ariel23 17.11.03, 16:33 Co o tym sadzicie? Ja sie z tym pierwszy raz spotykam i chcialam zapytac czy mieliscie z tym juz do czynienia, albo czy slyszeliscie o ich akcjach? republika.pl/fmob/ www.flashmob.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.k Re: flashmob 17.11.03, 16:49 Słyszeliśmy. Moim zdaniem żenada. Nie widzę w tym nic podniecającego. Ani sesnownego, a naturę mam taką, że podejmuję tylko działania, których sens widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: flashmob 17.11.03, 16:54 Sens? No chyba ze chodzi o zabijanie nudy. Ale tez nie bardzo rozumiem czemu tak robia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: flashmob 17.11.03, 17:00 jak to czytalam na stronie to sie smialam z tej glupoty....hej moze jak sie spotkamy okolo swiat to pobeczymy jak owce? hahaha co za bzdura !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: flashmob 17.11.03, 17:04 kasienka80 napisała: > jak to czytalam na stronie to sie smialam z tej glupoty....hej moze jak sie > spotkamy okolo swiat to pobeczymy jak owce? Tak, najlepiej wpzed jakims kioskiem z gazetami, zeby to mialo wiekszy sens (albo bezsens ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: flashmob 17.11.03, 17:11 No tak, zeby to mialo odpowiedni wydzwiek hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: flashmob 17.11.03, 19:37 Ostatnio z moim TZ zrobiliśmy przypadkowo coś na kształt flaszmoba :) Otóż na stacji metra koło nas niedawno zainstalowano nadajnik radiowy dla sieci komórkowych. Ponieważ oboje mamy na punkcie techniki fioła, stanęliśmy sobie pod słupem, zadarliśmy głowy i komentowaliśmy nadajnik. Próbowaliśmy dojść jak to działa, dlaczego jest tak a nie inaczej umocowane i inne takie. Tak to ludzie w ogóle go nie zauważali (a co większość narodu w ogóle zauważa?!?!), ale jak stanęliśmy i zaczęliśmy się dziwować, każdy kto nas mijał zadzierał głowę, a kilka osób wręcz się zatrzymało za nami i podsłuchiwało :) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: flashmob 17.11.03, 20:37 a mi wlasnie podoba sie, ze to jest calowicie pozbawione sensu :-)) poza tym w danej chwili grupa ludzi jest tan naprawde bardzo blisko ze soba...tworza jakas mikro spolecznosc, oderwana od rzeczywistosci...to jest niesamowiete i ja sie na to pisze :) zaraz zasubskrybuje info :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toksyczna4 Re: flashmob 12.12.03, 13:38 Ostatnio bylo cos na ten temat w Teleekspresie, na stacji kolejowej bili brawo tym, ktorzy nadjechali. Pozniej sie wypowiadali do kamery, a z tego co slyszlalam to tak nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: flashmob 17.12.03, 21:03 Z miesiac temu dostalem SMSa, ze w Radomiu pojawia sie Flashmob, zeby podac informacje dalej. Pomyslalem idioci. Potem jednak znalazlem an radomskim forum opis ich akcji i smialem sie. Gdybym byl mlodszy, moze bym sie do nich przylaczyl. Mlodzi ludzie nikomu nie szkodza, chyba lepiej, zeby przygotowali akcje, niz mieliby sie bic, krasc, czy cos w tym stylu. DObrze, ze potrafia sie zorganizowac i dopoki nikomu nie szkodza niech sie bawia, a przy okazji moga komus zafundowac fajna zabawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: flashmob 18.12.03, 01:08 Sam pomysł jest tak abstrakcyjny,ze az fajny, slyszalam o flashmob'ie w Australii:)hehehe nie wiedziałam,ze to w Polsce również jest:) Hahah lubie takie smieszne akcje ,a ze bezsensowne to co to komu szkodzi? Tak jak ktos juz wczesniej pisal lepiej robic takie akcje niz mordowac staruszki: (((((( Hm ale zeby to tylko nie bylo jakies sekciarstwo-mam nadzieje,ze nie nagna"pały", bo wiecie jak jest na poczatku to moze byc zabawa a potem... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: flashmob 18.12.03, 09:31 Właśnie dostałam wiadomość że bedzie to w moim miescie hymmmm wydaje mi sie że to kopa smiechu :) a nie w tajemniczonym widzom to głowa puchnie bo nie wiedza o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś