03.09.13, 21:34
Może pierwsza część 3 sezonu jest nieco kiepawa, ale za to druga w zupełności to wynagradza.
A finałowe odcinki naprawdę wgniatają! Więc jak się komuś chce, bo nie ma innych seriali to ja polecam (znaczy polecam Aniucie, no bo komu innemu!). Nawet same Hataki dali 4,5/5 za ten finał... nie wierzycie, obaczcie smile

hatak.pl/artykuly/poki-smierc-ich-nie-rozlaczy
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Nikita S3 03.09.13, 21:45
      A to miał być ostatni sezon przecież big_grin.
      Namówić się nie dam tongue_out.
      • galaxian1 Re: Nikita S3 04.09.13, 07:48
        aniuta75 napisała:

> A to miał być ostatni sezon przecież big_grin.

I niby jest! Ale powstanie jeszcze taki mini-sezon, w którym ładnie mają pozamykać wszystkie wątki, aby serial kupy się trzymał smile Czyli bardzo dobre podejście producentów, a nie jak inne stacje, typu abc - jak jest cancel to w połowie wątki są porzucane i mają to w dup...

Niby mogli by już teraz to zakończyć, bo w sumie sezon kończy się dość logicznie... i niby jest cliff-hanger, ale taki, który mógłby być finałem serialu.
        Ale widać mają jeszcze pomysły na zakończenie.

> Namówić się nie dam tongue_out.

To powiem że wiele tracisz, bo naprawdę się dzieje, oj dzieje smile
        Sam nie wierzyłem, póki nie zobaczyłem tongue_out
        • aniuta75 Re: Nikita S3 04.09.13, 10:10
          To po tym co teraz ma być mini sezon????
          Ale przedłużają big_grin.
          • galaxian1 Re: Nikita S3 04.09.13, 11:28
            No aby pozamykać wątki do końca.
            I pewnie aby zrobić piękny happy end, że dobrzy zostaną nagrodzeni orderami, a bed gaje do pierdla albo do piachu big_grin Albo na odwrót... good gaje do piachu suspicious
            A skoro odcinków będzie mało, bo chyba tylko 6, to nie będzie żadnych upychaczy zapchajdziur, tylko sama kwintesencja smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka