Dodaj do ulubionych

Falling Skies S2

18.06.12, 09:28
Dziś, jakby kto zapomniał smile.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 1 & 2 20.06.12, 10:39

No całkiem fajny start. Bo już się bałam, że drugi sezon będzie coś w stylu V i będą się bratać z ufokami tongue_outbig_grin.
      • lenkaaa Re: 1 & 2 02.07.12, 15:47
        No nie wiem...Jak dla mnie to nudy nieziemskie sa...zupelnie jak w polskich filmach: nic sie, panie, nie dzieje...
        • galaxian1 Re: 1 & 2 02.07.12, 18:45
          Serial jest cholernie poprawny politycznie i infantylny. Podobnie jak Terranova.
          W obu widać rękę pana Spielberga, wiecznego Piotrusia Pana kina.
          Nie spodziewam się szczególnych mądrości w kolejnych odcinkach, ale lubię sobie na to popatrzeć, bo fajna jest taka tematyka. Gdyby serial był bardziej na poważnie, dla dorosłego widza - pewnie były świetny. Wystarczy się zastanowić, czemu wszystkie akcje militarne wykonują nie żołnierze, ale dzieciaki big_grin Genialne dzieci (bo w amerykańskich serialach wszyscy są genialni!) głównego bohatera big_grin haha
    • aniuta75 Re: Falling Skies S2 25.08.12, 22:04
      Muszę przyznac, że choć serial naiwny i głupot trochę w nim jest, ale fajnie się go ogląda smile. I cieszę się, że będzie kolejny sezon, bo 2gi był całkiem niezły wink.
      • galaxian1 Re: Falling Skies S2 04.09.12, 10:20
        Bo głupoty zazwyczaj fajnie się ogląda big_grin
        Ja też oglądam, choć durne to czasami na maksa.
        Strasznie przerysowane i jednowymiarowe postacie - albo ktoś jest nieskazitelny (dzielna amerykańska rodzinka), albo wielki łotr smile
        Fajnie było zobaczyć Locka w serialu, dawno go nie widziałem (bo Hawajów nie oglądam).

A co do serialu, to bardziej mi się podoba od V, które było na maxa cukierkowe.
        Jeśli była by jakaś inwazja ufoków na Ziemię to raczej by wyglądała tak jak z FS, a nie tak jak w V smile
        • ala_kier Re: Falling Skies S2 02.11.14, 22:13
          ej, ale to fajnie się ogląda jednak big_grin zaczęłam późno, kończe dopiero 3 sezon, a w polskiej tv już 4 będą od jutra pokazywać! Nie ma co, muszę się dziś pospieszyć, przydałyby mi się do tego taka rzecz big_grin alegratka.pl/ogloszenie/urzadzenie-do-spogladania-w-przeszlosc-25258991.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka