aniuta75 29.04.10, 15:39 Ktoś ma zamiar pomacać hatak.pl/seriale/289/Happy_Town/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawaw1 Re: Happy Town 30.04.10, 10:44 mua wczoraj obejrzała... specyficzny ten film z jednej stromy obraz sielsko-anielski (tak jakos mi Pushing Daisies jakos przypomina),a z drugiej tajemnica i Sam Neil, który jak sie pojawia na ekranie to cie dreszcze(ale nie z zimna) przechodzą...ale ciężko wyrokować po 1 odcinku.. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Happy Town 30.04.10, 12:32 No to ja nie będę gorsza i też oblukam tego pilota . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Happy Town 03.05.10, 23:34 No klimacik jest całkiem fajny . Tajemniczy pan od filmów, właścicielka pensjonatu, panna od świeczek co to twierdzi, że matka umarła a potem z nią przez telefon gada . No i trup z dziurą w głowie na wylot . No cóż... Zobaczymy dalej . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Happy Town 27.05.10, 15:07 Utknęłam w połowie 3ciego odcinka i niniejszym informuję że rzucam w diabły tego seriala . Odpowiedz Link
ka_thy Re: Happy Town 14.07.10, 21:28 Obejrzałam właśnie. I muszę powiedzieć tak - dziwni ci Amerykanie, że nie chcieli tego oglądać. Bo Happy Town to naprawdę niezły serial. I na pewno nie gorszy od wielu tu polecanych. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Happy Town 14.07.10, 21:31 a skonczyl sie jakos sensownie, bo sie zainteresowalam jak przeczytalam ten watek (chiba go w maju przeoczylam) i nie wiem czy sie rzucac za ogladanie czy dac se siana ?.... Odpowiedz Link
ka_thy Re: Happy Town 14.07.10, 21:45 No więc właśnie nie wiem co Ci napisać o zakończeniu, żeby nie spoilerować Ale myślę, że film warto obejrzeć, bo jest ciekawie zrobiony. I zagrany. Sam Neil jest świetny. Serial ma klimat, ma fabułę trzymającą w napięciu, zwroty akcji. I nie każdy jest tym kim się wydaje. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Happy Town 15.07.10, 09:40 lenkaaa napisała: > to ile odcinkow toto ma ? Az 8 Poczatkowo mialo miec 12, ale skrocili i podobno wyszło to bardzo kiepsko dla fabuły. Odpowiedz Link
ka_thy Re: Happy Town 15.07.10, 10:05 No nie miałabym nic przeciwko, żeby był choć jeden odcinek więcej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Happy Town 22.09.10, 10:36 szczerze mowiac to ja jestesm rozczarowana i oburzona ze tak to sie skonczylo o! faktycznie..dziwni ci hameryancy... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Happy Town 22.09.10, 14:01 pszczolaasia napisała: > szczerze mowiac to ja jestesm rozczarowana i oburzona ze tak to sie skonczylo Tzn jak? 1) nijak 2) cliffhangerem 3) happy endem 4) od czapy Wybrać jedną możliwość Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Happy Town 22.09.10, 14:33 ad2 i to mnie wkurza bo jak wiadomo 2 serii nie bedzie. Odpowiedz Link