aniuta75 25.09.09, 17:59 Miałabyś ochotę się Lolumowi przysłużyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: iKobietko 25.09.09, 18:10 ochote to bym miala, ale bardziej na czekolade;> albo wuzetke;P a o co chodzi? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: iKobietko 25.09.09, 18:15 To masz tu czekoladę i wuzetkę w ramach łapówki . A chodzi o zrobienie dwóch tabelek: - jedną z rozpiską tygodniową co którego dnia ściągamy - drugą podsumowującą wątek poglądowy Żeby można było w nich dopisywać, zmieniać i takie tam. I Milka by wrzuciła do góry . Tyś taka uzdolniona to może byś dała radę cooo? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobietko 25.09.09, 18:21 a to chyba juz kiedys byl problem na smokowym forum,ze ciezko zrobic taka tabelke co mozna zmieniac,czy cos zeby byla na gorze. tzn tak, co ciagamy to chcesz linka do zrobionej gdzies, czy chcesz miec wypisane wszystko na gorze (bo moge to zrobic np. w formie obrazkowej) ? a watek pogladowy.. hmm, a moze byt ak lolumowego bloga zalozyc,i tam to wszystko bedzie, plus tabelka w wersji zminimalizowanej skrotami moze gdzies milka ja wrzuci tu w formie jpga;> o matko,z sensem mowie? a w ramach serialowych rozpisek,mialam sie nie chwalic,ale sie pochwale co se zrobilam;P wersja full wypas, z mozliwoscia przeklejania tabliczek z tytulami seriali,na wypadek gdyby dzien emisji sie zmienil;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: iKobietko 25.09.09, 18:26 Kurcze ale jak blog będzie to już tu nie będziemy nic pisać chyba... Chociaż taki mały pomysł w czyjejś głowie już zakiełkował . Jeszcze jeden obrazek na górze to za dużo już będzie chyba... Tak myślałam, żeby to był aktywny link. No ale piszesz, że problem, żeby taka ruchomą tabelkę zrobić... Ale to taki realny zeszycik czy wirtual? Bo bardzo mnie się podoba . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobietko 25.09.09, 18:31 realny realny) aa czyli ze tabelke taka jak kiedys edycja robial w google docs, czy cos? sie da zrobic,tylko ja wole jak wszystko jest ladne;P ale to najmniejszy problem;> cos zaraz pomysle i wykombinuje teraz pytanie co ogladamy ;P przygotowalam liste, nie wiem czy wszystko jest sciagane, i czy przypadkiem czegos nie pominelam;P a wiec: poniedzialek Californication Desperate Housewives Dexter wtorek Gossip Girl One Tree Hill (ja wiem ze pewnie nikt ntego nie oglada, ale cholera was wie;P) Castle SCI miami Heroes House How I Met Your mother Two and a half Men Lie to Me sroda 90210 merlose place sons of anarchy The Forgotten The Good Wife NCIS czwartek glee The Beautiful Life Bones Cougar Town Criminal Minds CSI : NY Eastwick piatek supernatural The Vampire Diaries Fringe The Office Flash Forward Grey's Anatomy The Mentalist Private Practice sobota Dollhouse Numb3rs Ugly Betty Odpowiedz Link
aniuta75 Re: iKobietko 25.09.09, 18:37 W sobotę jeszcze ja Medium ściągam . Chyba wszystko jest. No i ja też wolę, żeby ładnie było, bo ten docs to pomyłka jakaś . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobietko 25.09.09, 18:42 oki, medium dopisalam, teraz przydalby sie jeszcze jakis spis lolumowiczow;P Odpowiedz Link
aniuta75 Re: iKobietko 25.09.09, 18:48 No to na razie wszyscy co się wpisali do wiadomego wątka. Ale może ktoś sie jeszcze dopisze, dlatego dobrze by było aby ruchoma była . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobietko 25.09.09, 18:59 bedize bedzie;> rooobie, poki chlo z pracy nie dotrze, bo wtedy oddamy sie naszej nowej rozrywce - karaokeDDD Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobietko 25.09.09, 19:01 buahahah, glx przeszedl sam siebie! 23 tytuly Odpowiedz Link
galaxian1 Re: iKobietko 25.09.09, 19:08 ilekobietamalat napisała: > buahahah, glx przeszedl sam siebie! 23 tytuly Z tego co pamietam to chyba 27 Bo przeciez CSI liczy sie razy 3 Odpowiedz Link
galaxian1 Re: iKobietko 25.09.09, 19:06 aniuta75 napisała: > W sobotę jeszcze ja Medium ściągam . A teraz Medium i Ghost Whisperer beda w jednym cyklu "duchowym" No i Ghosta w rozpizce iKobietowej brakuje. Odpowiedz Link
ka_thy Re: iKobietko 25.09.09, 20:14 A Ty Galaxian Ghosta oglądasz? Bo już go chciałam dopisac do wiadomego watku i zgarnąc główna nagrodę Odpowiedz Link
galaxian1 Re: iKobietko 25.09.09, 20:19 ka_thy napisała: > A Ty Galaxian Ghosta oglądasz? Bo już go chciałam dopisac do wiadomego watku i zgarnąc główna nagrodę Zaraz obejrze 5 minut i nagrody nie zgarniesz A na serio - to nie ogladam, chociaz zrobilem korekte napisow ze 2 sezonow serialu. Wiem, ja jestem jakis zboczony... Odpowiedz Link
agamasia Re: iKobietko 25.09.09, 21:35 Na wtorek proszę dopisać serial Trauma, mam w planach i jak będzie oki to będę oglądać Odpowiedz Link
aniuta75 Re: iKobietko 26.09.09, 21:12 Mnie ten Twój zielony pierdolniczek serialowy cały czas męczy . Zdradzisz jak go zrobiłaś? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobietko 27.09.09, 13:32 hihi;> normalnie zem go zrobila troche papieru, nozyczki, tasma dwustronna i zszywacz;> zrobilam zeszycik, powycinalam,ponaklejalam co trzeba i juz;> a nasz lolumowy pierdolniczek zaraz zrobie;> bo wczoraj taaaak mi sie spac chcialo ze nie mialam nastroju;D Odpowiedz Link
aniuta75 Re: iKobietko 27.09.09, 13:47 ilekobietamalat napisała: > hihi;> > normalnie zem go zrobila troche papieru, nozyczki, tasma > dwustronna i zszywacz;> > zrobilam zeszycik, powycinalam,ponaklejalam co trzeba i juz;> Cóż za szczegółowy opis . No cóż, pozostane przy moich świstkach i kartkach wszędzie latających . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobietko 27.09.09, 14:04 no nie wiem co ci mam powiedziec docielam ze zwyklego drukarkowego papieru odpowiedniej wielkosci odpowiednia ilosc kartek, dokladnie 4 (ostatnia strona na notatki;> zlozylam na pol, do tego docielam odrobine wieksza okladke, a wszystko na srodku zszylam zszywaczem (tu trzeba bylo pokombinowac,bo za krotki zszywacz mialam), tak jak zeszyt no i baze juz mialam. docielam paski kartonu, na dni tygodnia.. a w srodku troche pokombinowalam,bo wszystko zrobilam na laminowanej foli,co by dalo sie przeklejac tytuly seriali,gdybym z czegos zrezygnowala,albo dzien emisji sie zmienil) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: iKobietko 27.09.09, 14:06 Ehhh powiedzmy sobie szczerze - Ty masz smykałkę i ładny zeszycik serialowy a ja smykałki nie mam i w związku z tym luzackie karteluszki . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: iKobietko 27.09.09, 14:35 aniuta75 napisała: > Ehhh powiedzmy sobie szczerze - Ty masz smykałkę i ładny zeszycik serialowy a j > a > smykałki nie mam i w związku z tym luzackie karteluszki . > luzackie karteluszki sa luzackie... ;P fajne w senise ze;D Odpowiedz Link
ka_thy Re: iKobietko 27.09.09, 17:05 A możesz pokazać w środku ten zeszycik. Z przypiętymi serialami. Bo mnie zaciekawiło ... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: iKobietko 27.09.09, 17:10 No bo śliczny jest ten pierdolniczek serialowy . I zazdraszczam go okropnie iKobiecie. I tych umiejętności tez jej zazdraszczam o . Odpowiedz Link
ka_thy Re: iKobietko 27.09.09, 17:50 No sliczny jest. I pomysłowy. I nawet bym sobie taki zrobiła tylko mi sie nie chce wymyślac jaki on jest w środku... Odpowiedz Link
aniuta75 Przyjszło :D 28.09.09, 12:13 Sękju, sękju, sękju! I za cudaka dyndałka włochatego tyż . Odpowiedz Link