Dodaj do ulubionych

Strike back

02.02.13, 19:38
Widziałyście? Nie wiem nawet skąd wzięłam pomysł na niego ale jest super. Imo 2 i 3 sezon nawet lepszy niż pierwszy, polecam.
Obserwuj wątek
    • rodzynia Re: Strike back 14.01.15, 21:00
      Ja obejrzałam pierwszy sezon ze względu na Richarda Armitage. W drugim sezonie od drugiego odc. już go nie było, ale ci nowi godnie go zastępowali i oglądam dalej wink
      • lenkaaa Re: Strike back 15.01.15, 12:19
        No nie moge ! Rodzynia wrocila !!! Kope lat !
        I zakurzony wacik wyciagnela, ha, ha !
        Ja czekam na zapowiadany ostatni sezon Strike Back. Mial byc w tym roku, ale znowu przelozyli filmowanie i nie wiadomo czy wogole powstanie...
        • rodzynia Re: Strike back 17.01.15, 18:08
          Lenkaa no trochę mnie nie było smile) jak zawsze postanawiam się poprawić wink

tak coś słyszałam, że chyba aktor doznał jakiejs kontuzji
          • mas.uka Re: Strike back 12.02.15, 18:02
            Chyba ten który gra Scotta miał grubą kontuzję i dlatego odwołali, też czekam wink
            • lenkaaa juz jest !!!! 26.06.15, 08:49
              Jeju ! Nikt nic nie mowi i prawie, ze przegapilam ! Juz prawie polowa sezonu smile
              • mas.uka Re: juz jest !!!! 18.08.15, 21:02
                to ja też przegapiłam. Lecę zmolestować m żeby pobrał big_grin
                • lenkaaa Re: juz jest !!!! 18.08.15, 22:21
                  ogladam z opoznieniem, dopiero drugi odcinek
                  • lenkaaa Re: juz jest !!!! 03.11.15, 15:01
                    Melduje, ze ilosc bzdur na minute w tym serialu mnie totalnie powalila i pomimo usilnych staran i nadziei, ze "moze za chwile bedzie lepiej", po 5 odcinku serial powedrowal do kosza.
                    • lenkaaa Re: juz jest !!!! 03.11.15, 15:02
                      Chyba ktos inny rezyserowal ten sezon, bo poprzednie naprawde mi sie podobaly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka