mendosita 24.09.07, 21:25 Tym razem w firmie hiszpańskiej i gadka po hiszpańsku. A ja od 6 lat nie mówiłam w tym języku. Istny hardkor. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Znowu byłam na rozmowie :D:D 24.09.07, 21:29 I jak myślisz - będzie coś z tego? Odpowiedz Link
mendosita Re: Znowu byłam na rozmowie :D:D 25.09.07, 07:04 Hmm, ciężko powiedzieć. Wolę nawet nie spekulować, bo po co. W każdym razie ta poprzednia praca (z tymi licznymi rozmowami, o których tu pisałam) nie wypaliła. Może tym razem będzie lepiej. Odpowiedz Link
luczijka Re: Znowu byłam na rozmowie :D:D 24.09.07, 23:51 Dobrze, że chociaż ty chodzisz na rozmowy )) Bo mi ciągle coś musi przeszkodzić, jak nie urok to sraczka (( Odpowiedz Link
mendosita Re: Znowu byłam na rozmowie :D:D 25.09.07, 07:08 Lu, to chodzenie na rozmowy wcale takie fajne nie jest. Czuję się co najmniej jak jakiś żebrak, który przyszedł coś wyprosić A skoro mają na każde stanowisko kilkudziesięciu kandydatów, to wiadomo, kto tu rozdaje karty / Odpowiedz Link
mendosita Re: Znowu byłam na rozmowie :D:D 25.09.07, 19:35 Ha, wyobraźcie sobie, że dostałam tę pracę! Zaczynam chyba w poniedziałek, w czwartek mam się zgłosić po dokumenty, a w piątek zrobić badania, szkolenie bhp itd. Chyba jednak mój hiszpański powalił ich na kolana ) Lecę do wanny, żeby zdążyć na M jak miłość. (dziś nawet PB obejrzeć nie miałam czasu Czeka w kolejce z Weeds). Odpowiedz Link
mendosita Re: Znowu byłam na rozmowie :D:D 25.09.07, 20:48 Dzięki ) Idę wreszcie obejrzeć PB. Na pewno będzie fajny odcinek Odpowiedz Link
luczijka Congratulations :))) 26.09.07, 14:05 Mam nadzieję, że ja też coś niedługo znajdę ;D Odpowiedz Link
mendosita Re: Znowu byłam na rozmowie :D:D 26.09.07, 18:39 Dzięki za gratulacje. Lu- będę trzymać kciuki za Twoje poszukiwania. Dziś cały dzień latałam po sklepach, żeby sobie coś kupić do pracy- obowiązuje tam bowiem zakaz noszenia dżinsów, a jako, że to jest podstawa mojej garderoby i mam ich ze trzydzieści par, to niestety nie mam co na siebie włożyć ( Kupiłam 4 spódnice. Odpowiedz Link