aniuta75 18.05.12, 23:20 The River anulowany, w sumie ciut zaskoczona tym jestem. Takoż Alcatraz. Może seriale średnie to były, ale fajnie się oglądało. Żal mi Findera, bo bardzo go lubiłam . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Seriale anulowane i przedłużone :) 19.05.12, 00:50 I znowu połowa seriali anulowana, z jakimiś bezsensownymi zakończeniami Mi najbardziej szkoda Pan Am, bo był to serial inny niż wszystkie i coś w sobie miał. A takich procedurali jak Alcatraz to jest na kopy. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Seriale anulowane i przedłużone :) 19.05.12, 01:30 Hmmm... The Borgias przedluzony, to znaczy, ze bedzie trzeci sezon, czy chodzi im o drugi, ktory aktualnie leci ???? i beda dalej SPN katowac... a mialam nadzieje, ze juz skoncza, tak jak skonczyli House'a...... Ciesze sie, ze bedzie Breaking Bad, choc z drugiej strony boje sie zeby nie spieprzyli, bo moim zdaniem sezon skonczyl sie wspaniale, historia sie zamknela i naprawde nie mampojecia co mialobybyc w kolejnym sezonie.... Odpowiedz Link