sutekh1 05.09.06, 13:53 jakby tak zupełnie nieśmiało polece ja wam małą ładną książeczkę która rozpierdziela mysli całkiem zobowiązująco Bora Ćosić - Deklaracja celna. spis życia konwencja lekko kafkowska a może ktoś zaczytać miał już okazyję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatanu Re: absurd nie śmieszy ? 05.09.06, 17:16 sutekh1 napisał: > a może ktoś zaczytać miał już okazyję? Jeszcze nie, ale książeczka nabyta czeka sobie (spokojnie?) na swoją kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: absurd nie śmieszy ? 05.09.06, 23:16 Czytalam, bardzo pozytywne wrazenie - mam ochote nabyc te druga, o tym, jak jego rodzina przyczynila sie do upadku komunizmu (zdaje sie) Odpowiedz Link Zgłoś
itek1 Re: absurd nie śmieszy ? 05.09.06, 23:34 To "Rola mojej rodziny w swiatowej rewolucji". Czytalem to dosyc dawno, zaraz jak to wydalo Czarne i jest przy calej swojej smiesznosci i absurdalnosci dosyc drastyczna ksiazka. Dziecko w zwariowanym swiecie doroslych probujace porzadkowac pewne doniosle historycznie (i nie tylko) fakty. Godne polecenia, szybko sie czyta, zreszto nie jest dlugie. Odpowiedz Link Zgłoś
itek1 Re: absurd nie śmieszy ? 05.09.06, 23:37 PS. Nie jest o rodzinie,ktora przyczynila sie do upadku komunizmu:) Odpowiedz Link Zgłoś