raczek1984 21.05.08, 08:54 Kasia to często nosi spinki,ale za każdym razem je gubi. Kupuję już większe,mocniejsze,ale i tak przychodzi bez nich Więc teraz rzadko jej zakładam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaijulia Re: Spinki do włosów 26.05.08, 12:08 u nas podobnie , co rano spinam Julce włoski do przedszkola , ale a to zgubi a to da koleżance , więc tylko dokupuje i dokupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Spinki do włosów 27.05.08, 12:56 Moja tez bez przerwy gubi spinki, gumki. Kiedys starałam sie dopasowywac spinki i gumki do ubrania, ale ostatnio się wyluzowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: Spinki do włosów 28.05.08, 17:18 hahaha to moja panna jest chyba typem, który zbiera te zagubione w szkole spinki ) Jakby którejś z was zabrakło, zapraszam do nas na wyprzedaż ) Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Spinki do włosów 04.06.08, 23:51 Ala też z tych gubiących. Ale spinki to jeszcze zniosę. Gorzej ze skarpetkami. Dziś poszła w cienkich takich pończochowych skarpetkach. Wróciła w skarpetkach przez które wystawła cała noga! Jednorazówki normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkal Re: Spinki do włosów 08.06.08, 16:18 moja o dziwo nie gubi spinek,jesli juz to czasem znajdzie)) Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka heca7 23.06.08, 17:06 ... ale mnie rozbawiłaś tymi skarpetkami ) Normalnie do łez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: heca7 23.06.08, 23:21 )) Ano tak to z nią bywa. Niedawno poszła do przedszkola w spódniczce do kolana. Wróciła w przedartej na pół od dołu do samego paska. Nie na szwie Odpowiedz Link Zgłoś