schizoo 22.04.08, 13:56 wszystkie jesteście, a ja się przecież nie rozerwę:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka śmiało i bez obaw o nadszarpnięcie 22.04.08, 14:14 Twojego seksualnego pałeru - mogę się tu wpisac. Bo nic od Ciebie nie chcę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: śmiało i bez obaw o nadszarpnięcie 23.04.08, 10:34 arogancka_agrafka napisała: > > Twojego seksualnego pałeru - mogę się tu wpisac. > Bo nic od Ciebie nie chcę :))) > więc to prawda,gdzieś słyszałem ,że Ty już nie możesz, chyba nezja mi to mówiła...... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: śmiało i bez obaw o nadszarpnięcie 23.04.08, 10:51 schizoo napisał: > więc to prawda,gdzieś słyszałem ,że Ty już nie możesz, > chyba nezja mi to mówiła...... :))) A to jest możliwe. Ona ma słabosc do Ciebie i w związku z tym nie musiałeś jej zbytnio podchodzic, aby wyjawiła Ci z maślanymi oczętami, każdą, nawet najbardziej strzeżoną tajemnicę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: śmiało i bez obaw o nadszarpnięcie 23.04.08, 11:10 mówiła mi coś jeszcze,ale o tym sza, bo jeszcze będę targany na rozprawy po sądach ;))) p.s. w każdym razie jak coś to wal na pocztę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: śmiało i bez obaw o nadszarpnięcie 24.04.08, 10:21 schizoo napisał: > p.s. w każdym razie jak coś to wal na pocztę ;))) Ale jaki sens, skoro Ty już wszystko wiesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: niedopieszczone 22.04.08, 14:14 a jak ktoś jest przepieszczony? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: niedopieszczone 22.04.08, 14:15 marijola1 napisała: > przepieszczony? :)) Literówkę popełniłaś ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: niedopieszczone 22.04.08, 14:41 nieeee,pisałam to z pełną świadomością i odpowiedzialnością:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.kinia333 Re: niedopieszczone 22.04.08, 14:30 Nie!!!nooo co tu zerkne to trafiam na tego nuuudzirza!!! tylko o doopie gada .....zieeewwww musi być wyposzczony bardzoooo, ale nudzierz.....zieeew........ Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: niedopieszczone 22.04.08, 15:08 I Kinia tu jest.Od razu libido zjechalo mi do piwnicy.Zieeeeewwww!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.kinia333 Re: niedopieszczone 22.04.08, 15:53 leziox napisał: > I Kinia tu jest.Od razu libido zjechalo mi do piwnicy.Zieeeeewwww!! Ubolewam na tym :( bo cie kocham a libida brak:( bozszeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: niedopieszczone 22.04.08, 16:51 Schizooo słabeusz z Ciebie z tego wynika;))) a od czego w aptece niebieska tabletka?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: niedopieszczone 22.04.08, 21:28 Niebieskie tabletki?Jest to skoncentrowany denaturat czy jakos tak? Kinia,abym ci kiedys twoich wyznan nie przypomnial,hehehe,jak cie zawloke na browara... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: niedopieszczone 23.04.08, 14:24 leziox napisał: > Niebieskie tabletki?Jest to skoncentrowany denaturat czy jakos tak? Każdy tłumaczy na swój sposób;) > Kinia,abym ci kiedys twoich wyznan nie przypomnial,hehehe,jak cie zawloke na browara... zabrzmiało, jak ostrzeżenie. Dla mnie to wyzwanie. btw. odnosiło się to do kolegi Schizooo. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: niedopieszczone 23.04.08, 10:35 khinga napisała: > Schizooo słabeusz z Ciebie z tego wynika;))) > a od czego w aptece niebieska tabletka?;)) > tak ,wiem,że sytuacja społeczności murzyńskiej w Stanach Zjednoczonych Ameryki Północnej jest bardzo ciężka :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: niedopieszczone 23.04.08, 12:34 schizoo napisał: > wszystkie jesteście, > a ja się przecież nie rozerwę:))) Niestrudzony Schizoostom.:P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 :)))))))))))))) 23.04.08, 16:38 Jak zawsze. Bezbłędna. Dzięki Parszyweczko. Jeszcze mi się moja stara i parszywa gęba śmieje.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: niedopieszczone 23.04.08, 19:52 Schizolku, rozumiem, że znowu dzielnie walczyłeś z erekcją:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: niedopieszczone 23.04.08, 20:26 crimen napisał: > Schizolku, rozumiem, że znowu dzielnie walczyłeś z erekcją:) spieprzaj dziadu ! cha cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
leciwa_rura Re: niedopieszczone 23.04.08, 20:49 a mas cym dopiescac chlopie-jelopie ? Odpowiedz Link Zgłoś