mina.mina 01.01.02, 22:02 maz mi pozwolil jechac do ciebie samej na weekend. warunek: masz mnie odebrac w takim miejscu, zebym nie bladzila:))) wiec ino termin musimy ustalic. pisz na arianabe@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: BIZON!!!! SZYKUJ FLASZKI!!!- Mina 01.01.02, 22:09 Czy mam racje twierdzac, ze Nowy Rok 2002 bedzie o wiele szczesliwszy od zeszlego roku ? Wszystkiego najlepszego w Tym Dniu ! :) o:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: BIZON!!!! SZYKUJ FLASZKI!!!- Mina 01.01.02, 22:21 nuuuuuulus, ale ty masz fantazje... nie, po mojej wizycie obejmujaca nawet sobotnia noc bizon pozostanie nietknieta wlasnoscia samanty! biedny macius - a juz bylo z toba lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: BIZON!!!! SZYKUJ FLASZKI!!!- Mina 01.01.02, 22:24 Fantazje to masz TY!!!!! Jest gorzej poniewaz nie jestes fachowcem i spierdolilas ta cholerna lobotomie! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: BIZON!!!! SZYKUJ FLASZKI!!!- Mina 01.01.02, 22:31 filipku, sa wieksze cuda w naturze, np. kobiety bez jajowodow zachodza w ciaze. zrobie na tobie nobla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: BIZON!!!! SZYKUJ FLASZKI!!!- Mina 01.01.02, 22:38 Bizon, widzisz, widzisz sama sie przyznala ! To bedzie naprawde cud, uwaza bracie i nie daj sie nabrac na tego "nobla" Pozdrawiam w Nowym Roku marzycielu stepowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: BIZON!!!! SZYKUJ FLASZKI!!!- Mina 01.01.02, 22:44 oj filipku, filipku, chyba jeszcze raz bedziesz musial do kliniki cioci zawitac... Odpowiedz Link Zgłoś