ilekobietamalat 04.02.10, 18:42 wyborcza.pl/1,75248,7528796,Auchan_chce_czyscic_internet_z_wlasnej_piosenki.html nie moge uwierzyc ze to jest robota firmy, a nie czyjas kpinaD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka323 Re: zenada roku:D 04.02.10, 18:50 ja jak to wczoraj zobaczyłam, to kopara mi się doczołgała w okolice poznania i tak samo myślałam, że to jest jakiś słaby żart . Odpowiedz Link
rodzynia Re: zenada roku:D 04.02.10, 19:11 ale obciach taki wzniosły ton jakoś do hipermarketu mi nie pasuje ;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zenada roku:D 04.02.10, 19:21 Ano żenada, żenada. Jest jeszcze piosenka pracowników PKO SA www.maxior.pl/film/102375/Piosenka_o_banku_Pekao_SA Odpowiedz Link
galaxian1 Re: zenada roku:D 04.02.10, 19:46 Ale żałosne te piosenki ! Jak w ogóle można wpaść na taki durny pomysł? A skoro piosenkę teraz tępią - to po ch... właściwie ją nagrywali ? Aby se posłuchać w przerwie na siku ? Odpowiedz Link
ka_thy Re: zenada roku:D 04.02.10, 19:50 > A skoro piosenkę teraz tępią - to po ch... właściwie ją nagrywali ? Może będą ją puszczać ludziom w trakcie zakupów? Wyobraź sobie taką ścianę telewizorów, a na każdym leci piosenka Auchan. To naprawdę musi zrobić wrażenie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zenada roku:D 04.02.10, 19:53 No . Albo na piknikach pracowych . Trza się nieźle nawalić, żeby dało się tego słuchać i przy tym bawić . Odpowiedz Link
szmegesz Re: zenada roku:D 04.02.10, 21:32 Boże,że też nikt się nie zbuntuje,żeby śpiewać taką chałę. Korporacje zastąpiły socjalizm, wtedy też bezsensownie wychwalało się najlepszy ustrój na świecie Odpowiedz Link
lenkaaa Re: zenada roku:D 04.02.10, 21:45 ale krytykujecie, a ja sie obsmialam jak norka i uwazam ze piosenka jest superowa, pod warunkiem, ze nie traktuje sie jej super powaznie tylko z przymrozeniem oka, bo to pastisz jest to i nie trza tego na smiertelnie powaznie odbierac !!! Zajefajny pomysl i super smieszne, mnie w kazdym razie rozbawilo Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zenada roku:D 04.02.10, 21:47 Lenka ale właśnie chodzi o to, że to nie było zrobione do śmiechu tylko tak na serio i dlatego jest żenua . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: zenada roku:D 04.02.10, 21:51 a ja sie po pachy ubawilam !!! No jak oni to tak na smiertelnie powaznie ukladali to ja im wspoczuje malego rozumku.... To tak jak Eurowizja: ja ogladam (jak mi sie przypomni) w wersji BBC, bo tam takie komentarze puszczaja przesmiewcze z "artystow", ze sie mozna niezle ubawic, a Eurowizja z polskim komentarzem, to smutny pan w ciemnym garniturze z krawatem i super powazne rozwazania snuje, hi, hi, az zeby bola... Odpowiedz Link