ilekobietamalat 14.10.09, 08:20 kurde, sypie jak cholera. i ciesze sie ze wczoraj sie przeprowadzilam, bo jak bym z domu miala jechac do pracy, w tym sniegu i paskudnej pogodzie, to bym chyba nie przyszla;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: snieg! 14.10.09, 08:23 No właśnie, u mnie też pada. A ja mentalnie nie jestem gotowa na taką pogodę - jeszcze tydzień temu biegałam w krótkim rękawku. A teraz? Nic tylko siedzieć w domu i oglądac seriale Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: snieg! 14.10.09, 08:27 najgorsze jest to ze ja naprawde kocham snieg,i zawsze cieszylam sie na niego jak dziecko,ale to co sie dzieje teraz, to jakas masakra a nie snieg tez bym posiedziala w domu,i po craftowala;D(taka pogoda zawsze mnie nastraja) mam cala mase pomyslow.. a chwilowo kompletnie nie mam jak.. Odpowiedz Link
ka_thy Re: snieg! 14.10.09, 08:35 Pocraftowała. Co za cudowne słowo Ja niestety cierpię na niemoc twórczą i nawet taka pogoda mnie nie zachęca do jakiegokolwiek craftowania Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: snieg! 14.10.09, 08:37 nie dosc ze cudne to jeszcze napisalam " po craftowala" kawy nie pijam,ale chyba najwyzsza pora zaczacDDDDDDDD u mnie tak jakos rodzinnie,jak tylko szaro sie robi, to wszyscy w kuchni przy stole sie zbieraja i rozne tworcze rzeczy uprawiaja;D i mamusia,i cioteczka.. no cos trzeba robic w te jesienno zimowe wieczory;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: snieg! 14.10.09, 09:19 hej i jak tam ? utrzymuje sie ten snieg, czy topi ? Odpowiedz Link
ka_thy Re: snieg! 14.10.09, 09:50 Trawniki są białe. Ale ciągle pada. Do tego silny wiatr. I możesz sobie wyobrazić jak paskudnie jest - jak to się u nas mówi - na polu Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: snieg! 14.10.09, 09:54 u nas na dworzu;> tez biale trwaniki i wiuwa;> i w ogole zima w pelni;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: snieg! 14.10.09, 10:08 A u mnie sniegu niet. Ale za to od rana już 3 tęcze były . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: snieg! 14.10.09, 10:10 ciekawe czy sie utrzyma do weekendu, jakby byl snieg a nie ciapaja ze sniegu, to byloby super ! Moje dziecie by sie cieszylo ze sniegu W piatek przylatujemy z Wiatrakowa do PL-u Odpowiedz Link
aniuta75 Re: snieg! 14.10.09, 10:28 Ooo Lenka to może zrobisz objazd po lolumowiczach? Odpowiedz Link
rodzynia Re: snieg! 14.10.09, 13:42 ja nie mam w lbl ze sobą butów zimowych (poza tym ciepłej kurtki, rękawiczek, czapy) więc tak średnio mi się uśmiecha wychodzić gdziekolwiek a za półtora godz będę musiała ;/ Odpowiedz Link
galaxian1 Re: snieg! 14.10.09, 18:59 ilekobietamalat napisała: > i ciesze sie ze wczoraj sie przeprowadzilam A to gdzie teraz pani mieszka, hę ? No chyba ze to wielka tajemnica Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: snieg! 14.10.09, 20:18 agamasia napisała: > O widzę, że Glx na parapetówę się wprasza > a zapraszam serdecznie parapetowe laczymy z halloween, wiec nawet glxa nie poznam;> a sie przeprowadzilam niedaleko,bo do warsiawy na moktow jak sie mocno zamachne to moze nawet kamieniem do domu dorzuce;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: snieg! 16.10.09, 11:12 ilekobietamalat napisała: > agamasia napisała: > > > O widzę, że Glx na parapetówę się wprasza Darmowa wyżerka i popitka to jest to ! > a zapraszam serdecznie parapetowe laczymy z halloween, wiec nawet glxa nie poznam;> Nawet jakby sie nie przebral, to i tak bys nie poznala > a sie przeprowadzilam niedaleko,bo do warsiawy na moktow To nawet taxi nie musisz po mnie wysylac, bo na piechode dojde > jak sie mocno zamachne to moze nawet kamieniem do domu dorzuce;D A do zalezy skad! Bo od takie Aniuty to chyba nie dasz rady Odpowiedz Link