cosmicbell 19.10.13, 18:13 Mam do panstwa pytanie dotyczace synastrii, jak przejawia sie kwadratura plutona mezczyzny do ascendentu kobiety,przyznaje, ze budzi we mnie lek to cos..bede wdzieczna za jakas podpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina.0 Re: synastria pluton 20.11.13, 21:53 Nie ma co sie bać. Pytanie jest z rodzaju podstawowych - odpowiedź można znaleźć w internecie. Bylo kilka watków na ten temat. Osoba z Plutonem może być przytłaczająca dla osoby z ASC Obsesyjne zachowania osoby z Plutonem w stosunku do osoby z ASC tez są możliwe. Prawdopodobne silne przyciąganie. Osoba z Plutonem może spowodować zmianę nawyków osoby z ASC. Czasami oznacza to, jakieś oczyszczenie emocjonalne. To może być bardzo niepokojące dla osoby z ASC. Osoba z Plutonem może mieć wpływ na transformacje osobowości osoby z ASC. Wpływ osoby z Plutonem na osobę z ASC będzie zależny od wielu czynnikow. Między innymi od tego jak dalece plutoniczne są obydwie osoby. Jesli np. osoba z ASC ma silnego Plutona lub ma wiele planet polozonych w Skorpionie to taki wpływ drugiej osoby może być slabo odczuwalny lub nawet podświadomie pożadany. Zależy też to od tego gdzie ten Pluton położony, od tego w którym znaku jest ASC drugiej osoby itd. W każdym razie jesli osoba z Plutonem jest "plutoniczna" to odczuwanie inne osoby zawsze w jakis sposob odczuwaja tę energie. Ale ludzie boją się plutonicznych choćby byli aniołami, ponieważ są oni w jakis sposob inni, a inność jest dla ludzi przerażajaca. Odpowiedz Link
cosmicbell Re: synastria pluton 18.02.14, 12:51 Jasmino dziekuje za odpowiedz, dawno tu nie byłam i zapomniałam o wątku, osoba z Plutonem w kwadracie do mojego Asc jest b. plutoniczna, ja mam Ksieżyc i Neptuna w Skorpionie, obecnie Pluton wędruje mi przez 8 dom. lubię osoby plutoniczne, nawet mnie fascynują....może tylko ta intensywność i manipulacja mnie przerażają, ale i pociagaja....ASC to tylko osobowość? ....a wampiry energetyczne to jak atakują? myślałam, że to atak na Asc właśnie pozdrawiam Odpowiedz Link
cosmicbell Re: synastria pluton 19.02.14, 12:32 mam jeszcze pytanie do miłych astrologów, czy Mars osoby mi niechętnej/wrogiej, lądujący w moim 12 domu, może byc zagrożeniem dla mnie? atak z ukrycia???....nurtuje mnie ten wampiryzm energetyczny, dziekuje za odpowiedż, może nie zapomnę o tym wątku.... Odpowiedz Link
kamilleo91 Re: synastria pluton 06.01.15, 14:29 Ja chciałbym dowiedziec sie jak moze działać kobiecy pluton w kwadracie do meskiej wenus -czy może miec duży wpływ ? kobieta jest plutoniczna ma kwadrature slonca z plutonem Odpowiedz Link