Dodaj do ulubionych

10 m-cy 7300 kg

13.08.07, 21:42
Moja mała ma 10 m -cy waży 7300 kg , przybiera różnie w ciągu m-ca -10 gram ,
8og., 150 g. max.
Obserwuj wątek
    • mama_zuzy1 Nie tu to miałam napisać 13.08.07, 22:07
      Sorki dziewczyny miałam wagę wpisać gdzie indziej- no ale skoro już napisałam to
      witam !
      Jestem nowa.Postanowiłam zerknąć tu i chyba zagościć.... bo mimo moich złudzeń
      moje dziecko raczej nie należy do tych, które chętnie jedzą.
      Cieszę się , że moja Zuzia jest zdrowa, pogodna ale czasem przykro mi , że jej
      poprzyrządzam różne specjały a ona nawet nie myśli by to tknąć. Chciałabym ,żeby
      moja mała kiedyś zjadła jak inne dzieci 5 min. i po sprawie .... a u nas czasem
      i z 40 min. przy pomocy różnych sztuczek. Wiem, pisałyście w poradach , że nie
      wolno zabawiać przy jedzeniu ja jednak wychodzę z założenia , że wolę mojej
      córce coś zaśpiewać czy dać coś do ręki żeby w ogóle cokolwiek zjadła. Moja
      Zuza jest bardzo żywa i nie da rady by zainteresowała się samym jedzeniem.
      Doszło do tego, że nie mam ochoty jej karmić między ludźmi lub np. u teściów i
      słuchać dobrych rad jak to ja powinnam karmić dziecko itp. ( nawet jeśli tych
      rad nie słyszę to miny mi wystarczą ) na pewno jestem też przewrażliwiona ale
      nic na to nie poradzę.
      m swoje myśli. Czy tylko ja tak mama czy może któraś z mam niejadka też.
      Pozdrawiam wszystkie mamy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka