goscinnie_ino 29.07.07, 17:28 nic mi się nie chce - dosłownie nic!!! rozkręcam firmę i powinnam przygotowywać szkolenia, a tu zamiast weny napad lenia-totala!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: ale mam lenia! 31.07.07, 11:26 goscinnie_ino napisała: > nic mi się nie chce - dosłownie nic!!! > rozkręcam firmę i powinnam przygotowywać szkolenia, a tu zamiast weny napad > lenia-totala!!! > a ja dzis dostałam szału nawalam wszytstko w pracy , latam jak opetana z góry na dół , drukuje zaległe faktury dla księgowej , och mówie Wam ....za to wczoraj byłam zdechła jak pies , miałam ostrego kaca ...więc same rozumiecie jak to jest:) Jeśli przygarniesz zdychajacego z głodu psa i zapewnisz mu dobrobyt, nigdy cię nie ugryzie.Oto naczelna różnica miedzy psem i człowiekiem. M.T Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: ale mam lenia! 31.07.07, 14:54 ja tez mam lenia, dzis jetsem totalnie nieprzytomna! Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: ale mam lenia! 31.07.07, 20:33 I ja mam lenia. Ale leń to moje drugie imię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mineralna.woda Re: ale mam lenia! 03.08.07, 13:13 A jaaaa. Tragediaaa! A najgorsze że siedzę teraz w domu i nie mam w sumie nic do robienia a i tak mi się nie chce !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś