Gość: oona Re: a kto ze mna porozmawia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 14:13 ciekawe o czym śnią czorty?..........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a kto ze mna porozmawia? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 14:21 jak to o czym?O swoich zonach!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a kto ze mna porozmawia? 24.08.03, 14:32 biedne czorty, jak im sie, takie horrory snia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: a kto ze mna porozmawia? 24.08.03, 14:41 no wiesz co kitus??? widziales moja zone w realu?? oczywizda, ze nie! gdybys widzial - inaczej bys spiewal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a kto ze mna porozmawia? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 14:42 milcz nieszczesna bo on jeszcze nie daj boze zechce w realu mnie zobaczyc:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta moj maz....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 14:45 moj maz jest idealem zarowno dusza jak i cialem moj maz to jedna wielka zaleta a na dodatek...kobieta..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
littleangel Re: a kto ze mna porozmawia? 25.08.03, 07:06 wlasnie zjadlam soczysta, slodziutka brzoskwinie :) dzisiaj w nocy mialam fantastyczny sen. niestey zostal przerwany przez sasiada, ktoremu wlaczyl sie alarm w samochodzie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a kto ze mna porozmawia? 25.08.03, 07:26 littleangel napisała: > dzisiaj w nocy mialam fantastyczny sen. niestey zostal przerwany przez sasiada, > > ktoremu wlaczyl sie alarm w samochodzie!!!!!!!! Co ?? Wyskoczył Ci z łóżka by wyłączyć alarm i po śnie ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: a kto ze mna porozmawia? 25.08.03, 09:36 littleangel napisała: > wlasnie zjadlam soczysta, slodziutka brzoskwinie :) > dzisiaj w nocy mialam fantastyczny sen. niestey zostal przerwany przez sasiada, > > ktoremu wlaczyl sie alarm w samochodzie!!!!!!!! i co z powrotem w kaftan? Odpowiedz Link Zgłoś
littleangel Re: a kto ze mna porozmawia? 25.08.03, 16:47 he he he...nie, nie sasiad ;) a co do snu to juz nie wrocil :( mimo , ze zasnelam spowrotem bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: a kto ze mna porozmawia? 25.08.03, 20:23 littleangel napisała: > he he he...nie, nie sasiad ;) > a co do snu to juz nie wrocil :( mimo , ze zasnelam > spowrotem bez problemu. musiałabyś przyjechać do nas na oz po wieczornej dawce prochów takie mamy sny,że niech się schowają wszystkie odjazdy świata,a wszystko legalnie na koszt podatnika,tu jest raj Odpowiedz Link Zgłoś
littleangel Re: a kto ze mna porozmawia? 25.08.03, 21:46 hmmm...brzmi rajsko. tutaj wrecz przeciwnie. jest to totalnie nielegalne ;) Ale mnie tam zdrowy sen wystarczy. Na sen poczekam :] cisnienie spaaaaaaaaaaaaaaaaada........... Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: a kto ze mna porozmawia? 26.08.03, 00:20 littleangel napisała: > hmmm...brzmi rajsko. tutaj wrecz przeciwnie. jest to > totalnie nielegalne ;) > Ale mnie tam zdrowy sen wystarczy. Na sen poczekam :] > cisnienie spaaaaaaaaaaaaaaaaada........... niemożliwe wszędzie dba się o pomyleńców Odpowiedz Link Zgłoś