Dodaj do ulubionych

synastria pluton

19.10.13, 18:13
Mam do panstwa pytanie dotyczace synastrii, jak przejawia sie kwadratura plutona mezczyzny do ascendentu kobiety,przyznaje, ze budzi we mnie lek to cos..bede wdzieczna za jakas podpowiedz smile
Obserwuj wątek
    • jasmina.0 Re: synastria pluton 20.11.13, 21:53
      Nie ma co sie bać. Pytanie jest z rodzaju podstawowych - odpowiedź można znaleźć w internecie. Bylo kilka watków na ten temat.
      Osoba z Plutonem może być przytłaczająca dla osoby z ASC
      Obsesyjne zachowania osoby z Plutonem w stosunku do osoby z ASC tez są możliwe.
      Prawdopodobne silne przyciąganie.

Osoba z Plutonem może spowodować zmianę nawyków osoby z ASC. Czasami oznacza to, jakieś oczyszczenie emocjonalne. To może być bardzo niepokojące dla osoby z ASC. Osoba z Plutonem może mieć wpływ na transformacje osobowości osoby z ASC.

Wpływ osoby z Plutonem na osobę z ASC będzie zależny od wielu czynnikow. Między innymi od tego jak dalece plutoniczne są obydwie osoby. Jesli np. osoba z ASC ma silnego Plutona lub ma wiele planet polozonych w Skorpionie to taki wpływ drugiej osoby może być slabo odczuwalny lub nawet podświadomie pożadany. Zależy też to od tego gdzie ten Pluton położony, od tego w którym znaku jest ASC drugiej osoby itd.
      W każdym razie jesli osoba z Plutonem jest "plutoniczna" to odczuwanie inne osoby zawsze w jakis sposob odczuwaja tę energie.
      Ale ludzie boją się plutonicznych choćby byli aniołami, ponieważ są oni w jakis sposob inni, a inność jest dla ludzi przerażajaca.
      • cosmicbell Re: synastria pluton 18.02.14, 12:51
        Jasmino dziekuje za odpowiedz, dawno tu nie byłam i zapomniałam o wątku, osoba z Plutonem w kwadracie do mojego Asc jest b. plutoniczna, ja mam Ksieżyc i Neptuna w Skorpionie, obecnie Pluton wędruje mi przez 8 dom. lubię osoby plutoniczne, nawet mnie fascynują....może tylko ta intensywność i manipulacja mnie przerażają, ale i pociagaja....ASC to tylko osobowość? ....a wampiry energetyczne to jak atakują? myślałam, że to atak na Asc właśnie smile pozdrawiam
    • cosmicbell Re: synastria pluton 19.02.14, 12:32
      mam jeszcze pytanie do miłych astrologów, czy Mars osoby mi niechętnej/wrogiej, lądujący w moim 12 domu, może byc zagrożeniem dla mnie? atak z ukrycia???....nurtuje mnie ten wampiryzm energetyczny, dziekuje za odpowiedż, może nie zapomnę o tym wątku.... smile
      • kamilleo91 Re: synastria pluton 06.01.15, 14:29
        Ja chciałbym dowiedziec sie jak moze działać kobiecy pluton w kwadracie do meskiej wenus -czy może miec duży wpływ ? kobieta jest plutoniczna ma kwadrature slonca z plutonem
        • kamilleo91 Re: synastria pluton 06.01.15, 14:31
          przepraszam do męskiego marsa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka