magdawaw1 03.02.10, 10:10 Kurcze, ale się robi "gorąco" w tym serialu..."kryształowa" Ellen coraz mniej jest kryształowa....szkoda mi Toma....zawsze go lubiłam;- ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Oglądacie Demages? 03.02.10, 10:19 Nie oglądam . Juz dawno porzuciłam i nie mam zamiaru wracać nawet jakby nie wiem co tam się działo . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Oglądacie Demages? 03.02.10, 11:11 aniuta75 napisała: > Nie oglądam . Ja nawet nie zacząłem. > nie mam zamiaru wracać nawet jakby nie wiem co tam się działo A to czemu ? Co Cie tak zniesmaczylo w tym serialu ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Oglądacie Demages? 03.02.10, 12:13 Nie zniesmaczyło mnie nic. Wku.wiał mnie straszliwie . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Oglądacie Demages? 03.02.10, 12:54 Ja ogladam, obowiazkowo, to moj ulubiony serial ! Jestem po pierwszym odcinku i tylko sie zdecydowac nie moge czy ogladac na bierzaco czy jednak odczekac do zakonczenia i wtedy obejrzec jednym ciagiem. Jednak lepiej sie przyswaja jak mozna sobie po 2 odcinki dziennie zapodac i obejrzec caly sezon w tydzien Tez mi sie Toma szkoda zrobilo jak zobaczylam co go czeka w przyszlosci... Uwielbiam ten serial i wieczne zgadywanie co tak naprawde sie wydarzylo i kto pod kim dolki kopie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Oglądacie Demages? 03.02.10, 13:34 lenkaaa napisała: > to moj ulubiony serial ! > Jestem po pierwszym odcinku ROTFL ! Nie ma to jak oceniac serial po jednym odcinku Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Oglądacie Demages? 03.02.10, 13:42 galaxian1 napisał: > lenkaaa napisała: > > > to moj ulubiony serial ! > > Jestem po pierwszym odcinku > > ROTFL ! > > Nie ma to jak oceniac serial po jednym odcinku > HE, HE, Galaxian, to teraz ja napisze: ROTFL !!!! Jestem po pierwszym odcinku nowego sezonu !!!!!! Jakbys uwaznie sledzil rozwoj wypadkow na forum, to bys wiedzial, ze juz dawniej sie udzielalam w watkach Damages'owych, bo ogladam od poczatku !!!! Ty lepiej go sobie zapodaj, to sam zobaczysz jaki to fajowy serial jest !!!! Nie bedziesz sie mogl oderwac od pierwszego do ostatniego odcinka ! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Oglądacie Demages? 03.02.10, 19:07 "Pierwszy odcinek" to pierwszy Każdy sąd przyzna mi rację he he he Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Oglądacie Demages? 03.02.10, 13:43 Chłopie toć to już 3ci sezon leci chyba . Odpowiedz Link
agamasia Re: Oglądacie Demages? 03.02.10, 17:01 Oglądam i jestem zachwycona nowym trzecim sezonem Pomieszane, poplątane i nikt nic nie wie Mam wrażenie, że ten bezdomny nie jest tym za kogo się podaje. Odpowiedz Link
lenkaaa 3x11 08.04.10, 11:17 Ojej, ale mi zal Tessy, jeszcze bardziej niz Toma ! Cos krwawy ten sezon, co chwile ktos idzie na odstrzal ! Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 3x11 08.04.10, 13:41 jeszcze troche i wszyscy zostaną "wybici"... tak troche sie rozczarowałam, bo myslałam, ze Ellen okaze się zmarła corką Patty - tyle mają wspólnego.. Odpowiedz Link
lenkaaa season finale ! 22.04.10, 00:47 ach, dopiero skonczylam ogladac ! Swietne ! Tylko mi sie serce krajalo jak ogladalam sceny z Tomem !!! Czwartego sezonu juz pewnie nie zrobia, choc tego akurat nigdy nie wiadomo. Bylam zaskoczona, ze trzeci sie pojawil, bo tez go nie oczekiwalam. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: season finale ! 22.04.10, 10:15 fakt - Toma szkoda...no i Patty została totalnie sama.. Odpowiedz Link
agamasia Re: season finale ! 23.04.10, 22:38 Dla mnie największym szokiem było, że to synalek w nią wjechał. No i w końcu wyjaśniła się sprawa jej narzeczonego i Frobisher dostał za swoje, a właściwie jeszcze nie dostał, ale go aresztowali za zlecenie morderstwa. Toma szkoda. Odpowiedz Link