i do babci, matki, bo nie zdołały jej obronić.

www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=109962&scroll_article_id=109962&layout=1
        &page=text&list_position=1
    • szukajacy_sensacji Re: Samusionek, eks i dziecko 05.07.06, 14:07
      To są niepoważni ludzie. Nie wiem, kto w tym związku więcej złego narobił, ale -
      sądząc po tym, co oboje wyprawiają - nikt nie jest tam bez winy. Nie wierzę,
      że Samusionek jest tylko ofiarą, a jej ciągłe opowiadanie o złym mężu odbieram
      nie jako łamanie tabu nt. przemocy w rodzinie, ale raczej jako część ich wojny.
      Tylko dziecka szkoda, bo jakiejś nerwicy dostanie.
      • feber Re: Samusionek, eks i dziecko 05.07.06, 15:11
        biedne dziecko...
        rodzicow sie nie wybiera ale ta dziewczynka wyjatkowo pechowo trafila :(
        • dora38 Re: Samusionek, eks i dziecko 05.07.06, 17:05
          W dzisiejszej Rewii jest po raz kolejny
          opisana ta konferencja.
          Wypowiadał sie pastor zajmujący sie
          m.in. sprawami rodziny Kościoła Adwentystów Dnia Siódmego.
          Gada on ,ze faceta zna wczesniej Samusionek,ze była ona
          była bita jeszcze przed slubem, ale wierzyła w jego przemiane.
          • aga_ata Re: Samusionek, eks i dziecko 05.07.06, 17:45
            Nie trawię takiego wywlekania publicznie wszystkiego, co się w życiu zdarzyło.
            Jak Samosiusiek ma jakiś problem czy jej mąż, to niech załatwiają to między
            sobą. A nie urządzają jakieś konferencje durnowate, bo tylko dziecko na tym traci :/
          • mozambique Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 09:36
            "ze była ona > była bita jeszcze przed slubem, ale wierzyła w jego przemiane".

dla mnie osobiscie jest najlpeszy dowód ze ta kobietka jest kretynką !!!
            • drzejms-buond Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 10:06
              dziewczyny zlitujcie sie...co wy tu kurna wypisujecie?
              sie zaczynam wstydzić...no...
              skad wiecie, kto jest kretynem a kto nie? po czym to się poznaje..?
              po tym co piszą w gazetach?
              sprawa samusionek nie jest jednoznaczna, to po pierwsze..
              facet PODOBNO jest kawal świra..PO DO BNO,
              fakt, dziecko ucierpi najbardziej, to oczywiste...
              ale weź , pierz brudy w domu, jak ktoś ci zwołuje konferencje prasową?
              nie na wszystko w zyciu ma sie wpływ...
              "wierzyła w jego przemiane".fakt, jest to zaślepienie...ale czy żadna z was
              NIGDY nie była "ślepo" zakochana?
              właściwie, każda miłość jest "ślepa"
              • szukajacy_sensacji Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 10:20
                drzejms-buond napisał:

> ale weź , pierz brudy w domu, jak ktoś ci zwołuje konferencje prasową?
                > nie na wszystko w zyciu ma sie wpływ...

Tylko że Samusionek wywlekała swoje brudy na długo przed tą konferencją - w
                Uwadze, Rozmowach w toku, Super Ekspressie i Bóg wie gdzie jeszcze. Wszędzie
                jej pełno było, zupełnie jak Bakuły po wizycie u okrutnego chirurga
                plastycznego.
              • mozambique Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 10:26
                mój drogi dżejmsie ,
                tak sie składa ze mam w rodzinie osobe w bardzo podobnej sytuacji : mąż tez
                bije i bił juz przed ślubem , bił jak była w ciązy , biła jak karmiła piersią,
                a ona tłuamczyął ZE GO KOCHA !!! urodziłA mu 3 troje dzieci BO GO KOCHA , on
                bije dalej , ona oczekuje pomocy fiannsowej od wszystkich z zewnątzr , rodziny
                znajopmych ale nie odejdzie od dranie BO KOCHA !!!

a mi na jej widok i jej stękania otwiera sie nóz w kieszeni, najchetneij bym ta
                głupią babe wzieła za kudły i przeczołgała pod kilem .
                Nie moge po prostu zrozumeic jak mozna poddawac sie potulnie przemocy w imie
                miłosci , no nie rozumiem , mój mózg tego nie obejmuje, moze mam za duzo synaps
                krzywo rosnacych . Takiej tępoty nie wybaczam.

