galaxian1 05.10.11, 17:47 Mamy pierwszego cancela dla Playboy Club. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: cancele 2011 05.10.11, 18:46 aniuta75 napisała: > Dobrze, że się za to nie brałam . a ja sie bralam, jak najbardziej, ale czekalam na napisy (bo moj kuba chcial tez ogladac), i jakos sie rozeszlo, dobrze, bo bym przezywala;P a swoja dorga, cor oku mamm nieodparte wrazenie ze aboslutnie ulubionym watkiem glxa jest watek o cancelach tylko pojawia sie info ze cos idzie do kasacji, glx od razu wie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: cancele 2011 05.10.11, 19:14 no. moj tomek tyz obejrzal. to tera pewno nie bedzie napisow do ostatniego co? moze to i lepiej szybciej sie z tym rozstnae... buuu. myslisz ze glx czerpie z tego ponura satysfakcje? kurde jutro amercian horror story..jak to mnie roczaruje to sie wnerwie! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: cancele 2011 05.10.11, 22:43 pszczolaasia napisała: > myslisz ze glx czerpie z tego ponura satysfakcje? Muszę się sam nad tym poważnie zastanowić Czerpać czy nie czerpać... oto jest pytanie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: cancele 2011 05.10.11, 18:42 gdzie moge to oprotestowac?? banda baranow o! Odpowiedz Link
ka_thy Re: Free Agents 07.10.11, 18:32 Ilekobieta ogląda Ja widziałam jeden odcinek. O jeden za dużo Całkiem zasłużenie dostał cancela. Odpowiedz Link
galaxian1 aniołki ;) 15.10.11, 13:03 Aniołki poszły do piachu Ktoś to w ogóle oglądał? Ja zobaczyłem pilota i zwątpiłem Odpowiedz Link
thorgalla Re: cancele 2011 15.10.11, 19:28 Hehe ja sobie sama cancele robię. Tera nova poszła,szpilki poszły,ringer poszedł,castle poszedł. Odpowiedz Link
thorgalla Re: cancele 2011 16.10.11, 13:24 ka_thy napisała: > > castle poszedł. > > Grzeszysz. A jak powiem,że dopiero w trzecim sezonie mnie znudził to wybaczysz i do piekła nie wyślesz? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: cancele 2011 16.10.11, 13:59 tez scanceluje sobie Terra Nove i Person of Interest. Obu nie moge strawic.... O wiele bardziej od PoI podchodzi mi Prime Suspact. PS ma przynajmniej jakies napiecie emocjonalne miedzy bohaterami,w PoI tylko chodza i gadaja do siebie przez telefon, w tak zwanym "miedzyczasie" przeprowadzajac bez najmniejszego trudu najbardziej karkolomne zadania, ktorych nie powstydzilby sie sam superman.... Odpowiedz Link