margushia 21.08.07, 23:32 Znowu mam problemy z zasypianiem, bo tak naprawde boje sie zasnać, boje sie znowu być sama w domu, złe wspomnienia wracają i ogarnia mnie strach.. a pogoda uspokojeniu sie nie sprzyja.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molove Re: czy jest ktoś może? 21.08.07, 23:38 nie znam Twojej historii.. ale wspolczuje skoro nie mozesz spac.. tez przez to przechodzilem jeszcze niedawno.. polecam dobra lekture na dobranoc, cos wciagajacego, kryminal, ot chociazby "Uwiklani" - rewelacja.. a najlepiej wysilek fizyczny - wracam padniety do domu i od razu ziewam.. tak jak teraz.. aha i rumianek polecam - uspokaja i usypia :) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: czy jest ktoś może? 21.08.07, 23:44 juz dawno tak nie miałam, ale od paru dni znowu się zaczęło, że zaczynam się wszystkiego bać i w różne schizy popadam, szczególnie w nocy gdy sama jestem, za dnia rzadziej, ale też mi sie zdarza.. cos ostatnio czytałam o tej książce, pewnie ją przeczytam, choć do snu na pewno w tym przypadku to nie jest dobra lektura..hehe rumianek.. może i masz rację.. moze jakas muzyczka tez uspokoi.. najgorsze jest to, że zmęczona jestem (zazwyczaj oprocz pracy wysilkiem-choc dzis go nie bylo), ale boje sie polozyc, boje się zasnąć..a jeszce gorsze, że nie wiem czemu takie odczucia nagle do mnie wróciły.. Odpowiedz Link Zgłoś
molove Re: czy jest ktoś może? 21.08.07, 23:56 rumianek, melisa.. ziola czynia cuda ;) a "Uwiklanych" polecam wlasnie do snu - ja przeczytalem ta ksiazke w trzy wieczory, a moglbym w dwa, ale trzeba bylo sie polozyc w koncu o 3 rano bo do pracy byloby ciezko.. wciaga maksymalnie i jest bardzo bardzo interesujaca lektura. .. Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: czy jest ktoś może? 21.08.07, 23:46 Ja tez ostatnio źle śpię. Nie daj Boże jak się obudzę w nocy - wtedy 2 godziny z boku na bok murowane.To na tle nerwowym u mnie. Na myśl o tym, że wakacje się skończyły i muszę wracać do pracy :( Posiedzimy razem na foroom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: czy jest ktoś może? 22.08.07, 00:05 a najdziwniejsze jest to, że to wcale nie przez jutrzejszego zęba, o tym jakoś nie myślę.. wczoraj udało mi się zasnąć, ale obudzilam się wnocy, i myślę, że pół okolicy.. tak wielki był huk, a to po prostu grzmoty burzy.. choć znam niejedną osobę, która cierpi na bezsenność, głównie powstaje ona na tle nerwowym.. tylko, że czasem problem nie polega np. zeby zasnąć, tylko ze sie człowiek w nocy budzi milion razy i zle sypia. takie tez sa możliwości.. A to że zioła potrafia zdzialać cuda to wiem, mam bzika na tym punkcie, ale niestety w tej chwili jedyne co mi w domu pozostało to pomarańcza lub pokrzywa.. Jak tylko będę miala okazję ksiązke kupię :) dominisiu chętnie pogawędzę. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: czy jest ktoś może? 22.08.07, 00:27 Może piwa spróbujcie,to znany uspokajacz,byle by nie przesadzić z lekarstwem..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: czy jest ktoś może? 22.08.07, 00:42 hehe.. chyba od czytania i że jest w końcu cicho się powoli uspokajam, więc może zmęczenie silne dopadnie i się zaśnie. Wam tez zycze miłych snów.. jak mi sie nie uda bede sie odzywać, choc postaram się dopiero jutro zdjac relacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
askastar domi 22.08.07, 07:10 ojej, jak ja to dobrze znam niby nic, a nerwowka jest Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: domi 22.08.07, 21:33 Piwka sobie zapodaj, najlepiej na ciepło z cynamonem. I lekką lekturę do poduszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: domi 23.08.07, 13:22 Piwko z cynamonem słyszałam, że działa rewelacyjnie na bóle okresowe (własnie na ciepło), więc może i do poduszki :) Odpowiedz Link Zgłoś