Dla mnie miłość i wsciekła agresja wykłuczają sie nawzajem , no wykluczają,
                pierwsze podniesienie na mnie ręki byłoby ostatnim, przysiegam , Mi po prostu w
                pewnych momentach zapala sie w mózgu takie czerowne światełko .
                ALe jak widac , jej sie nie zapaliło, albo ogłuszyło ją jakies inne swiatełko ,

jest takie powiedzienei : glupia bo biedna, biedna bo glupia.

a ze skąd wiemy ? a no przecie to nie my zwołujemy konferencje prasowe,
                zamawiamy kamery pod sąd, udzielamy wywiwadów do kolorówek, szukamy poparcia w
                mediach i brukowcach i walczymy z męzemwykorzystujac fakt , ze mamy znaną
                buzię.

dzejms , ty moze tego nie rozumiesz, bo dosyc rzadko zdarza sie aby facet dawał
                sie maltretować fizycznie przez kobietę bez zadnych prób reakcji.
                • drzejms-buond Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 10:45
                  mozambique napisała:
                  no dobra...
                  w rodzinie, wśród znajomych..łotewer.ale każdy przypadek jest INNY.
                  miałem kiedyś prawktyki jako pracownik socjalny to sie napatrzyłem na ludzką
                  głupotę, a takich historii było bez liku...i uwierz mi, mianownik był co prawda
                  wspólny ('bo zupa była za słona")ale cała reszta całkiem "osobna".
                  • mozambique Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 10:54
                    i nigdy nie szarpnęła tobą mysl - "dlazcego ta kobieta sie na to godzi ? po co
                    wychodziła za tą mendę ? "
                    • drzejms-buond Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 12:52
                      mozambique napisała:

> i nigdy nie szarpnęła tobą mysl - "dlazcego ta kobieta sie na to godzi ? po co
                      > wychodziła za tą mendę ? "
                      >
                      za każdym razem!!!!

ale cóż robić..?
                      :-/
          • szukajacy_sensacji Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 10:11
            dora38 napisała:

> Wypowiadał sie pastor zajmujący sie
            > m.in. sprawami rodziny Kościoła Adwentystów Dnia Siódmego.

Tam już wszyscy krewni i znajomi królika się udzielają...
            • mozambique Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 10:27
              bo przecie Samusionek zmieniła wwyznanie Z WIELKIEJ MIŁOŚCI do sowjego
              męzusia. Trąbiał o tym we wszystkich kolorówkach pare lat temau , nie spossób
              było spojrzec w kiosku na prase i nie widzieć jej buźki.
              • szukajacy_sensacji Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 10:36
                To w ogóle jakaś nowa moda - przy okazji rozwodów brukowce dają głos duchownym
                udzielającym ślubu. Jak się Wisienka z Mandarynką rozeszła, to ksiądz, który
                ich węzłem małżeńskim związał wystąpił w Super Ekspressie.
              • szukajacy_sensacji Re: Samusionek, eks i dziecko 06.07.06, 10:47
                A niedawno Zuber ujawnił, że żona mu buchnęła kask motocyklowy, kurtkę i łóżko
                do masażu! Groteska.
                • mnietka.kokietka powinna chyba się z mandaryną dogadać 06.07.06, 11:09
                  albo z wiśniewskim, bo ja nie wiem które jest bardziej maltretowane...
                  chyba te dzieci.
                  • queen.of.mean Re: powinna chyba się z mandaryną dogadać 06.07.06, 11:14
                    > bo ja nie wiem które jest bardziej maltretowane...
                    > chyba te dzieci.
                    Nie "chyba". Zawsze najbardziej cierpią dzieci.
                    • aga_ata Re: powinna chyba się z mandaryną dogadać 06.07.06, 12:30
                      Właśnie. A rodzice takie rozgrywki chyba bardzo lubią.
    • mnietka.kokietka a okładkę faktu dziś widzieliście? 06.07.06, 12:54
      no właśnie,media też swoje potrafią...
      • szukajacy_sensacji Re: a okładkę faktu dziś widzieliście? 06.07.06, 13:05
        Ja widziałem w necie w złej jakości. Kto to ją naciera olejkiem?
        • mnietka.kokietka Re: a okładkę faktu dziś widzieliście? 06.07.06, 13:06
          nie wiem, ale mi migło dziś w kiosku jak do pracy szłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka