Dodaj do ulubionych

Haven S1 Finale

07.05.13, 14:24
Trzeba było wymęczyć cały sezon, odcinek finałowy też wymęczyć... aby zobaczyć cliffhangera że kopara opada big_grin haha
Przyznam, że mnie zaskoczyli pieruńsko smile
Ale o serialu zdania nie zmieniłem, kiepski jest, zupełnie nie trzyma w napięciu, za spokojny.
Chociaż ogląda się go nawet przyjemnie, ładne widoki, ładna blondynka... smile
Ot, taki serialik między śniadaniem a obiadem smile
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Haven S1 Finale 07.05.13, 15:10
      big_grin

Oglądaj dalej suspicious.
      • galaxian1 Re: Haven S1 Finale 07.05.13, 18:03
        Mogło by to przestać być proceduralem. Bo tak naprawdę to każde te "kłopoty" są takie same i tak samo się kończą smile Jeśli bardziej skupią się na istocie problemu, a nie pojedyńczych przypadkach to będzie ciekawiej.
        • aniuta75 Re: Haven S1 Finale 07.05.13, 19:21
          Będzie i skupienie na istocie problemu, cierpliwości smile.
          • galaxian1 Re: Haven S1 Finale 07.05.13, 20:55
            Spodziewam się, że to cmentarzysko tatuaży nie było przypadkowe smile
            To tak jak 1 sezon Smallville, każdy odcinek to był nowy meteofreak smile
            Podobnie tutaj. Ale długo tak się ciągnąć nie da, bo ludziom się zbierze na mdłości smile
            Jeden sezon wystarczy i powinno się coś zacząć dziać.
            • piegucha Re: Haven S1 Finale 09.05.13, 17:40

Chlopie, a co Ty sie tak meczysz? I nas zameczasz swoim marudzeniem. Nie podoba Ci sie serial to daj se spokojtongue_out
              Final 1 sezonu? O boziu, jak to dawno bylo! Az musialam doczytac na necie, bo nie pamietalam co tam bylotongue_out Hmm, jak dla mnie sezon pierwszy byl najlepszy i za niego pokochalam ten serial. A teraz z utesknieniem czekam na jesien na 4 sezonsmile
              • aniuta75 Re: Haven S1 Finale 09.05.13, 18:25
                Oj no Glx tak ma i juś big_grin.
                No a męczy się, bo my zachwalamy i chce sprawdzić, czy to naprawdę takie dobre, jak twierdzimy big_grin.
                • galaxian1 Re: Haven S1 Finale 09.05.13, 23:32
                  aniuta75 napisała:

> Oj no Glx tak ma i juś big_grin.
                  > No a męczy się, bo my zachwalamy i chce sprawdzić, czy to naprawdę takie dobre,
                  > jak twierdzimy big_grin.

Właśnie tak! Tak piszczycie, to ja muszę sprawdzić czemu big_grin
                  Sprawdzam, sprawdzam... i póki co jeszcze się nie dowiedziałem tongue_out

Dla mnie to tak jakby jakiś horror był nakręcony przez Disneya smile
                  Będą wmawiać, że nie wiadomo jak jest strasznie i przerażająco - ale wiadomo, że nic strasznego nie będzie i nawet kropli krwi nie pokażą smile
                  • aniuta75 Re: Haven S1 Finale 10.05.13, 09:51
                    No Glx jak Ty się spodziewałeś krwawego horroru to nic dziwnego, żeś zawiedziony tongue_out. Nie, nie, nie. Tu tego nie uświadczysz. Bo tu kochany o tajemnicę chodzi a nie o krew suspicious. Jak chcesz krwi to sobie Vikings zobacz smile.
                    • galaxian1 Re: Haven S1 Finale 10.05.13, 09:54
                      aniuta75 napisała:

> No Glx jak Ty się spodziewałeś krwawego horroru to nic dziwnego, żeś zawiedziony tongue_out.

Masakry się nie spodziewałem, ale myślałem że będzie jakoś mroczniej.
                      Choćby jak w Supku. A tu jest wszystkie takie "obyczajowe", bo śniadania smile
                      Poza finałem sezonu - kopara nie opada smile
                      • piegucha Re: Haven S1 Finale 10.05.13, 19:27

