Dodaj do ulubionych

Pretty little liars - pytanie

13.05.13, 12:14
Serie mi sie koncza sad , latem bedzie mau no i chcialam sie was zapytac.Czy to fajna seria?Jak wiecie ogladam prawie wszystko oprocz horrorow (AHS i typowo kryminalnych). Troche dreszczyku moze byc.
Tak w skrocie o czym to jest?
Z gory dziekuje,albo polecicie mi jakies fajne,ktore przepasowalam ?
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Pretty little liars - pytanie 13.05.13, 13:12
      Nie oglądam PLL ale cóż innego mogę polecić...
      Vikings, Banshee, Orphan Black. Na lato tez dobrze sprawdzi się Arrow smile. No i bardzo podoba mi się Defiance, ale to sama musisz ocenićsmile.
      Nie pamiętam co oglądasz, więc jeżeli zaproponowałam coś co masz na tapecie to sorki smile.
      Bo SoA to chyba przez Ciebie oglądamy i nie musze proponować, tak? suspicious
      • yvi1 Re: Pretty little liars - pytanie 13.05.13, 13:19
        Oprocz Defiance ogladamy juz wszystko smile.Chyba ,zamiast sie pytac ,co ogladac,musze sie zastanowic ,co przestac ogladac big_grin .
        Przychodzi przerwa letnia i z moich nie bedzie duzo leciec,i co ja biedna mam zrobic ? smile
        • aniuta75 Re: Pretty little liars - pytanie 13.05.13, 13:25
          Dzisiaj w wypożyczalniach pierwszy odcinek The Fall z Gilian Anderson, czyli agentką Scully. Pomacam z ciekawości smile.
          Jest też serial co się zowie Hemlock Grove, 13 odcinków, literki na razie do 5, więc poczekam na całość i wtedy pyknę.
          A latem to ogólnie mniej leci, ale to przeciez wiesz smile.
          • rodzynia Re: Pretty little liars - pytanie 13.05.13, 20:50
            ja w tym roku obejrzałam trzy sezony Pretty Little Liars (dość szybko, bo mnie nawet wciągnęłosmile), wkrótce ma być czwarty
            to takie połączenie Miasteczka Twin Peaks/Killing ze względu na zarys fabuły o zaginionej nastolatce, a także Desperate Housewives i młodzieżowych odmóżdżaczy z CW, jeśli lubisz ten styl to polecam smile
    • ka_thy Re: Pretty little liars - pytanie 13.05.13, 20:52
      Ja oglądam PLL i bardzo mi się podoba. smile Co prawda z sezonu na sezon robi się coraz głupszy wink, ale początek jest całkiem OK i wciąga, tak, że dalej ogląda się z przyzwyczajenia i z nadzieją na rozwiązanie tajemnic. Oczywiście trzeba wziąć poprawkę, że jest to serial nastolatkowy, choć trup się ściele gęsto wink Opowiada o czterech przyjaciółkach i zaczyna się rok po śmierci piątej z nich, kiedy to zostały znalezione jej zwłoki. Całkiem przyjemny serial na lato wink
      • yvi1 Re: Pretty little liars - pytanie 13.05.13, 21:13
        Dziekuje bardzo,warte zastanowienia.
        A jeszcze Haven?Zaczelismy ogladac,ale nie wiem czemu przestalismy.Oglada to ktos?
        • ka_thy Re: Pretty little liars - pytanie 13.05.13, 21:24
          Tak, tak, tak big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka