galaxian1 24.03.14, 19:11 Kto maca i powie co warto a czego nie tykać ? - Believe - Crisis - From Dusk Til Dawn - Resurrection - The 100 Coś pominąłem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: zalew nowości 24.03.14, 19:16 Mi co chwila jakieś nowości migają, ale jakoś tak... Jak coś pomacacie i polecicie to się wezmę . Black Sails jeszcze czekają, bo czasu jakos brak . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zalew nowości 24.03.14, 19:19 Ressurection mnie kusi jakoś. I się zastanawiam czy to jest to samo co kieeeedys oglądałam... Odpowiedz Link
yvi1 Re: zalew nowości 24.03.14, 22:10 Crisis,100 i From dusk.... zaczelismy. Jak na razie wszystkie nas zaciekawily i bedziemy do 3 odcinka ogladac i decydowac. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zalew nowości 25.03.14, 08:19 kryzys obejrzalam pierwszy odcienk i nie wiem...wkurzal mnie wiec chyba dalej nie pojde the 100 - po pierwszym odcinku- gra aktorsa powala. pomysl fajny jakby...tyle ze ale to juz bylo. nie wiem wiec. zobacze. from dusk til dawn- na razie zbieram odcinki. musze to zoabczacy i kij. reszty nie widzialam. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: zalew nowości 27.03.14, 14:42 pszczolaasia napisała: > from dusk til dawn- na razie zbieram odcinki. musze to zoabczacy i kij. > reszty nie widzialam. Serial dostał 2 sezon, więc chyba warto zacząć oglądać. Z resztą jeszcze poczekam, aż się wyklaruje Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zalew nowości 29.03.14, 11:30 Pomacałam Resurrection 3 odcinki - fajne . Można snuć milion teorii. Mam nadzieję, że nie stanie się przewidywalny. The 100 - taaaaki trochę nastolatkowy . Gupota goni gupotę, np pani wskakuje do wody nie upewniając się wcześniej, czy to nie jest jakiś radioaktywny kwaś, piją wodę nie widzęc czy nie jest trująca czy coś. Ehhh. No ale tylko pilota widziałam, więc może się rozkręci . Jeszcze chcę pomacać Believe. Pozostała dwójka mnie średnio interesuje, no chyba że napiszecie, że wyrywa z butów . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zalew nowości 30.03.14, 19:59 Believe - zapowiadało się coś innego a jest coś innego. Takie w stylu Touch... Niestety . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: zalew nowości 31.03.14, 14:44 aniuta75 napisała: > Believe - zapowiadało się coś innego a jest coś innego. Takie w stylu Touch... A czym się różni coś innego od czegoś innego ? ha Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zalew nowości 31.03.14, 15:37 Nooo jakoś tak sobie ubzdurałam, że będzie taki hmmm mistyczny . Odpowiedz Link
sil.wen Re: zalew nowości 10.06.14, 21:49 Jakos mi wpadło to 100 w ręce i aż sama się sobie dziwię, bo nastolatkowe seriale trzymam na dystans, że siem wciągnęłam! Fakt, że za mądre to nie jest, ale jakoś mimo wszystko. Chyba dziecinnieję, albo co? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zalew nowości 10.06.14, 22:11 Ja na początku po każdym odcinku sobie mówiłam "jesoooo co za gupoty" . Ale wciąga strasznie . Odpowiedz Link
sil.wen Re: zalew nowości 11.06.14, 07:53 Nooo, ja sie tak wciągnęłam, że aż mi ulżyło, jak zobaczyłam, że przedłużyli na drugi sezon Ufff... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zalew nowości 11.06.14, 11:22 ja sobie odpuscilam po drugim odcinku nie mam czasu. nie skonczylam jeszcze hannibala, nie skonczylam banshee... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zalew nowości 11.06.14, 11:45 Ja sobie tyle odpuściłam seriali, że aż strach. Po prostu jak serial lezy i czeka i nie chce mi się go brać na ruszt, wolę zamiast niego porobić cokolwiek to znaczy, że nie jesteśmy sobie juz pisani . Hannibala nawet nie brałam pod uwagę z drugim sezonem. Bates Motel jak mam oglądać, to mi się coś robi . Nie wspomnę o Homeland, co to 3 czy 4 odcinki czekają jeszcze, a przecież skończył się daaaawno . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: zalew nowości 11.06.14, 11:51 A i jeszcze jedno - ostatnio mam ciągoty do seriali, przy których nie trza myśleć i wysilać się zbytnio, ot takie The 100 chociażby. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: zalew nowości 11.06.14, 12:03 to ja mam podobnie. nie skonczylam ani nie zaczelam drugiego sezonu coppera choc bardzo mi sie pierwszy podobal. no ale bashee nie oddam przeciez do wypozyczalni chco mi konto blokuje.... sama rozumiesz ze nie moge no! Odpowiedz Link