siula5 09.11.06, 08:13 Mam zamiar iść ale czy mi się zechce to jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkina Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 08:17 oczywiscie, ze ide :) spełnic swój społeczny i obywatelski obowiązek :] Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 08:22 My spełniamy, a oni tylko obiecują, świetny układ no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 08:45 wybory są samorządowe, a na listach w moim okręgu jest kilku dobrych ludzi, których ja chce wesprzec Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 08:32 Ide, bo to moj obywatelski obowiazek;) A tak na serio, zawsze chodze na wszystkie wybory, chyba sobie wmawiam ze mam "cos do powiedzenia" w tym państwie...... Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 09:16 oczywiscie;) Odkad skonczylam 18 lat nie opuscilam zadnych wyborow, uwazam ze jak nie glosuje to nie mam prawa krytykowac i wymagac, bo to nie ja wybieralam. No i strasznie bym chciala, zeby w Polsce bylo silne spoleczenstwo obywatelskie. A jesli chce, to musze zaczynac od siebie. Dlatego ide. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 09:26 jak wyżej :) glosowac będe na sąsiada i pana co ma sklep mięsny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 09:38 Jasne że idę :) nawet jestem w komisji ;) i tak samo odkąd skończyłam 18lat nie opuścilam żadnych! Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 10:00 Ja nie ide...po pierwsze nie uważam,żeby to był mój"obywatelski obowiązek".Po drugie...u mnie byłoby z tym za dużo zachodu i musiałabym brać urlop:/Mieszkam 200 km od miejsca w którym jestem zameldowana i gdzie mogę głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
pauzalka Re: do nerri 09.11.06, 13:24 Wystarczy pójść do urzędu w mieście w którym mieszkasz, z dowodem osobistym i wpisać się na listę wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 10:01 tak, nawet specjalnie się postarałam o możliwość głosowania bez meldunku. problem polega na tym, że kompletnie nie wiem, na kogo głosować - wszystkie programy łudząco podobne do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 10:07 dokladnie, ja mam bardzo wyrazne poglady polityczne, ale jak patrze na tych kandydatow, to - ich poglądy raczej różnią się od moich -sa mdli i zlewają się w jedno Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 11:06 ja ide. czuje ze muze ze powinnam. ale tez czuje ze chce glosowac. taka powinnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
hazii Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 12:51 no jasne ze idę !! w sumie to dla mnie wazna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
pauzalka Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 13:22 Idę. Wpisałam się na listę wyborców w mieście w którym mieszkam (nie musi to być miejsce zameldowania) bo bardziej istotne jest dla mnie kto będzie rządził tutaj, a nie tam gdzie nie mieszkam już od 4 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
marrtawu Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 19:57 Idę, bo nie zniosę potem poczucia, że mogłam coś zrobić, żeby to inni ludzie tam siedzieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Idziecie głosować w niedziele? 09.11.06, 20:23 Idę, żeby sobie potem nie pluć w brodę, że nie poszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Idziecie głosować w niedziele? 11.11.06, 12:41 noo ja chyba pojde.. ale nie wiem. bo musze smignac dosc daleko autkiem.. heh.. a od ktorej sa czynne lokale wyborcze ?? i do której ?? ktosss wi ;> Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Idziecie głosować w niedziele? 11.11.06, 17:30 ide ,nie przesadzajmy z lenistwem itp.wybory nie są codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Idziecie głosować w niedziele? 13.11.06, 11:40 Ja byłam. Zdaje się, że znowu nic nie "wygłosowałam" (tzn. głosowałam na tych, co się nigdize nie dostali...). Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: Idziecie głosować w niedziele? 13.11.06, 11:53 U nas nie ma jeszcze wyników. Odpowiedz Link Zgłoś