lenkaaa 17.12.16, 14:10 Juz jest. 8 odcinkow. Kto pierwszy obejrzy, proszony jest o recenzje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: the OA 17.12.16, 18:30 A co to? W sensie pełny tytuł proszę, bo zaćmienie mam chwilowe . Odpowiedz Link
sil.wen Re: the OA 17.12.16, 22:55 No to jest pełny tytuł Zaczęłam oglądać, Hershel tu jest! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: the OA 18.12.16, 12:58 To chyba jakies supernaturalnie, nie ? Jeszcze sie nie zabralam. Odpowiedz Link
sil.wen Re: the OA 18.12.16, 22:16 Po dwóch odcinkach sama nie wiem, czy supernaturalne czy nie. Na razie wydaje się oparte na doświadczeniach z pogranicza śmierci, ale zobaczymy. Nie powiem, że mnie nie zaciekawiło. No i Jason Isaacs się pojawił - wygląda jak zwykle cool, chociaż chyba będzie dość czarnym charakterem. A może nie? Sama nie wiem. Odpowiedz Link
sil.wen Re: the OA 29.12.16, 00:31 No skończyłam i muszę stwierdzić, że to jest MEEEEGA dziwne... Chyba nieuważnie oglądałam, bo nie bardzo mi się to kupy trzyma. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: the OA 29.12.16, 12:40 No właśnie wczoraj zobaczyliśmy pierwszy odcinek i faktycznie, dziwny to serial. Nie wiem, czy chcę go dalej oglądać... Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: the OA 10.02.17, 09:31 Ja ogladnelam caly hmmm fajny ale dziwny smutny w zasadzie Odpowiedz Link
lenkaaa Re: the OA 12.02.17, 12:13 No....smutny.... ale nie jestem pewna tego zakonczenia...niby OK ale przez moment myslalam, ze zrobia odjazd od jej twarzy i okaze sie, ze to jasne tlo to kolor pokoju w psychiatryku, gdzie ja zamknieto... Zakonczenie zrobili specjalnie chyba takie, zeby kazdy mogl sobie dopowiedziec, ze albo mowila prawde i na koncu poszla szukac Homera albo byla niestabilna psychicznie i albo umiera na koncu albo wchodzi w kolejne doswiadczenie smierci a lekarze ostatecznie ja odratuja w szpitalu. Tylko nie rozumiem skad ta logika, ze musi isc go szukac w innym swiecie? Przeciez on mogl byc nadal zamkniety z innymi w tej willi. I bez sensu byla dla mnie decyzja zeby uleczyc te zone szeryfa, bo przeciez mogli najpierw doprowadzic do aresztowania tego goscia, ktory ich wiezil a potem (juz uwolnieni) mogli przyjsc do domu szeryfa i wtedy ja uleczyc. Coz, zakladamy, ze po tylu latach wiezienia mogli miec problem z racjonalnymi decyzjami, a szkoda.... Ach i dostalam ataku pustego smiechu gdy w takt podnioslej muzyki zdecydowali sie uratowac szkole przed zamachowcem: to TAKIE AMERYKANSKIE bylo !!!!!!! No i oczywiscie pobito szczyty poprawnosci politycznej osiagnieto decyzja, ze jedna z postaci (i osoba zatrudniona jako aktor) bedzie nastolatek transgender (LOL!!!) Odpowiedz Link