Dodaj do ulubionych

lilith-jak znaleźć?

25.09.10, 18:56
Witam. W zasadzie mało interesuję się astrologią, jestem laikiem, jednak udało mi się stworzyć swój horoskop za pomocą strony, są wszystkie planety, domy, asc...ale nie ma lilith sad Czy jest jakiś sposób żeby obliczyć gdzie się "to" znajduje? Lilith jest związana z trudnymi sprawami więc pomyslałam że warto byłoby wiedzieć w którym znaku/domu jest u mnie w horoskopie. Można to jakoś sprawdzić? wink
P.S. Lilith to nie to samo co "true node", prawda?
Obserwuj wątek
    • szpilki-only Re: lilith-jak znaleźć? 25.09.10, 19:32
      ups,niepotrzebnie założyłam temat, już znalazłam na tym samym forum link do darmowego programu smile mam centralnie w ascendencie szok! big_grin nie wiem czy jest sie z czego cieszyć czy nie, w każdym razie przepraszam za niepotrzebny watek wink
      • cerese Re: lilith-jak znaleźć? 12.10.10, 09:29
        Ciekawa jestem jak objawia sie lilith na ASC lub w 1 domu przy ASC? Znam jedna osobe z takim polozeniem Lilith i jest dosc niespokojna wewnetrznie, pelna jakby takiej negatywnej energii i ma tiki nerwowe. Ale nie wiem czy to sprawka tej Lilith, czy moze polkrzyza z opozycja saturn-ksiezyc albo wielkiego krzyza na osiach.
        • szpilki-only Re: lilith-jak znaleźć? 17.10.10, 10:53
          cerese napisała:

> Ciekawa jestem jak objawia sie lilith na ASC lub w 1 domu przy ASC? Znam jedna
          > osobe z takim polozeniem Lilith i jest dosc niespokojna wewnetrznie, pelna jakb
          > y takiej negatywnej energii i ma tiki nerwowe. Ale nie wiem czy to sprawka tej
          > Lilith, czy moze polkrzyza z opozycja saturn-ksiezyc albo wielkiego krzyza na o
          > siach.

Ja mam borderline więc chyba jednak ma coś wspólnego, dzisiaj jest w miarę "normalnie" ale kiedyś to była masakra, ciągle towarzyszyło mi poczucie wewnętrznego rozdarcia, niezgodności myśli z uczuciami, na przemian z okresami totalnej pustki.
          Gdzieś wyczytałam ze osoby z taką koniunkcją są skazane na wieczną tułaczkę oraz że nigdy nie odnajdą swego miejsca w życiu ;/
    • szpilki-only Czy mogłabym prosić administratora forum 27.09.10, 14:11
      ...o skasowanie tego wątku? Niczego nie wnosi a wisi u góry, już znalazłam lilith u siebie w horoskopie, więc temat zbędny.
      Z góry dziękuję za spełnienie mojej prośby wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka