mamajustyny
17.10.13, 15:46
Witam wszystkich na forum.
Przez przypadek trafiłam na wątek związany z niejadkami i dowiedziałam sie wielu ciekawych rzeczy.
Moja Justyna ma prawie 14 miesięcy i prawie od początku wprowadzania stałych posiłków mam problemy z karminiem.
Do tej pory jest na piersi ale wprowadziłam już też sztuczne mleko-myślała, że mi to pomoże przesypiac noce, ale się myliłam.
Ogólnie rzecz biorąc naszym problemem jest odmawianie jedzenia, nieprzespane noce (budzenie się co godzinę) oraz częste, luźne kupy (nawet 6 razy w ciągu dnia).
Przestałam ją już w nocy tak często karmic, jak się budzi to po prostu ją lulam albo tylko przytulam i dalej zasypia, ale sprawia wrażenie jakby jej coś dokuczało (nie, to nie zęby).
Dopiero dziś przyszło mi do głowy, że to może grzybica, albo pasożyty juz sama nie wiem co myślec, chciałabym trafic do dobrego specjalisty, który mi podpowie co mam z nią robic, jak ją karmic bo je praktycznie tylko mleko i klika łyżek czegoś jeśli uda mi sie wcisnąc, a próbowałam już wszystkiego. Może ktoś mi poleci dobrego pediatrę w Szczecinie