Dodaj do ulubionych

Nasze kolędowanie :)

22.12.13, 22:15
Często tu zaglądam i czerpie mnóstwo inspiracji, nie wypowiadam się zbytnio bo nie czuje się na tyle kompetentna żeby udzielać rad Wam którzy znają się na tym o wiele lepiej wink Ale chciałabym złożyć Wam serdeczne życzenie Bożonarodzeniowe. Niech Wam dzieci kolędy pięknie grają i marzenia się spełniają smile

Być może coś już takiego było, choć nie znalazłam, nie wiem też czy znajdziecie chwilę w trakcie przygotowań świątecznych ale zapraszam do wspólnego kolędowania w tym wątku smile

smile
Obserwuj wątek
    • tinaga Re: Nasze kolędowanie :) 22.12.13, 22:31
      Teraz mi wyskoczyło wątków z pięknymi kolędami Waszych dzieci od zatrzęsienia, nie wiem czemu wcześniej nic, korzystam z przeglądarki safari i czasem mnie zawodzi. No trudno zatem niech to będzie kolędowanie 2013! smile))
    • kulju Koleda Kulju ;) 24.12.13, 22:41
      My mamy tradycje wspolnego pisania koled domowych.
      W tym roku Adam napisal muzyke a reszta dzieci slowa. Wyszlo calkiem ladnie, wiec wrzucilam na youtube wink
      Wszystkiego Najlepszego
      www.youtube.com/watch?v=iideNVJ-7hA
      Pozdr,
      Magda
        • mama_dorota Re: Koleda Kulju ;) 27.12.13, 08:02
          Urocze smile
    • mmaja1 Re: Nasze kolędowanie :) 27.12.13, 20:44
      Madziu co za wesola rodzinkasmile
      • agatjap Re: Nasze kolędowanie :) 28.12.13, 19:08
        A u nas takie kolędowanie (pierwszy utworek na cztery ręce) smile
        Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku smile

www.youtube.com/watch?v=sWAVPj677PU&list=FLWBqY3PFF6M8u-KVl8-XAeg&index=1

• wiola.1230 Re: Nasze kolędowanie :) 29.12.13, 19:01
          super dziewczynki smile
          • wiola.1230 Re: Nasze kolędowanie :) 29.12.13, 21:30
            i ja zagoniłam małą do nagrania pozdrawiam dziewczyny i zdolnych chłopakówsmile
            www.youtube.com/watch?v=NttEZxACR9w&feature=youtu.be
            • agatjap Re: Nasze kolędowanie :) 29.12.13, 22:24
              Bardzo ładnie smile
    • iwwik Re: Nasze kolędowanie :) 30.12.13, 11:32
      Zainspirowałyście mnie świątecznymi klimatami i zmobilizowałam się, żeby pierwszy raz coś na Youtube wrzucić. Jakość nagrania taka sobie, w dodatku koniecznie musiało być z nut wink bo to u nas ostatni hit, przez co co inne elementy techniczne kuleją, a na dokładkę jeszcze oryginalna interpretacja, bo Bartek koniecznie musi grać "po swojemu". Ale przynajmniej miał z takiego grania frajdę smile Pozdrowienia dla muzykujących dzieci smile

Mam nadzieję, że link zadziała, bo robię to pierwszy raz...

www.youtube.com/watch?v=aLtmapd5Cms
      • kulju Re: Nasze kolędowanie :) 31.12.13, 17:51
        widac, ze ma frajde. Nam sie podoba.
    • tijgertje Re: Nasze kolędowanie :) 30.12.13, 13:13
      My jak zwykle na bakier z nagrywaniem uncertain
      Trzeba sie bylo sprezyc, bo darczyncy Kasprowej akcji charytatywnej mieli obiecana kolede (popularna tubylcza, ktorych niestety wcale wiele nie masad ). Dostalam zakaz wtracania sie od syna i meza (totalnie antymuzycznego) i znajac mozliwosci mlodego wiem, ze mogl to zagrac troche lepiej, ale przynajmniej ma miejsce na postepy wink Zla bylam, bo tuz przed swietami pekl mu ulubiony stroik, wiec znacznie trudniej bylo mu grac zwlaszcza niskie dzwieki, ale i tak dumna jestem, bo moj zapal do gry na oboju minal, jak pare razy probowalam cos z niego wydobyc wink

• wiola.1230 Re: Nasze kolędowanie :) 30.12.13, 21:09
        wyszło mu całkiem dobrze pomimo twojego narzekaniasmile super chłopczyk bądz z niego dumnasmilepozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku!!!!!!!
        • agatjap Re: Nasze kolędowanie :) 30.12.13, 21:42
          a to jeszcze jedna kolędą się pochwalę smile tym razem na flecie smile też po raz pierwszy "odważyłam" się dodać filmiki na Youtubie smile

www.youtube.com/watch?v=Lk4pECNV1SU
          • kulju Re: Nasze kolędowanie :) 31.12.13, 17:48
            Agatajap,
            Ale super dziewczyny wink fajny duet.
            Bardzo podoba mi sie, kiedy rodzenstwo razem cwiczy i gra,
            Pozdr,
            Magda
            • agape1619 Re: Nasze kolędowanie :) 31.12.13, 22:23
              Dziękuję. A moje dziewczyny co jakiś czas proszą, żeby pokazać im filmiki tego chłopca, który sam komponuje smile smile
              • agatjap Re: Nasze kolędowanie :) 31.12.13, 22:26
                oj, napisałam ze starego loginu, agape1619...
                pozdrawiamsmile
          • djpa Re: Nasze kolędowanie :) 01.01.14, 15:16
            Super! Pięknie! smile
            Czy młodsza córka długo już uczy się grać na flecie?
            • agatjap Re: Nasze kolędowanie :) 01.01.14, 16:04
              Dziękuję smile Lena uczy się od maja, czyli osiem miesięcy. Z przerwą wakacyjną, ale na wakacjach też sobie grała.
      • kulju Re: Nasze kolędowanie :) 31.12.13, 17:49
        super, fajny ten Twoj synek. swietne tez efekty ze sniegiem wink)
        • tinaga Re: Nasze kolędowanie :) 08.01.14, 21:27
          Super obejrzeliśmy z Maksem wszystkie kolędy, pięknie Wasze dzieci grają, przed nami jeszcze dużo pracy smile Kulju jak tam blog Adama, działacie? Maks nie może sie doczekać smile Stał sie jego fanem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka