sil.wen 23.04.15, 17:45 Kto podpowie, o co chodziło w jedynce? Bo dwójka się zaczęła, a ja nic nie pamiętam, tylko że fajne było. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Penny 2 30.04.15, 10:30 Czy ja wiem, czy fajne... Nie zdzierżyłam nawet 1 sezonu . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Penny 2 05.05.15, 23:58 Ja nie dałem rady tego przejść. Najpierw kobitka pomaga tego całemu Bondowi w jego przygodach i śledztwach (w których też nie wiadomo właściwie o co kaman), a potem nagle jest nawiedzona i opętana. Głupie to jakieś było. Wymęczyłem z 6 odcinków i poszło w zapomnienie. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Penny 2 07.05.15, 10:06 Bo mnie się na początku bardzo podobał Ale potem jakoś zdziwaczał Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Penny 2 08.05.15, 08:38 no to ja jestem dziwna bo mi sie podobalo. w jedynce szukali Miny tatus zaciukal Mine broniac Vanessy. mlody Fraknestain zabil dziewczyna rewolwerowca/wilkolaka i zeby zrobic z niej dziewczyne dla swojego pierworodnego. Mlody Dorian Grey sie zmyl. tak sie skonczyla mniej wiecej czesc pierwsza. ten odcinek rowniez mi sie podobal. to nie ejst taki typowy serial. moze dlatego ze ja takie lubie to podoba mi sie rowniez odjechany psychodeliczny hannibal Odpowiedz Link
piegucha Re: Penny 2 19.07.15, 22:33 Mnie sie tez podobal i zaraz zaczynam nadrabianie drugiego sezonu Odpowiedz Link
piegucha Re: Penny 2 29.07.15, 23:19 Wlasnie skonczylam drugi sezon. Chyba byl ciekawszy niz pierwszy. No i koniec pozostawia tyle mozliwosci na kolejny sezon. Ciekawe co wymysla? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Penny 2 31.07.15, 08:31 no ja tez skonczylam. fajny juz myslama ze vanessa z panem czandlerem jednak ten tego... a dorian se znalazl dziewczyne biedny biedny doktor frankensztajn Odpowiedz Link