To musisz przestac ogladac, bo mroczniej nie bedzie. Caly czas ta sama sielanka malego amerykanskiego miasteczkasmile A mnie sie to podoba. Wlasnie nie lubie krwawego Kinga, a tu mi sie podobasmile
                        • galaxian1 Re: Haven S1 Finale 10.05.13, 22:04
                          No właśnie to mnie irytuje, że niby dzieją się takie straszne, potworne rzeczy... a tu taka sielanka smile A zakończenie każdego odcinka takie samo "popatrz na mnie, spójrz mi w oczy... ble ble" i już problem rozwiązany, happy end, cała sala tańczy smile I jeszcze jedna wada - brak prawdziwego czarnego charakteru, bad gaya, który by mącił, mieszał, robił intrygi smile Naprawdę nie czujecie, że to jest takie strasznie głupiutkie ? smile
                          • ilekobietamalat Re: Haven S1 Finale 19.05.13, 10:26
                            oj glx glx.. bad guyem tutaj nie jest konkretny czlowiek, tu jest cale dziwne coswink ja generalnie, mimo ze jestem na biezaco, nadal nie moge sie dookreslic kto jest dobry, kto jest zly i o co wlasciwie idziewink co nie zmienia faktu ze jest bardz ok. niektore momenty damsko meskie, fakstycznie, zywcem z GA albo nie daj boze PP, ale caly serial moim zdaniem jest super.
                            a i przyjemnie sie na niego patrzy, bo to cale haven jest bardzo ladnym miasteczkiemwink i kadry ladne bywaja tyzsmile
                            --
                            no dobra.. mam fb... a nawet dwa:
                            polub
                            polub. "panu bogu poza kotami nic się do końca nie udało"
                            • galaxian1 Re: Haven S1 Finale 19.05.13, 12:10
                              Że bardzo dobrze się patrzy to fakt, dlatego też nie przestałem oglądać smile
                              A drugi sezon wydaje się już ciekawszy. Pierwszy to typowy procedural i sprawa "kłopotów tygodnia".
                              • ilekobietamalat Re: Haven S1 Finale 20.05.13, 11:01
                                hehe, poczekaj do trzeciego wink)
                                • ka_thy Re: Haven S1 Finale 20.05.13, 13:01
                                  Trzeci to był ostatni? Bo ostatni był zdecydowanie najlepszy smile
                                  • ilekobietamalat Re: Haven S1 Finale 20.05.13, 13:47
                                    tak, trzeci to ostatnismile i tak, zdecydowanie byl najlepszy wink)
                                  • galaxian1 Re: Haven S1 Finale 20.05.13, 13:47
                                    Wkręcają mnie, abym oglądał, bo będzie super zajebioza big_grin
                                    A potem się okaże, że wcale nie, że będzie tak jak zawsze smile tongue_out
    • galaxian1 S2 23.05.13, 11:59
      No i pojawił się Brandon z Beverly Hilsa big_grin
      • aniuta75 Re: S2 23.05.13, 13:18
        Taki karakan z niego nie? big_grin
        • galaxian1 Re: S2 23.05.13, 17:19
          Nie wiem jak mogłyście się w nim kochać 20 lat temu ! big_grin
          • aniuta75 Re: S2 23.05.13, 18:22
            Ohuhałeś??!! Ja się w Dylanie kochałam big_grin.
            • ka_thy Re: S2 23.05.13, 19:01
              Ja go zupełnie nie kojarzę w Haven ... sad
              • galaxian1 Re: S2 23.05.13, 19:30
                https://seaandbescene.com/wp-content/uploads/JASON-PRIESTLEY-Lockdown.png
                https://www.liljas-library.com/img/other/haven_jason.jpg
                • ilekobietamalat Re: S2 24.05.13, 17:42
                  ee to na pewno on? niepodobny jakis taki.

poza tym nikt sie w nim nie kochal, wszystkie sie w dylanie kochalysuspicious niekotre (pacz ja) kochaja sie do dzis.. jak w body of proof sie dylan pojawil to bylo "ojej, ojeku o moj boze";>
    • galaxian1 Haven S2 Finale 09.07.13, 13:55
      Skończyłem 2 sezon Havena! smile Myślałem że będzie jeszcze jeden odcinek, włączam, a tu jakiś świąteczny specjal smile 2 sezon o wiele, wiele lepszy niż nudny pierwszy. Chociaż zakończenie sezonu z cliffem jednak pierwsze było lepsze.
      • aniuta75 Re: Haven S2 Finale 09.07.13, 14:06
        A ja się zastanawiałam, gdzieś się podział a Ty się po prostu zahavenowałeś big_grin.
        • galaxian1 Re: Haven S2 Finale 09.07.13, 16:50
          Nadrabiam zaległości ! Wczoraj 4 odcinki TB smile
          Bardziej mi się ten sezon podoba niż poprzedni, gdzie siedzieli w bazie pod ziemią i była wielka nuda. Ten na razie całkiem miły w ogladaniu smile
      • piegucha Re: Haven S2 Finale 14.07.13, 23:39

Aaaa! Czyli powoli sie wciagasz w Havensmile
        Ja juz odliczam dni do 13 wrzesnia, jak wystartuje kolejny sezon, bo 3 skonczyl sie bardzo interesujaco.
        A co masz do swiatecznego odcinka? Fajny bylsmile Poscilili go w grudniu, jak juz lekko bylam steskniona za Haven i tak mi sie podobal, ze kilka razy go obejrzalamsmile
        • galaxian1 Re: Haven S2 Finale 15.07.13, 17:15
          Nie to że coś mam, ale spodziewałem się odcinka kolejnego, a tu mi wyskoczył świąteczny big_grin
          Który jest "od czapy" w stosunku do bieżącej fabuły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka