pszczolaasia 25.11.15, 10:32 kto maca? procz mnie i aniutki? i jak wrazenia? moje- moze sie podobac. wciaga w sumie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: jessica jones 26.11.15, 00:20 Marvelove, świat Daredevila A Agent Carter to macały ? To jest odnoga od Capitana Ameryki Myślę że może być lepsze niż Jessica Jones. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: jessica jones 26.11.15, 09:06 agentke carter macalam a jakze ja lykam wsio co jest marvelowskie i teraz tak- agentka carter- fajna. wsio w uniwersum kapiatana ameryki. mamy lizniete troche historii czarnych wdów i nie mowie tu o pajkach marvel agents of shields- zajebiste....normalnie zajebisaszcze. hataki nie schadza ze swoimi ocenami ponizej 7-miu z ostatnich dwoch sezonow. trza tylko przemeczyc polowe pierwszego a potem leeeeccccciiiiiiii no i pieknie sie w uniwersum wpasowywuje. teraz klada nam caly czas podwaliny pod inhumans deardevil- no fajny...jednakowoz...jednakowoz... nie padlam na kolana tak jak 99%. vincent d'onrorfio- wymiata i kradnie kazda mozliwa scene drugi sezon oczywiscie obejrze. no i jessica. ejstem po 5-tym odcinku. wciaga mnie temat , naprawde ejstem ciekawa jak to sie skonczy. ale irytuje mnie glowna bohaterka nie moge sie zdecydowac czy toto jest ladne czy brzydkie czy mnie irytuje czy nie...no i luka cage bym z wyra nie wywalila......mrau Odpowiedz Link
pszczolaasia errata co nie 26.11.15, 11:24 1) mowiac o czarnych wdowach nie myslalam o PAJĄKACH a nie pajkach 2) vincent d'onofrio a nie toto tam co mi wyszlo. jezu zeby sie na mnie nie obrazil... Odpowiedz Link