galaxian1 01.07.07, 00:49 Przeczytajcie ten watek, a na koniec moje podsumowanie Myslalem, ze spadne z krzesla ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=64812974 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Fan Magdy M ! :D 01.07.07, 01:17 Jeju Galaxian jakiś Ty spostrzegawczy <lol>. Ale przypał faktycznie hehehehe. Odpowiedz Link
luczijka Re: Fan Magdy M ! :D 01.07.07, 15:14 Też czytałam ten wątek i wydawał mi się trochę podejrzany <hihihihi>. Wszyscy w nim tacy zachwyceni Magdą M., zero krytycznych postów Teraz wszystko się wyjaśniło <lol>. Faktycznie autor/autorka tego wątku to niezły zajob <hahahahaha>. Odpowiedz Link
agamasia Re: Fan Magdy M ! :D 01.07.07, 17:01 Ja tego wątku nawet nie otwierałam, owszem Magdę M. oglądałam, ale chyba tylko z przyzwyczajenia, bo ona strasznie wkurzająca była. Tyle ochów i achów napisali, pewno to dziewczę chciało zareklamować swoją twórczość. I jeszcze jedno, aż wstyd przyznać, ale ztp to Zielonogórska Telewizja Przewodowa, nasza lokalna kablówka, ale ja nie mam z tym postem nic wspólnego!!! Odpowiedz Link